up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Rukka Grunnlag Wisa

Rukka Grunnlag Wisa

Rukka Grunnlag Wisa

plus
Rukka

Rukka Grunnlag Wisa

Produktbeskrivelse Rukka Grunnlag Wisa

Gore Windstopper membran gir optimal beskyttelse mot vind og samtidig beholde pusteevne. Polyester sikrer effektiv fuktighet overføring evne. WINDSTOPPER N2S produkter kan bæres enten direkte på huden for å tjene som funksjonelle undertøy eller over den funksjonelle undertøy for å danne en ytterligere, oppvarming lag.

spesifikasjoner:

100% Polyester

Teknologi:

WINDSTOPPER N2S:

Rukka Ved siden av Skin-serien benytter begrepet multifunksjonelle høyteknologiske laminater i den funksjonelle undertøy sektor.

Et ytre lag av Windstopper membran holder vinden ute og samtidig beholde pusteevne. Den indre, strikket lag gjennomfører fuktighet vekk fra huden, og hindrer chill out gjennom fordamping. WINDSTOPPER N2S (ved siden av huden) produkter kan brukes enten direkte på huden for å tjene som funksjonelle undertøy eller over funksjonelle undertøy for å danne et ekstra, varmende lag.


Hvis du ser etter gode kvalitets Undertøy artikler, da vil vårt utvalg av Undertøy definitivt møte dine forventninger. Vi anbefales for deg Rukka Grunnlag Wisa, prisen er 124.99 $ og er tilgjengelig. runnerinn er det beste alternativet for å kjøpe løping og triathlon utstyr til den beste prisen. Hvis du finner en lavere for Rukka Grunnlag Wisa, offentlig tilgjengelige pris et annet sted, vil vi matche det!

Spesifikasjoner Rukka Grunnlag Wisa

Typer av ermer
Lang
Farge
Svart
Funksjoner
Vinntett
Termikker
Produkttype
T-Skjorter
Glidelåslengde
Uten glidelås

Skriv en anmeldelse om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Skriv en anmeldelse om dette produktet

Produktvurdering

Tilbakemeldingen din er viktig for oss, anmeldelsen din om dette produktet vil bli revidert av våre eksperter og vil bli publisert innen 5 virkedager. Sørg for at anmeldelsen din fokuserer på dette produktet og din erfaring med det, dette vil hjelpe andre kunder til å ta tryggere avgjørelser. For eventuelle problemer med en bestilling, vennligst kontakt oss.

Jeg har lest og godtar vilkårene i Personlige Betingelser for behandling av dataene mine for å administrere forespørselen eller forespørselen min

clouse menu Lukk
up up