up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Hjemmeside

Salomon

HERREVEISKO

HERREVEISKO

HERRE TRAIL SKO

HERRE TRAIL SKO

HYDRASJON

HYDRASJON

DAMES VEISKO

DAMES VEISKO

DAMES TRAILSKO

DAMES TRAILSKO

BARNESKO

BARNESKO

Avdelinger

Barnesko

Dameklær

Damesko

Herreklær

Herresko

Hydrering

Løpeutstyr

Sekker og Magebagger

Allt( Salomon )

Salomon

Forbedre løpeevnen din med et komplett utvalg av Salomon hos Runnerinn. Salomon er et fransk merkevare fra produsent av sportsutstyr som oppsto i 1947. Nå har det blitt den beste kvalitetsprodusenten av sportsklær for alle aldersgrupper. Så hvis du vil føle deg i live mens du løper, velg Salomon-sko . Det spiller ingen rolle om du foretrekker en sti eller en vei å løpe. Med Salomon herre- og Salomon damesko kan du ta løpeturene dine til neste nivå.
Hvis du vil løpe raskere, må du forbedre din fysiske kondition for å oppnå målet raskt. Salomon lanserte først sin Raid Race Trail-sko og begynte sin løpereise i 2001. Med sin utmerkede passform og komfort ble den et fremtidsrettet design, og deretter begynte selskapet å utvide løpeutstyret og kan med suksess tjene forbrukernes profesjonelle tillit.


Finn de beste skoene med egenskaper av mykhet, letthet og superdemping med Salomon. Salomon støvler er veldig faste og er designet med de beste teknologiene sammen med kvalitet og komfort. Salomon introduserte Speed Cross- serien med sko i 2006, og fra begynnelsen ble de en del av ultraløp og trailløpsøvelser. Disse Speedcross-skoene er ekstraordinære for løping i fjellet. Det er en serie med all terrengsko designet for både vei og bane.


Etter alle disse årene har Salomon utrolig økt stabiliteten til skoen med bedre passform og komfort. Salomon vannsko er et annet stort utvalg sko tilgjengelig i et bredt utvalg. Dens ultraspesifikke og hurtigtørkende teknologi kan få deg til å løpe på glatte overflater. Den har en sømløs vannabsorpsjonsteknologi som gir utmerket komfort for føttene dine. Disse vannskoene kompletterer vannsportene dine med den ultimate selvtillitsøkningen.Salomon løpeutstyr for alle idretterSalomons utmerkede utvalg av sportsutstyr inkluderer en Salomon hydreringsvest, ryggsekk, fanny pack, vannflaske, hansker, sokker og mer for å fullføre listen over utstyr som trengs for sporten. Utvalget av sportsklær og tilbehør forbedrer sportsytelsen til alle menn og kvinner med sine spesielle produksjonsteknikker. Kort sagt, dette klassiske utvalget av sportsutstyr skaper god stabilitet og støtte, noe som er like viktig når du beveger deg over udefinert terreng. Merket fokuserer også på bruk av bærekraftig resirkulerte produkter. Derfor har Salomon et godt rykte for å tilby det beste og mest komfortable sportstilbehøret rundt om i verden.

clouse menu Lukk