up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

360

Polar Klokke Vantage M

Polar Klokke Vantage M

Polar Klokke Vantage M

Polar Klokke Vantage M

Polar Klokke Vantage M

Polar Klokke Vantage M

Polar Klokke Vantage M

Polar Klokke Vantage M

plus
Polar

Polar Klokke Vantage M

Produktbeskrivelse Polar Klokke Vantage M

Vantage M er en Polar GPS multisportklokke som lar deg vite hvor du er, selv på de lengste og lengste løypene. Denne modellen har mottatt priser for teknologien og den lette designen den inneholder.

Precision Prime sensorer, plassert på håndleddet, hjelper til med å overvåke hjerterytmen. I tillegg inkluderer denne versjonen Polar Vantage M-applikasjoner kvantifiserer treningen din og ser hvilken effekt du vil oppnå på kroppen din. Innenfor varslene, som du vil vite etter hver rutine, er mengden forbrente kalorier basert på vekt, høyde, alder, kjønn, maksimal individuell hjertefrekvens (HRmax) og hvor hardt du trener. Du kan også trene svømming, og konfigurasjonen gjør det mulig å oppdage slagstil, rytme, slag og hviletid.

Blant nyhetene som denne Polar smartwatch inkluderer, er den utskiftbare stroppen og muligheten for å sjekke varslene om samtaler, meldinger, e-postmeldinger og kalenderhendelser du har mottatt på telefonen. Gjennom Sleep Plus-appen vil du få informasjon om hvilevanene dine og hvordan dette kan forbedre ytelsen din. Utfordre grensene dine med Polar Vantage M, en allsidig multisport og løpende GPS-klokke for alle som elsker å sette nye rekorder. Denne slanke og lette treningslederen gir deg alle dataene du trenger for å forbedre ytelsen din.

FUNKSJONER:

Polar Vantage M er en kombinasjon av den nyeste sportsteknologien og den lette designen.
Neste nivå håndleddbasert pulsmåling
Den nye Polar Precision Prime ™ sensorfusjonsteknologien sørger for at Polar Vantage M overvåker pulsen din fra håndleddet nøyaktig, selv når det blir tøft.

Ingen kompromisser med stilen din:
Match Polar Vantage M til ethvert utseende med et utskiftbart armbånd. Velg din favoritt fra Polars utvalg, eller bruk et hvilket som helst bånd med 22 mm fjærstenger.

Alt i ett treningspartner:
Enten du tar sikte på å forbedre din favorittsport eller elsker å måle prestasjonene dine i forskjellige idretter, er Polar Vantage M alltid klar til å hjelpe deg.

Gjør arbeidet synlig:
Polar Vantage M hjelper deg med å kvantifisere treningen din og se hvordan treningsøktene belastes kroppen din på forskjellige måter.

Velg mellom over 130 idretter:
Med Polar Vantage M kan du tilpasse individuelle innstillinger for hver sport.

Den perfekte treningsplattformen for den datakjære idrettsutøveren
Polar Vantage M fungerer sømløst med Polar Flow, nettvinduet for trening, søvn og aktivitet. Med Polar Flow er alle treningsdataene dine lett tilgjengelige på ett sted.
Du kan også synkronisere dataene dine med andre nettbaserte sportssamfunn, for eksempel Strava eller TrainingPeaks.
Planlegge, trene, analysere
Du får en automatisk opplæringsdagbok, omfattende planleggings- og analyseverktøy, fremdriftsrapporter og støtte fra Polar Flow-samfunnet
Del dataene dine med treneren din: Gi treneren din tilgang til treningsdataene dine med den gratis Polar Flow for Coach-tjenesten.


Funksjoner:

