up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Powergym Enheter Eple Recoplus Box 15

Powergym Enheter Eple Recoplus Box 15

plus
Powergym

Powergym Enheter Eple Recoplus Box 15

Produktbeskrivelse Powergym Enheter Eple Recoplus Box 15

RECOPLUS


Suppler med karbohydrater, proteiner, aminosyrer, vitaminer og mineraler


Potent bærer av innlegget trening ernæring


BESKRIVELSE


Under fysisk trening og på grunn av muskelspenninger, hormonelle faktorer som kortisol og økningen i frie radikaler, blir muskelfibrene revet og, i tillegg, energireserver, spesielt glykogen, også avta sammen med nivåer av glutamin, forgrenede aminosyrer og vitamin E.


Vår organisme, når øvelsen er ferdig, er nå i en tilstand av utvinning, er stoffskiftet mottakelig for utvinning av næringsstoffer og kan regenerere muskelstrukturer og gjenopprette reserver av energi som har blitt redusert eller brukt opp.


Recoplus er en potent, komplett sports utvinning supplement, anbefales for enhver idrettsutøver og i utgangspunktet gir følgende næringsstoffer;


* Karbohydrater; som naturlig stimulerer insulin, noe som bidrar til å indusere en ren syntese av proteiner og for å lade opp energi butikker i muskelen (glykogen).

* Proteiner; gi nok aminosyrer til å fornye og forbedre muskel strukturer skadet under trening for å kunne møte nye tiltak.

* L Leucine; "Nøkkelen" aminosyre å starte dannelsen av muskelprotein

* Quercetin; en bioflavonoid med en potent antioksidant virkning som lindrer overskudd av frie radikaler som produseres under trening, bedre etter trening utvinning.

* Multivitamin mineral kompleks; som inneholder, blant andre: vitamin E, vitamin C, sink, selen, natrium og kalium som hjelper med generell organisk utvinning.


Sports ernæring og kosttilskudd med Recoplus er svært effektiv og anbefales spesielt for;


* Gjenopprette energinivå. Unngår følelsen av tretthet.

* Akselererer utvinning, slik at nye tiltak for å bli møtt før.

* Potenserer regenerering av muskel for optimal ytelse.

* Bekjemper handlingen av frie radikaler, potent antioksidant virkning.


Recoplus er en komplett og effektiv utvinning supplement som fungerer for noen sport.Anbefalte daglige dosen

MIX 80g. (1packet) i 300ml. vann rett etter trening. Ikke overskrid den anbefalte daglige dosen.

Dosis Diaria recomendada


TEKNISKE SPESIFIKASJONER


Ernæring fakta

(Per 100g.)

Energi: 367 Kcal.

Proteiner: 25 g.

Karbohydrater: 64,8 g.

Fett: 0,86 g.


Næringsinnhold

(Per 80 g.)

L Leucine: 3 g.

Quercetin: 500 mg.

Kalium: 300 mg.

Vitamin C: 180 mg.

Vitamin E: 30 mg.

Vitamin B3: 16 mg.

Sink: 10 mg.

Jern: 8,1 mg.

Vitamin B5: 6 mg.

Vitamin B6: 1,4 mg.

Vitamin B2: 1,4 mg.

Vitamin B1: 1100 mcg.

Vitamin B9: 200 mcg.

Biotin: 50 mcg.

Selen: 39 mcg.

Vitamin B12: 2,5 mcg.


PRESENTASJON: Skjerm boks 15 pakke


SMAK: apple


Allergener

Holdige produkter som stammer fra melk og soya. Kan inneholde spor av gluten


Spørsmål og svar


I hvilke tilfeller er det anbefalt å ta Recoplus?

Når det er fysisk aktivitet av en viss intensitet eller treningsmengde, kan du ta denne sportslige supplement. I styrke eller opplæring maskin øvelser, fra 30 minutter varighet eller for aerob trening på mer enn 45 minutter. varighet. Utvinning av energireserver., Er regenerering av muskel og reduksjon av oksidativt stress oppnås ved å ta de sports supplere Recoplus like etter trening og et riktig utvinning er nødvendig for en forbedring. Med bruk av Recoplus en følelse av energigjenvinning og en reduksjon av tretthet og muskelsmerter skal bemerkes etter trening.

Videre i svært intens trening eller som av en stor arbeidsbelastning, Går Recoplus like etter behandling bidrar til å opprettholde immunforsvaret i skjønneste orden, og for å bekjempe frie radikaler som produseres sammen med bedring i sports ernæring


Er det best å ta Recoplus hver dag, eller bare trening dager?

Ta det bare på treningsdager, etter trening.


