up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

360

Salming Løpesko EnRoute Shoe

Salming Løpesko EnRoute Shoe

Salming Løpesko EnRoute Shoe

Salming Løpesko EnRoute Shoe

Salming Løpesko EnRoute Shoe

plus
Salming

Salming Løpesko EnRoute Shoe

Produktbeskrivelse Salming Løpesko EnRoute Shoe

EnRoute til en naturlig løpende skritt. Tilbakemeldingene mottatt og salgstall oppnådd i løpet av lanseringssesongen 2017 har vist at det vi siktet på i utviklingsprosessen, er et ikon - blir en realitet. EnRoute har etablert seg på toppen av konkurransen, og stedet som en påvist klassisk vei som kjører, virker uunngåelig. Ryggraden til EnRoute er vårt Natural Running Support System ™ som gjør det lettere for alle løpere å finne og holde seg i deres naturlige løpende skritt. Hvis det er en løpesko for alle - EnRoute er det !. Fôr: Mesh. Mellomsåle: Recoil ™ + Recoil R ™. Yttersåle: Slitesterk lett gummi. Stack: 24,5 mm midtpunkt på hælen 18,3 mm ball på foten. Vridning: Torsjonseffektivitetsenhet ™.

Hvis det du trenger er Salming Løpesko EnRoute Shoe er det akkurat her og til den beste prisen. runnerinn har denne og andre løping og triathlon produkter som du er ute etter med den beste kvaliteten. Ikke la denne muligheten passere og utstyr deg selv for å praktisere din favorittsport i de best mulige forhold. Med vårt utvalg av Løping støtter kan du finne alt du trenger på ett sted.

Spesifikasjoner Salming Løpesko EnRoute Shoe

Trinn
Nøytral
Miste
5-8 mm
Farge
Rosa
Vekt fottøy
Fra 250 g til 300 g
Skobredde
Standard

Leter du etter løpesko?

Leter du etter løpesko?

Vi hjelper deg med å finne de riktige skoene

Start

Skriv en anmeldelse om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Skriv en anmeldelse om dette produktet

Produktvurdering

Tilbakemeldingen din er viktig for oss, anmeldelsen din om dette produktet vil bli revidert av våre eksperter og vil bli publisert innen 5 virkedager. Sørg for at anmeldelsen din fokuserer på dette produktet og din erfaring med det, dette vil hjelpe andre kunder til å ta tryggere avgjørelser. For eventuelle problemer med en bestilling, vennligst kontakt oss.

Jeg har lest og godtar vilkårene i Personlige Betingelser for behandling av dataene mine for å administrere forespørselen eller forespørselen min

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Lukk
up up