Funksjonens høydepunkter:
Polar Precision Prime: Få nøyaktig håndleddbasert pulssporing selv under de mest krevende forhold.
Training Load Pro: Kvantifiser belastningen på treningsøkten din og se hvordan treningen din belaster de forskjellige kroppsdelene.
Running Index: Få et estimat av din løpende VO2max og se hvordan løpeprestasjonen din utvikler seg.
Løpeprogram: Få en personlig og adaptiv treningsplan som passer deg og dine mål.
Sportsprofiler: Polar Vantage M støtter over 130 forskjellige idretter. Legg til favorittsportene dine i Polar Vantage M i Polar Flow.
Svømming: Følg fremgangen din i bassenget. Polar Vantage M oppdager automatisk pulsen, svømmestilen, distansen, tempoet, slag og hviletider. Avstand og slag blir sporet også i svømming i åpent vann.
Smarte kalorier: Vet nøyaktig hvor mange kalorier du har brent basert på vekt, høyde, alder, kjønn, din individuelle maksimale hjertefrekvens (HRmax) og hvor hardt du trener.
Treningsfordel: Få motiverende tilbakemelding umiddelbart etter trening som beskriver effekten av økten
Aktivitetssporing 24/7: Polar Vantage M sporer trinn, avstand, kalorier og søvn og gir deg et personlig aktivitetsmål for hver dag.
Kontinuerlig hjertefrekvens: Få et omfattende bilde av hvordan hjertet ditt oppfører seg i løpet av dagen. Kontinuerlig hjertefrekvensovervåking gir deg enda mer nøyaktige kaloriforbrenning og aktivitetsdata og forteller deg den laveste og høyeste hjertefrekvensen på dagen.
Sleep Plus ™: Når du sover godt, kan du øke utvinningen og ytelsen din. Polar Sleep Plus ™ oppdager automatisk timingen, mengden og kvaliteten på søvnen din.


Spesifikasjoner:

Mål: 46 x 46 x 12,5 mm
Vekt: 45 g
Display: Alltid på fargedisplay. Størrelse 1,2 ”, oppløsning 240 x 240.
Batteri: 230 mAh Li pol batteri. Batterilevetid opptil 30 timer i treningsmodus (GPS og håndleddbasert hjertefrekvens).
GPS: Integrert GPS og GLONASS. Assistert GPS for raske fiksetider.
Tilkobling: Bluetooth Low Energy. Tilpasset USB-kabel for lading og datasynkronisering.
Se: Tid og dato. Alarm med slumre.
UI-språk: engelsk, tysk, fransk, italiensk, nederlandsk, norsk, spansk, portugisisk, svensk, finsk, dansk, polsk, russisk, tyrkisk, indonesisk, tsjekkisk
Sensorer: Kompatibel med Polar BLE pulssensorer.
Vannbestandighet: Vanntett (WR30)


I BOKSEN:
Multisport klokke Polar Vantage M
Ladekabel
Polar Vantage M brukerhåndbok
Informativ merknad


Ikke vent lenger og kjøpe Polar Klokke Vantage M! Hos runnerinn, alle våre Elektronikk produkter har full produsentgaranti på merket Polar. Kjøpe i vår løping og triathlon butikk kan du dra nytte av fordelene som tilhører vår løping og triathlon samfunnet. Legg inn bestillingen nå og motta Polar Klokke Vantage M så snart som mulig hjemme.

Spesifikasjoner Polar Klokke Vantage M

Farge
Svart
Inneholder
GPS
Speedometre
Wrist heart rate
Akselerometer
Glonass
Daglig aktivitetsmåler

Skriv en anmeldelse om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Polar Klokke Vantage M

Nyskap for å fortsette å legge til

-

430M-polaren jeg har begynner å bli utdatert, og vantage M-polaren var et alternativ med god valuta for pengene. Alt har vært veldig raskt, men både produktet og tjenesten har vært korrekt

Polar Klokke Vantage M

Polar utsikt m

-

Очень хорошие часы! По доставке в мой город из Казахстана заняло месяц, всем доволен! Очень доступная цена!!!

Polar Klokke Vantage M

Pris-kvalitet

-

Utmerket verdi for pengene produkt. Jeg har allerede anbefalt denne klokkemodellen til mange mennesker, den har alt du trenger for en person som leder en aktiv livsstil og deltar i alle konkurranser på alle nivåer!

Polar Klokke Vantage M

Ok, men veldig lang

-

Klokken er flott! Butikken er bra. Det eneste jeg ikke likte var at jeg bestilte klokken i begynnelsen av november, og mottok pakken 20. februar Jeg vet ikke årsaken til en så lang levering, som et resultat er alt ok, men sedimentet ble igjen

Polar Klokke Vantage M

Polar utsikt m

-

Stroppen er veldig hard, ikke fleksibel i det hele tatt, M 430 fleece stroppen er overlegen den til Vantage M,

Polar Klokke Vantage M

Veldig fint!!!!

