up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Scott LCG Compact ACS

plus
Scott

Scott LCG Compact ACS

Produktbeskrivelse Scott LCG Compact ACS

Det er ingen kompromiss med stilen med en avslappet freeride-passform i Scott Vertic Junior Pants. Pluss noen unike funksjoner som de ferdige hemvekstforlengelsene som kan tillate at bena på buksene kan forlenges opp til 3 cm.


Funksjoner:

- Helt teipede sømmer
- Avtakbare, justerbare seler
- Håndvarmere lommer
- Justerbar midje
- Ferdiglaget for Grow-It 3 cm mansjett og gamasjeforlengelse


Spesifikasjoner:

- Teknologier: Dryosphere 2l med Eco Dwr
- Sammensetning: 100% polyester
- Isolasjon: Strategisk termisk regulering med 80 g Bluesign®-godkjent Duroloft-isolasjon i kjølige soner og ytelsesnett i varme soner

Øko-funksjoner:
- Bluesign-godkjent materiale
- Pfc-fri Dwr


Teknologi:

Duroloft isolasjon:
- Duroloft isolasjon fanger varme i luftlommer og gir god termisk isolasjon / Duroloft Eco har de samme egenskapene som Duroloft men er laget av resirkulerte og resirkulerbare fibre / Duroloft Bio er en blanding av ull og polymelkesyrefibre, en bioplast avledet fra fornybare ressurser. Duroloft kombinerer de gode termoregulerende og antibakterielle egenskapene til ull med syntetisk fibers letthet og hurtigtørrende egenskaper. Alle Duroloft-isolasjoner er tilgjengelige i forskjellige vekter og kombinert med forskjellige stoffer, for å dekke alle dine utendørsaktiviteter.

Strategisk termisk regulering (Str):
- Strategisk termisk regulering (Str) representerer den mest avanserte plasseringen av isolasjons- og fukttransporterende materialer, og resulterer i dynamiske lette plagg. Str Plasserer isolasjon der du trenger det i kalde soner og ytelsesnett i varme soner. Den strategiske plasseringen sikrer at plagget holder deg varm og tørr uten unødvendig bulk.

Dryosfære:
- Dryosphere-stoffer gir 10 000/12 000 A vanntett/vindtett/pustende barriere, og beskytter deg mot elementene. Denne teknologien fungerer som et skjold mot vann og vind, samtidig som den lar damp slippe ut, og holder deg tørr og komfortabel i alle forhold.


Omsorg:

- Stryk med lav varme (maks. 110°C)
- Må ikke tørkes i tørketrommel
- Maskinvask: Syntetisk vask / mild behandling, permanent trykk (maks. 30°C)
- Profesjonell renseri
- Ikke blek
Elsker du løping og triathlon? Få din Scott LCG Compact ACS og nyt fritidsaktiviteter med trygghet og selvtillit som Scott gir deg. Ikke glem at vi har et stort utvalg av Løpeutstyr for alle størrelser og værforhold. For å gi deg de mest effektive løping og triathlon modellene mulig har de fleste av våre Reservedeler artikler blitt utviklet i samarbeid med proffene!

Spesifikasjoner Scott LCG Compact ACS

Linsetype
Standard
Linsekategori
Kat.3 - Solfylt/sterkt lys
Farge
Svart
Underkategorier
Masker
Produkttype
Linse

Skriv en anmeldelse om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Skriv en anmeldelse om dette produktet

Produktvurdering

Tilbakemeldingen din er viktig for oss, anmeldelsen din om dette produktet vil bli revidert av våre eksperter og vil bli publisert innen 5 virkedager. Sørg for at anmeldelsen din fokuserer på dette produktet og din erfaring med det, dette vil hjelpe andre kunder til å ta tryggere avgjørelser. For eventuelle problemer med en bestilling, vennligst kontakt oss.

Jeg har lest og godtar vilkårene i Personlige Betingelser for behandling av dataene mine for å administrere forespørselen eller forespørselen min

 • 30 return

  30-DAGER ENKLE OG
  RASK RETUR

 • Pay

  100% SIKKER OG
  TRYGG HANDLING

 • like or return

  TILFREDSHET
  100% GARANTI

 • pice

  GARANTERT
  LAVESTE PRISER

Сопутствующие товары

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Lukk
up up