Bør jeg ta en hvilepause?

Nei, faktisk, hvis du trener med en viss intensitet eller du har en stor treningsmengde, er Recoplus en grunnleggende supplement og er nødvendig for en energisk og muskuløs utvinning.


Hva er forskjellene mellom de Recuperox, Glutapower og Recoplus sport kosttilskudd?

Prinsippet forskjellen ligger i det faktum at Recoplus er en integrert sport supplement som fungerer som en sportsbil supplement for alle idretter når målet er å gjenopprette enten muskuløs eller organisk energi, spesielt lindre oksidativt stress og hyper-kortisolemi iboende til noen innsats.

Sports supplement Glutapower er en regenerator som er sentrert mer på utvinning av vev som er blitt skadet under trening, spesielt muskuløs trening. Dette tillegget er svært godt egnet for tunge treningsbelastninger og når trening stiger 5 eller 6 timer med trening per uke.

Sports supplement Recuperox er en potent antioksidant som er svært godt egnet i idrett som krever en forbedring i utvinning og regenerering i noen strukturer som har blitt skadet under trening som muskelvev eller bindevev mellom leddene, også etter en skade.

Det er også lindrer dreven oksidativt stress etter intens eller svært utvidet trening og brukes i noen tilfeller med sports supplement Flex skaffe en utmerket synergisk effekt på leddene.


Kan disse sport kosttilskudd utfylle hverandre eller tas sammen?

Ja de kan utfylle hverandre og det er ingen kontraindikasjoner mellom dem. Du må ta hensyn til at det er den treningsbelastning og / eller intensiteten i treningen som avgjør behovet for å innføre flere kosttilskudd for å forbedre energisk utvinning, muskuløs regenerering eller beskyttelse og gjenoppretting av ledd.


Bør jeg ta noen ekstra protein konsentrater?

Hvis du har betydelig muskelsvinn, ja fordi du trener for å forbedre muskelmasse eller fordi du har tung muskel stress på grunn av den type trening som du deltar i. Det anbefales at du ikke overskrider et absolutt maksimum 2,5 g protein per kg kroppsvekt per dag


Hva er forskjellen mellom sport kosttilskudd RECOPLUS og GLUTAPOWER.

Spørsmålet allerede besvart ovenfor, men kort; sports supplement RecoPlus er en grunnleggende, komplett, integrert regenerator og idrett supplement Glutapower er mer spesielt for muskler for veldig intens trening.Etter trening; Hvilken idrett supplement er bedre, RECOPLUS, GLUTAPOWER ELLER BCAA'S?

Hvis du må bare velge en sport supplement regenerator, er Recoplus integrert, grunnleggende regenerator par excellence, så først ville være Recoplus, da, avhengig av intensiteten av øvelsen du kan inkludere andre regenerators som Glutapower, Recuperox eller Power BCAA.


Hva er forskjellene mellom sport kosttilskudd Recuperox og Recoplus

Recoplus er integrert, grunnleggende regenerational sport supplement for enhver idrettsutøver. På den annen side, ikke Recuperox ikke gjenvinne energilagre, for eksempel, men er en regenerator av ledd og muskler, også reduserer det oksidative stresset sammen med dens konsekvenser når det er på grunn av overdreven øvelse: Overdreven betennelse, saktebevegende, tidlig cellulær aldring etc.


Ønsker du og vite hvilken andre relaterte løping og triathlon produkter Powergym har? Hos runnerinn, kan du kjøpe alle de nødvendige Drikke artiklene slik at du kan dra nytte av dine aktiviteter uten komplikasjoner. Powergym Enheter Eple Recoplus Box 15 er til best pris og på lager! Benytt deg av vårt sikre betalingssystemet på nett og høy? kvalitet etter? salgtjeneste.

Spesifikasjoner Powergym Enheter Eple Recoplus Box 15

Farge
Hvit
Blå
Underkategorier
Recovery
Produkttype
Konvolutt
Mengde
Eske
Opplæring
Seinere
Koffein
Koffeinfritt

Skriv en anmeldelse om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Skriv en anmeldelse om dette produktet

Produktvurdering

Tilbakemeldingen din er viktig for oss, anmeldelsen din om dette produktet vil bli revidert av våre eksperter og vil bli publisert innen 5 virkedager. Sørg for at anmeldelsen din fokuserer på dette produktet og din erfaring med det, dette vil hjelpe andre kunder til å ta tryggere avgjørelser. For eventuelle problemer med en bestilling, vennligst kontakt oss.

Jeg har lest og godtar vilkårene i Personlige Betingelser for behandling av dataene mine for å administrere forespørselen eller forespørselen min

clouse menu Lukk
up up