-

Ting kom litt sent på grunn av påske, Fra god kvalitet, Fantastisk service fra butikken med konstant informasjon i e-postene jeg sendte for produktforsinkelse, jeg bestiller igjen fordi jeg var veldig fornøyd og gode priser !!!!

Polar Klokke Vantage M

Polar utsikt m

-

Sekundær service til butikken - levering av bursdager var mindre enn 8 dager. Jeg har bjeffet med merkedager i 8 måneder allerede. Harn yakіst, for en time med corystuvannya, maten ikke visne. Batteritrim 5-7 dager. Hos åringer er det alle nødvendige funksjoner, inkludert til og med kjernefunksjonen med å observere søvn. Nedolik er et daglig ukrainsk språk. Utmerket service av butikken - levering av klokker fant sted på bare 8 dager. Jeg har brukt klokker i 8 måneder nå. God kvalitet, ingen spørsmål under bruk. Batteriet varer i 5-7 dager. Klokken har alle nødvendige funksjoner, inkludert en svært nyttig søvnsporingsfunksjon. Ulempen er mangelen på ukrainsk språk. Utmerket service av butikken - levering av klokker fant sted på bare 8 dager. Jeg har brukt klokker i 8 måneder. God kvalitet på montering, ingen spørsmål dukket opp i løpet av brukstimen. Batteriet varer i 5-7 dager. tider har alle nødvendige funksjoner, inkludert en veldig nyttig søvnsporingsfunksjon. Ulempen er mangelen på ukrainsk språk.

Polar Klokke Vantage M

Super

-

Utmerket service, til Murmansk på 17 dager. Kvaliteten er utmerket. Klokken er super.

Polar Klokke Vantage M

Utmerket leverandør

-

Rask levering og kvalitet)))

Polar Klokke Vantage M

Gratulerer

-

Produkt i veldig god stand, jeg er fornøyd, det var det jeg ønsket

Polar Klokke Vantage M

Polar vantagw m

-

Foruten at det ikke er den nyeste modellen av polar vantage m, er det en veldig god sportsklokke, enkel å bruke og godt batteri.

Polar Klokke Vantage M

Polar utsikt m

-

Klokken er vakker, komfortabel og enkel å bruke.

Polar Klokke Vantage M

Anmeldelse

-

Fornøyd med butikken. Varene kom raskt nok til Russland, var fullpakket med høy kvalitet. Prisen på varene er lavere enn den tilsvarende i Russland. Takk skal du ha. Jeg anbefaler å bruke tjenestene til denne nettbutikken.

Polar Klokke Vantage M

Flott

-

Veldig god service fra bikeinn

Polar Klokke Vantage M

Ртлично

-

Доставка в Украину выполнилась в указанные сроки. Посылка в целом упакована хорошо, сама коробка с часами была в идеальном состоянии, никем до маленя. Часами очень доволен, тем более за такую цену, у нас на 30% дороже. Буду заказывать здесь ещё.

Polar Klokke Vantage M

Polar utsikt m

-

Utmerket klokke, veldig komplett og enkel å bruke. 10/10

Polar Klokke Vantage M

Godt valg for løping

-

En av de beste løpeklokkene, flott gps. Batteriene varer i en uke. Pulsen er nøyaktig med selv sakte løping, med intervall og tempo - du trenger fortsatt en brystkasse.

Polar Klokke Vantage M

Polar utsikt m

-

Produktet kom raskt, men produktesken kom slått, klokken i god stand.

Polar Klokke Vantage M

Polar

-

Ha en flott tid, som du kan se! Leveringen var ikke rask, det er ikke relatert til temaet, det er salg på black friday og posten vil være fullt salg! Prisen for skinke var super!

Polar Klokke Vantage M

Отзыв о часах и доставке

-

Огромное спасибо! Сайт удобный, доставка быстрая, качество товара идеальное, цены восхитительные. Спасибо!!!!

Polar Klokke Vantage M

Fint

-

Jeg har brukt den i nesten 2 år nå uten problemer.

Polar Klokke Vantage M

Anbefale

-

Det kom raskt. God kvalitetsprodukt.

Polar Klokke Vantage M

Jeg anbefaler å kjøpe.

-

Klokken ble levert lenger enn oppgitt, men ikke kritisk, i 2 dager. Pakket godt inn. Testet med en gang, flott løpeklokke, GPS viser nøyaktig distanse. Funksjonaliteten er lett å forstå.

