up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

X-BIONIC Grunnlag Effektor 4.0 Trail

X-BIONIC Grunnlag Effektor 4.0 Trail

plus
X-BIONIC

X-BIONIC Grunnlag Effektor 4.0 Trail

Produktbeskrivelse X-BIONIC Grunnlag Effektor 4.0 Trail

Er du en løypeentusiast? Nå kan du nå et nytt høydepunkt i løpeprestasjonen din med X-BIONIC® EFFEKTOR® 4.0 TRAIL RUNNING SHIRT HALF ZIP KORTERME HERRE.

Den nye 4.0-generasjonen er den første som har Retina® ultra-high definition-kvalitet for unik nøyaktighet av funksjonalitet.

For en målrettet effekt kan intelligente funksjonssoner plasseres enda mer presist i det ultratette strikkestoffet.

Føl den teknologiske fordelen med det legendariske patenterte 3D Bionic Sphere®-systemet med ThermoSyphon®-teknologi: komplekse 3D-strukturer og Y-formede elementer maksimerer luftutveksling, kjølig når du svetter og varmer når du er kald – nå raskere og mer effektiv enn noen gang.

Din ekstra ytelsesforsterker: X-BIONIC® Partialkompression® utøver press på musklene dine via smale stenger, og reduserer dermed muskelvibrasjoner, forbedrer tilførselen av oksygen og næringsstoffer til musklene og muliggjør raskere regenerering – alt uten å neglisjere hudavkjøling.

Med en ergonomisk utformet armlomme og skulderputer som avlaster ryggsekkens stropptrykk, vil du komfortabelt transportere utstyret ditt.
Kjøp nå din X-BIONIC Grunnlag Effektor 4.0 Trail for bare 156.49 $. Laget av X-BIONIC Grunnlag Effektor 4.0 Trail er tilgjengelig i en rekke størrelser og farger, og leveres komplett med alt du trenger. Hos runnerinn kan vi tilby den beste prisen på dine favoritt løping og triathlon produkter. Se hele vårt utvalg av Undertøy i vår Herreklær avdeling.

Spesifikasjoner X-BIONIC Grunnlag Effektor 4.0 Trail

Typer av ermer
Kortermet
Farge
Svart
Grå
Funksjoner
Termikker
Produkttype
T-Skjorter
Glidelåslengde
Halv glidelås

Skriv en anmeldelse om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Skriv en anmeldelse om dette produktet

Produktvurdering

Tilbakemeldingen din er viktig for oss, anmeldelsen din om dette produktet vil bli revidert av våre eksperter og vil bli publisert innen 5 virkedager. Sørg for at anmeldelsen din fokuserer på dette produktet og din erfaring med det, dette vil hjelpe andre kunder til å ta tryggere avgjørelser. For eventuelle problemer med en bestilling, vennligst kontakt oss.

Jeg har lest og godtar vilkårene i Personlige Betingelser for behandling av dataene mine for å administrere forespørselen eller forespørselen min

clouse menu Lukk
up up