up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

360

Salming Løpesko EnRoute 2

Salming Løpesko EnRoute 2

Salming Løpesko EnRoute 2

Salming Løpesko EnRoute 2

Salming Løpesko EnRoute 2

Salming Løpesko EnRoute 2

plus
Salming

Salming Løpesko EnRoute 2

Produktbeskrivelse Salming Løpesko EnRoute 2

EnRoute, siden lanseringen våren 2017, har raskt blitt Salming's goto distanse og treningssko på grunn av sin lette vekt og drevne følelse. Likevel opprettholde nok rebound pute for å gi den glatte turen. EnRoute er et naturlig valg for Boston Marathon så vel som tidlig morgenkjøring. Salming EnRoute bringer glede av å løpe, en sko som kan være din partner uansett hvilken fotstrekk eller løpeskjema du viser.

Egenskaper:

Mellomsåle: RECOIL ™ + SoftFOAM ™

Yttersåle: Slitesterk lett gummi

Torsjon: Torsjonseffektivitetsenhet ™

Fôr: Mesh

spesifikasjoner:

Dråpe: 6 mm

Vekt: 192 g (US 7,5)

Stack: 24,5 mm senter av hæl 18,5 mm ball av fot

teknologier:

3 LAYER CONSTRUCTION:

Dekker kilometer etter kilometer krever en kombinasjon av komfort og holdbarhet. Følgelig bruker våre sko til å fungere i mer robuste miljøer en 3-lags øvre konstruksjon. Et første lag med meshmateriale gir komfort, mens midten stabiliserer sidebevægelser og reduserer trykk på foten. Den ytre tynne nettmasken innkapsler og bryter opp fronten på en fin måte, og gir slitestyrke til skoen.

TGS 62/75 °:

Avstanden fra hæl til fotfot (62% av skoen) er designet med ekstra stabilitet, som ender i den såkalte "ballett" -linjen, en 75 ° vinkel. Foran 75 ° -linjen har vi utstyrt skoen med større fleksibilitet for å stimulere fotens naturlige bevegelser. TGS 62/75 ° -funksjonen sikrer at skoen bøyer seg på nøyaktig de riktige stedene, og stimulerer fotens naturlige laterale og fremadrettede bevegelser.

EXO SKELETON:

Exo Skeleton-designen stabiliserer foten i sidebevægelser og lindrer trykket ved MTP-leddene (Metatarsophalangeal ledd). Denne delen av konstruksjonskonstruksjonen eliminerer friksjon og reduserer sidekrefter i de myke delene av foten, spesielt under forfoten.

TEKSTBOKS:

Tåboksen er mer romslig for å gi mulighet for forfoten til å ekspandere riktig i landingsfasen, noe som gjør den mer effektiv i et biomekanisk perspektiv.

TORSION EFFICIENCY UNIT ™:

Responsive uten å være altfor støttende - Torsion Efficiency Unit ™ gir robusthet til skoen. Den er riktig plassert for å generere maksimal løpseffektivitet.

RECOIL ™ MIDSOLE:

Materialet i mellomsåle er en nyutviklet blanding som heter RECOIL ™, som er en super lettvekts støpeblanding som frigjør en høy energiegenskaper.

DROP 6MM:

Heel drop er egentlig en måling for hvor fett en løpesko er hæl føles. Det er kort for "hæl til tå drop", forkortet til "drop." Det forteller deg hvor mye hælen er enn forfoten. Eksempel: En sko med en 22 mm tykk hæl og en 16 mm tykk forfoot vil ha en 6 mm hæltåse. Salming løpesko har aldri høyere dråpe enn 6mm da vi tror en høyere dråpe påvirker din naturlige løpestrøm negativt og gjør det vanskelig å finne et perfekt løpeskjema.

SOFTFOAM ™:

En puteforbindelse som er omtalt i hælens støtsone designet for å redusere slagkrafter. SoftFOAM ™ hælinnsatsområdet har 70% bedre støtdempende egenskaper enn vanlig EVA mellomsåle. RECOIL ™ og SoftFOAM ™ kombinerer skaper en sandwich konstruksjon laget for å maksimere ytelsen.

HEELCUP:

Vår hælkopp er spesielt utviklet for å legge til minimal vekt på skoene dine, og skape en transformerbar, adaptiv passform.


Nå kan du legge inn bestillingen uten å måtte forlate huset med runnerinn, nettbutikken som spesialiserer seg på løping og triathlon materiale. Vi vil at du skal nyte din fritid på en unik måte, og derfor tilbyr vi det største utvalget i Løping produkter av Salming. Forespørr løping og triathlon produktene som er oppført som Salming Løpesko EnRoute 2 designet for å gi deg full behag mens du trener din favorittsport eller dine daglige aktiviteter.

Spesifikasjoner Salming Løpesko EnRoute 2

Trinn
Nøytral
Miste
5-8 mm
Farge
Svart
Vekt fottøy
Under 200 g
Skobredde
Standard

Leter du etter løpesko?

Leter du etter løpesko?

Vi hjelper deg med å finne de riktige skoene

Start

Skriv en anmeldelse om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Skriv en anmeldelse om dette produktet

Produktvurdering

Tilbakemeldingen din er viktig for oss, anmeldelsen din om dette produktet vil bli revidert av våre eksperter og vil bli publisert innen 5 virkedager. Sørg for at anmeldelsen din fokuserer på dette produktet og din erfaring med det, dette vil hjelpe andre kunder til å ta tryggere avgjørelser. For eventuelle problemer med en bestilling, vennligst kontakt oss.

Jeg har lest og godtar vilkårene i Personlige Betingelser for behandling av dataene mine for å administrere forespørselen eller forespørselen min

clouse menu Lukk
up up