Polar Klokke Vantage M

Fin klokke

-

Bestillingen kom raskt på 2 uker. Pakket godt inn. Jeg prøvde klokken. Alt fungerer. Butikkanbefaling

Polar Klokke Vantage M

Super klokke!

-

Min første luksus sportsklokke fra POLAR! Takk skal du ha!

Polar Klokke Vantage M

Flott klokke til en god pris!

-

Kanskje det beste forholdet mellom pris og ytelse. Mer funksjonell enn 430-modellen, men overlegen på alle måter, inkludert GPS-posisjoneringsnøyaktighet og batterilevetid. Et utmerket valg etter lanseringen av nye modeller til en redusert pris!

Polar Klokke Vantage M

Polar utsikt m

-

Varene kom raskt. Funksjonalitet - mer enn! Takk så mye!

Polar Klokke Vantage M

Polar utsikt m mottatt

-

Jeg liker klokken, den kom nesten som lovet, 3 dager for sent og, tror jeg, på grunn av det faktum at vi hadde ferie. Før det brukte jeg Polar 430. Selvfølgelig er de mye enklere og ladetiden er helt utilfredsstillende. Det var ikke nok til lange treningsøkter, spesielt i kaldt vær. Vantage lar deg spore status mer informativt, er komfortable, enda enklere enn 430. Så langt er jeg fornøyd.

Polar Klokke Vantage M

Kommentar

-

Jeg anbefaler at kjøpet kom raskt, og alt var veldig bra

Polar Klokke Vantage M

Duzhe vdyachny

-

Varene ankom Ukraina på 5 dager. Dyakuyu! Den var godt pakket, slik at den ikke krympet under transport. Tjenesten er ok. Jeg vil anbefale til vennene mine :)

Polar Klokke Vantage M

Polar utsiktspunkt m

-

Хорошие часы. Все соответствует описанию. Прибыли во время.

Polar Klokke Vantage M

Fin klokke

-

Stilig og behagelig for en sportsklokke

Polar Klokke Vantage M

Årbok er kayfovy

-

Året er fantastisk. Det ser bra ut. Funksjonaliteten er spesielt bra for meg! Bestillingen kom innen 19 dager (Poltava-regionen).

Polar Klokke Vantage M

Polarur

-

Super lett å håndtere klokken. Det fungerer perfekt.

Polar Klokke Vantage M

Flott

-

Jeg mottok nettopp klokken min. Superenkel synkronisering med Polar Flow-appen, som jeg allerede hadde med M400. Jeg gleder meg til å teste det.

Polar Klokke Vantage M

Polar utsiktspunkt m

-

Часы прибыли быстро с учётом всех локдаунов, магазину за оперативность работы отметка "отличагно". Спасибо! Ваши цены прекрасны, сервис отличный, буду заказывать у вас впредь. О часах: хороши для триатлона, пока будут использоваться без нагрудного пульсометра, далее посмотра.

Polar Klokke Vantage M

Flott

-

Et produkt av høy kvalitet, veldig bra for de som leter etter en toppklokke.

Polar Klokke Vantage M

Bedre enn forventet

-

Pakken ble umiddelbart klargjort for sending og sendt etter betaling. Den ble levert til rett tid - som lovet var det meste av forsinkelsen knyttet til fortolling. Vantage M i seg selv er bare flott, nå tester jeg alternativene og mulighetene, alt fungerer som beskrevet. Anbefaler både enheten og selgeren på det varmeste.

Polar Klokke Vantage M

God.

-

Kom i 9 dager i Tver - fornøyd. Alt fungerer. Erstatning for Polar M430. Alle nødvendige funksjoner er der, bortsett fra nedlasting av sporet. Pulssensoren på første tempo ga ut et spill - en gjennomsnittlig puls på 120 bpm. Vel, det var ikke store forhåpninger for optikk, ellers er det ganske, spesielt med tanke på at de i Russland er 5-7 K dyrere.

Polar Klokke Vantage M

Polar utsiktspunkt m

-

Utmerket produkt. Leveransen var veldig rask.

Polar Klokke Vantage M

Fin og god klokke

-

Fungerer bra for løping etc.

Polar Klokke Vantage M

Utmerket

-

Jeg er helt fornøyd med kjøpet mitt. Jeg har brukt Polar M200 i nesten 4 år, og denne endringen er en flott oppgradering.

