up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

360

Vibram fivefingers Løpesko Bikila EVO 2

plus
Vibram fivefingers

Vibram Fivefingers Løpesko Bikila EVO 2

Produktbeskrivelse Vibram fivefingers Løpesko Bikila EVO 2

En ideell løpesko for dem å gjøre overgangen fra tradisjonelle til minimalistiske sko. Jo tynnere såle gjør at du føler deg løpeturen og kobler deg til løpe miljø for en trygg barbeint kjører opplevelse.

spesifikasjoner:

Vekt: W38 = 3,5 oz.

Sole Spec: Innersåle: 2mm Anti Microbial Drilex Sockliner • Mellomsåle: 4mm EVA • Gummi: 2,5 mm

Øvre Materiale: Polyester Mesh

vegan

Maskinvask / Air Dry


Vibram fivefingers Løpesko Bikila EVO 2 er tilgjengelig i forskjellige størrelser og farger. Hvis du er interessert i å kjøpe Vibram fivefingers Løpesko Bikila EVO 2 fra din nett løping og triathlon butikk runnerinn, ikke nøl lenger, og motta det hjemme i noen dager. Hos runnerinn kan du finne den laveste prisgaranti for produkter av løping og triathlon utstyr fra merket Vibram fivefingers.

Spesifikasjoner Vibram fivefingers Løpesko Bikila EVO 2

Trinn
Nøytral
Miste
0-4 mm
Farge
Svart
Vekt fottøy
Under 200 g
Skobredde
Standard

Leter du etter løpesko?

Leter du etter løpesko?

Vi hjelper deg med å finne de riktige skoene

Start

Skriv en anmeldelse om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Vibram fivefingers Løpesko Bikila EVO 2

Utmerket

-

Veldig fornøyd med disse. Flotte for løping, og siden de har en god mengde demping, er de definitivt et godt valg for de som går over til barfotsko.

Vibram fivefingers Løpesko Bikila EVO 2

Lettvekt

-

Lett god for løping takk for rask frakt

Vibram fivefingers Løpesko Bikila EVO 2

Alt perfekt

-

Veldig fornøyd med kjøpet. På 48 timer mottok jeg produktet i perfekt stand, og jeg var veldig fornøyd med kjøpet. 100% tilrådelig.

Vibram fivefingers Løpesko Bikila EVO 2

Perfekt til sommeren

-

Det er et gjentatt produkt. Jeg hadde brukt den samme modellen i ca 2 år, men jeg kjøpte den igjen fordi det var et hull i sålen. Den er lett å tørke, den blir ikke tett, og den er enda lettere, noe som gjør den ideell for sommerreiser.

Vibram fivefingers Løpesko Bikila EVO 2

Flott passform

-

Beste sko for minimalistisk løping

Vibram fivefingers Løpesko Bikila EVO 2

Flott produkt og pålitelig nettside

-

Jeg elsket produktet, i tillegg til komforten, har den fin finish. Du kan stole på nettstedet selv for leveranser laget i Brasil. Oppfølgingen av forespørselen gjøres via e-post, med nok fleksibilitet, og levering av posten er sporbar.

Skriv en anmeldelse om dette produktet

Produktvurdering

Tilbakemeldingen din er viktig for oss, anmeldelsen din om dette produktet vil bli revidert av våre eksperter og vil bli publisert innen 5 virkedager. Sørg for at anmeldelsen din fokuserer på dette produktet og din erfaring med det, dette vil hjelpe andre kunder til å ta tryggere avgjørelser. For eventuelle problemer med en bestilling, vennligst kontakt oss.

Jeg har lest og godtar vilkårene i Personlige Betingelser for behandling av dataene mine for å administrere forespørselen eller forespørselen min

clouse menu Lukk
up up