up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Hjemmeside

Salomon

HERREVEISKO

HERREVEISKO

HERRE TRAIL SKO

HERRE TRAIL SKO

HYDRASJON

HYDRASJON

DAMES VEISKO

DAMES VEISKO

DAMES TRAILSKO

DAMES TRAILSKO

BARNESKO

BARNESKO

Avdelinger

Barnesko

Dameklær

Damesko

Herreklær

Herresko

Hydrering

Løpeutstyr

Sekker og Magebagger

Allt( Salomon )

Salomon

Forbedre din løpeevne med et fullt spekter av Salomon hos Runnerinn. Salomon er et fransk sportsutstyrsleverandørmerke som opprinnelig ble opprettet i 1947. Nå har det blitt den beste kvalitetssportstøyprodusenten for alle aldersgrupper. Så hvis du vil føle deg levende mens du løper, velger du Salomon-sko. Det spiller ingen rolle om du foretrekker en sti eller en vei å løpe på. Med Salomon-menns og Salomon-kvinners sko kan du ta løpene dine til neste nivå. Hvis du vil løpe raskere, må du forbedre din fysiske form for å oppnå målet raskt. Salomon lanserte først sin Raid Race Trail-sko og begynte sin løpereise i 2001. Med sin utmerkede passform og komfort ble det en fremtidsrettet design. Finn de beste skoene med karakteristika som mykhet, letthet og superdemping med Salomon. Salomon-støvler er veldig faste og er designet med de beste teknologiene sammen med kvalitet og komfort. Salomon introduserte Speed Cross-linjen av sko i 2006, og fra begynnelsen ble de en del av ultra-løping og sti-løping. Disse Speedcross-skoene er utrolige for å løpe i fjellene. Det er en linje med all-terrain-sko designet for både vei og bane. Etter alle disse årene har Salomon utrolig økt stabiliteten til skoen med bedre passform og komfort. Salomon-vannsko er et annet stort utvalg av sko som er tilgjengelig i et stort utvalg. Dens ultra-spesifikke og rasktørkende teknologi kan gjøre at du løper på glatte overflater. Det har en glatt vannopptaks-teknologi som gir utmerket komfort for føttene dine. Disse vannskene komplimenterer vannsportene dine med den ultimate selvtillitsøkningen.

Salomon løpeutstyr for alle idretter

Salomons utmerkede utvalg av sportsutstyr inkluderer en Salomon hydreringsevest, ryggsekk, bæresekk, vannflaske, hansker, sokker og mer for å fullføre listen over utstyr som trengs for sporten. Dets utvalg av sportsklær og tilbehør forbedrer sportsprestasjonene til alle menn og kvinner med sine spesielle produksjonsteknikker. Kort sagt skaper denne klassiske utvalget av sportsutstyr god stabilitet og støtte, som er like nødvendig når man beveger seg over udefinerte terreng. Merket fokuserer også på bruk av bærekraftig resirkulert materiale. Derfor har Salomon et godt rykte for å tilby de beste og mest komfortable sportsartiklene rundt om i verden.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Lukk