Polar Klokke Vantage M

Polar utsikt m

-

Jeg bestilte en Polar Vantage M multisportklokke på siden Produktet ble sendt på bestillingsdagen fra Nederland. Pakken ankom til angitt tid om 17 dager. Varene tilsvarer det deklarerte, i tollen ble pakken åpnet og tollkontrollhandlingen vedlagt. Produsentens emballasje er intakt. Det er ilagt tollgebyr. Så regn med ekstra kostnader med betaling av mva. Jeg er fornøyd med kjøpet.

Polar Klokke Vantage M

Butikken er bra

-

Jeg vil ikke snakke om selve klokken, det er mange anmeldelser. Bestem først modellen, og bestill deretter. Når det gjelder butikken. Prisen er 4 tusen lavere enn i Russland, inkludert levering. Det var ingen tollgebyr, sannsynligvis er det allerede inkludert i fraktprisen. Før Zelenodolsk (40 km fra Kazan) kom den på 15 dager. Omtrent 5 dager etter sending endret ikke statusen seg, så hang de for eksport i 7 dager, det nådde Russland utrolig raskt, 3 dager. Godt pakket, ekstra boks, bobleplast og til og med en innfødt klokkeboks. Forsendelsen kom fra Nederland. Jeg gir råd til butikken.

Polar Klokke Vantage M

Jeg liker det

-

Veldig god klokke, full av alle forventninger, den er også veldig vakker.

Polar Klokke Vantage M

Polar utsikt m

-

Sendingen er rask og leveringen også. Klokken er bra, det er alt du trenger for en idrettsutøver.

Polar Klokke Vantage M

Flott klokke

-

Jeg kjøpte den som en universell sportsklokke som alltid er med deg. Tidligere brukte jeg en Garmin 500 sykkelcomputer, men siden jeg begynte å løpe oftere, var det ikke et alternativ å alltid ha dem med meg og bestemte meg for å oppgradere til Polar. Forskjellen med prisen i Russland, selv om den ikke er stor, men hyggelig. Produktet kom etter ca 2 uker. For en måneds bruk, kun positive inntrykk. Nå planlegger jeg å kjøpe pulssensor, hastighet og tråkkfrekvens til sykkelen. Pulssensoren i klokken, selv om den er avansert, holder ikke alltid tritt med reelle indikatorer. Jeg var fornøyd med Nightly Recharge-funksjonen - du kan umiddelbart se hvor sent å legge seg eller et par glass vin påvirker restitusjonen :)).Generelt sett gjør klokken deg til en mer korrekt livsstil, minner deg om trening og tilbyr treningsmuligheter.

Polar Klokke Vantage M

Veldig god kvalitet

-

Det fungerer perfekt, batteriet varer lenge, jeg skal kjøpe et nytt til datteren min

Polar Klokke Vantage M

Bra kjøp

-

bra kjøp gjøre et nytt kjøp av det for min dame, vi elsket det

Polar Klokke Vantage M

Utmerket

-

Bra pris, rask levering til landet, deretter tollsaker, men dette er ikke leverandøren. Klokken overgikk forventningene. Den kobles til sensorer med en gang, men ikke med alle smarttelefoner, husk. Jeg anbefaler selgeren.

Polar Klokke Vantage M

Flott produkt

-

Jeg kjøpte den for å gi den til sønnen min, og han er strålende fornøyd med det.

Polar Klokke Vantage M

Flott klokke

-

I utgangspunktet alt du trenger for å løpe. Det eneste som mangler etter min mening er et barometer.

Polar Klokke Vantage M

Elsker det!

-

Oppsettet gikk greit, jeg kunne få alle dataene fra min gamle Polar-klokke! Og det er absolutt verdt det å kjøpe den nye versjonen, håndteringen er mye enklere. Det eneste minuspunktet var leveransen, da jeg ventet 1 måned.

Polar Klokke Vantage M

Polar utsikt m

-

Kjøpte deres felt m430. Fornøyd i timevis, men skjermens lysstyrke mangler litt. Levering til Ukraina tok 3 uker. Tollbetalingen var rett på postkontoret.

Polar Klokke Vantage M

Nikkel

-

Responsiv kundeservice. Levering innen passende tid (inneslutning). Kompatibelt produkt.

Polar Klokke Vantage M

Polar utsiktspunkt m

-

Godt mottatt og ganske raskt til tross for inneslutningen ingenting å si, veldig god service

Polar Klokke Vantage M

Veldig fornøyd

-

Dette er mitt første kjøp fra Trekkinn. Jeg er veldig fornøyd med kjøpet. Levering var i tide. Pakken er godt pakket og pakken mottas i god stand.

Polar Klokke Vantage M

Alle typer

-

Otrimav året med det samme. 200 EUR med levering.

Polar Klokke Vantage M

Et godt valg

-

Jeg likte klokken veldig godt. Ideell verdi for pengene. Levering var omtrent en måned. Alt var fullpakket

Polar Klokke Vantage M

Utmerket!

-

Rask levering til Russland 6 dager før Bryansk! Flott produkt. Prisen er 7k billigere enn verdensmesterskapet i Russland med levering! Det var ingen problemer i tollen, jeg betalte toll (250r) på postkontoret og tok den umiddelbart. Jeg likte butikken veldig godt, jeg vil bestille mer, H10 bib).

Polar Klokke Vantage M

Kul klokke

-

Jeg likte alt veldig godt. Takk så mye. Jeg liker å bruke klokken. Jeg kommer til å bestille flere varer fra denne butikken.

Polar Klokke Vantage M

Utmerket produkt

-

Takk til vår løpende butikk for sin kvalitet og service ... mitt Vintage M fleece produkt ankom i perfekt stand og i tide for levering .... et utmerket produkt som oppfyller det jeg trenger for min trening ... takk løping ... Suksesser !!!!

Polar Klokke Vantage M

Polar utsikt m

-

Utmerket butikk. Rask forsendelse og levering. Som klokken.

Polar Klokke Vantage M

Polar utsikt m

-

Bra valg. Rask forsendelse og levering. Det tok bare 8 dager til Kaluga. Klokken er utmerket.

Polar Klokke Vantage M

For pengene det beste alternativet

-

I Russland, for en slik klokke ber de om 5 tr. mer. Kom veldig raskt, godt pakket.

Polar Klokke Vantage M

Godt produkt

-

Klokken kom raskt til Ukraina, på 9 dager. Klokken er veldig bra, pulsen måles godt. Har ikke lagt merke til noen ulemper ennå. Jeg anbefaler butikken utmerket.

Polar Klokke Vantage M

Skjermen er veldig svak

-

Produktet kom i tide. Ny forseglet pakke. Bare skuffet over skjermen som er veldig svak og vanskelig å se funksjonene. når den først er i treningsmodus er det klart, men jeg må navigere på klokken før det.

Polar Klokke Vantage M

Polar utsikt m

-

TUSEN TAKK butikken mottok klokken raskt, etter 9 dager. Klokken er utmerket, jeg likte den, jeg anbefaler denne butikken.

Polar Klokke Vantage M

Polar utsikt m

-

Klokken kom til Russland - alt er i orden, kvaliteten er på nivået, leveringen fungerte raskt. Anbefale.

Polar Klokke Vantage M

Ting er bra

-

Pakken kom til Ukraina på 16 dager. Riktignok på Ukrposhta mistet de det allerede i avdelingen, og de lette etter 3 dager !!! Jeg måtte være nervøs. Men funnet. Så det er ingen klager på butikken. Og produktet er også utmerket og som forventet. Men Ukrposhta er mislykket.

Polar Klokke Vantage M

Flott produkt!

-

Kjapp levering. Riktig innpakket og smart klokke av veldig høy kvalitet!

Polar Klokke Vantage M

Produkt av god kvalitet, god valuta for pengene

-

Produktene er pakket og levert godt. Veldig god bruk Til tross for at jeg sitter fast med en liten mengde destinasjonsskatt, men kan godta

Polar Klokke Vantage M

Gode produkter

-

Produktene er pakket og levert godt. Veldig god bruk Til tross for at jeg sitter fast med en liten mengde destinasjonsskatt, men kan godta

Polar Klokke Vantage M

Produkter av god kvalitet, god valuta for pengene

-

Produktene er pakket og levert godt. Veldig god bruk Til tross for at jeg sitter fast med en liten mengde destinasjonsskatt, men kan godta

Polar Klokke Vantage M

Beste

-

Rask levering, bra

Polar Klokke Vantage M

Alt er flott

-

Mottatt med levering til Kazan om 18 dager. Flott klokke, elsker kvaliteten. Jeg har ikke testet den i sport ennå, men jeg tror alt blir supert

Polar Klokke Vantage M

Flyttet fra tenne

-

De lever 2 ganger lenger, skjermen er alltid aktiv, status for cardiobelastning er rett i klokken

Polar Klokke Vantage M

Klokker er brann!

-

Etter min mening er dette det beste forholdet mellom pris-kvalitet og bekvemmelighet i rekken av sportsklokker (Polar, Garmin, Suonto). Garmins er veldig dyre, Swantos er uinformative og upraktiske i smarttelefonstøtte. Polarer for denne prisen og bekvemmeligheten av polar flyt kan tilgis for mindre mangler i skjermoppløsning og en hard stropp). Jeg går inn for amatørski, svømming, i treningsstudioet. På ski bruker jeg den med Polar OH1. Alle forventninger er berettiget. Tidligere brukte jeg Samsung frontier s3 til løping, dette er et leketøy sammenlignet med Polar, basert på treningsoppgaver og målinger av fysiske parametere. Kvaliteten på nettbutikken er på et høyt nivå: rask levering, beste priser!!!

Polar Klokke Vantage M

Flott sportsklokke

-

Funksjonalitet, design, kostnader - dette er store plusser og fordeler med klokker. Og pulssensoren fungerer nesten jevnt og korrekt. Et av minusene er skjermen, som kan ripes, jeg anbefaler deg å umiddelbart lime glasset eller filmen. Klokken er flott for enhver sport

Polar Klokke Vantage M

Anmeldelse

-

Hallo! Jeg begynner med det ubehagelige, leveringen er en uke lengre enn oppgitt, den ble levert til landet i tide, og den gikk rundt i landet i en uke, dette er en ukrainsk post. Nå er det bare hyggelig, klokken er veldig lett, den sliter ikke, den er veldig behagelig, jeg svømte i bassenget, de måler pulsen, de teller distansen, de kjenner også igjen svømmestilen! Løp, alt vises tydelig, puls, tempo, tid og distanse! Jeg valgte klokken veldig lenge, mellom Polar og Garmin, Valget falt på Polar, dette er ikke min første klokke fra Polar. Veldig fornøyd med kjøpet! Forholdet mellom pris og funksjonalitet, jeg tror det er ingen konkurranse! Takk butikk! Anbefale!

Polar Klokke Vantage M

Et godt alternativ

-

Generelt er jeg fornøyd med kjøpet ... Den kobles godt til telefonen, viser informasjon om SMS og samtaler, data fra brystsensoren. Den innebygde pulssensoren kan stole på. Det er synd at det ikke er lydvarsling om å gå utover ønsket puls ... Og skjermen kunne vært lysere. Vær oppmerksom på lengden på stroppen - en kort vil ikke tillate deg å ta den på over klærne ... Men du kan kjøpe uoriginale stropper på Ebey.

Polar Klokke Vantage M

Vantage m

-

Alt var flott

Polar Klokke Vantage M

Alt er bra

-

Litt lang leveringstid. Bestilte 4.01, tok 17.01 Generelt er alt bra, jeg anbefaler

Polar Klokke Vantage M

Gode produkter

-

Fungerer bra! Rask forsendelse.

Polar Klokke Vantage M

Så lykkelig

-

Min første treningsklokke, så fornøyd, lang batterilevetid, lett å forstå, pepper til mer aktivitet.

Polar Klokke Vantage M

Polar utsiktspunkt m

-

Mye for pengene. Pålitelig selger.

Polar Klokke Vantage M

Flott klokke

-

Se bra ut. Jobb stabilt!

Polar Klokke Vantage M

Отлично

-

Немного тускловатый экран при повседневной носке. Det er bare noen ting som kommer ut av alt

Polar Klokke Vantage M

Lett å bruke!

-

Personlig er det enklere å bruke enn Garmin. Skjermen var lett å se, og den var et godt produkt.

Polar Klokke Vantage M

Vantage m

-

Alt er i orden, sendt i en boks. - sammenkobling med telefonen er ikke delt på lenge, og varsler fra telefonen kommer ikke, ettersom tilkoblingstiden er liten, jeg tror saken ligger i telefonen eller noe med polar flow-programmet for Android. Senere vil jeg prøve med en annen telefon. Jeg sjekket alt i telefoninnstillingene, tillatelser inkl. Ellers er det ingen problemer med klokken, før jeg svømte i dem, vil jeg supplere anmeldelsen senere.

Polar Klokke Vantage M

Polar vintage m

-

Utmerkede varer, butikken sjekket alle varer av ypperlig kvalitet og leveres i tide

Polar Klokke Vantage M

Lykkelig

-

Jeg kommer veldig bra, jeg kjøpte to kjøp på forskjellige datoer og alt gikk veldig bra og også bedre pris, jeg er fornøyd. Vi vil se i en måned hvordan det fungerer, og jeg vil fortelle deg det. Den andre du kjøper er perfekt.

Polar Klokke Vantage M

Polar utsiktspunkt m

-

Utmerket kvalitet og oppmerksomhet 100% anbefalt produkt. Polar utvikler seg mer og mer.

Polar Klokke Vantage M

God

-

superbra

Polar Klokke Vantage M

En drøm! nå med en pulsmåler!

-

Klokken er veldig stilig! Mange funksjoner, alt du trenger vises: avstand, tid, puls, tempo. Pluss for pris, levering, emballasje. Alt er gjennomsiktig, tilgjengelig. Alt som jeg elsker!

Polar Klokke Vantage M

Vantage m

-

Leveres i tide, pakket veldig bra. Jeg bruker den i flere timer i flere dager, den ble oppdatert uten problemer, alle deklarerte funksjonene fungerer. Jeg anbefaler det.

Polar Klokke Vantage M

God klokke

-

Pålitelig og presis, klokken lar meg forbedre treningen min takket være FC-sonene, multisportprofilen er topp.

Polar Klokke Vantage M

Flott produkt.

-

Jeg var mistenksom overfor butikken med det første, men undersøkte og så positive kommentarer om nettstedet og bestemte meg for å kjøpe (jeg betalte på nettstedet mindre enn halvparten av verdien av produktet i mitt land). Jeg har ingenting å klage på, 100% pålitelig nettsted og et flott produkt til en overkommelig pris. (Det tok 40 dager før produktet kom).

Polar Klokke Vantage M

Flott fitnessklokke

-

Takk for rask levering i tide. Klokken er veldig behagelig, har alle nødvendige funksjoner for sport og aktivitetssporing. Stor batterilevetid - nesten 6 dager med 4 treningsøkter og pulsmåling 24/7. Anbefales for alle som leter etter en perfekt multisportklokke.

Polar Klokke Vantage M

Utrolig smartur!

-

Bare smartwatch for helse og helse som er verdt å investere!

Polar Klokke Vantage M

Godt produkt

-

Utmerket produkt Det tok 3 dager mer enn forventet å ankomme, men det var i perfekt stand, jeg nyter det

Polar Klokke Vantage M

Elegant design

-

Jeg kjøpte Polar Vantage M fra Trekinn.com til en svært rimelig pris. Frakt var rask. Dette er min fjerde Polar og tidligere brukt M400. Jeg liker den elegante designen til Vantage M. Flott klokke!

Polar Klokke Vantage M

Polar vantage m

-

Alt er bra, rask levering, og begynner å teste produktet.

Polar Klokke Vantage M

Flott produkt å anbefale

-

Hei jeg bruker den til min morgenjog og også for svømming. det virker underverk hva når fortell om belysningen i vannet, hvilken interesse å se skiven under vannet når vi svømmer vi svømmer. På en 1 km hvor mange ganger stoppet personen for å sjekke sin tid ... For jogging av interesse for hjertet når du deler eller det er nyttig å jobbe bra. å anbefale uten problem. Rask levering.

Skriv en anmeldelse om dette produktet

Produktvurdering

Tilbakemeldingen din er viktig for oss, anmeldelsen din om dette produktet vil bli revidert av våre eksperter og vil bli publisert innen 5 virkedager. Sørg for at anmeldelsen din fokuserer på dette produktet og din erfaring med det, dette vil hjelpe andre kunder til å ta tryggere avgjørelser. For eventuelle problemer med en bestilling, vennligst kontakt oss.

Jeg har lest og godtar vilkårene i Personlige Betingelser for behandling av dataene mine for å administrere forespørselen eller forespørselen min

Сопутствующие товары

clouse menu Lukk
up up