up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

360

X-BIONIC Stramt Energizer 4.0

X-BIONIC Stramt Energizer 4.0

plus
X-BIONIC

X-BIONIC Stramt Energizer 4.0

Produktbeskrivelse X-BIONIC Stramt Energizer 4.0

Føl den beroligende effekten av lettere og samtidig svært funksjonelt høyteknologisk undertøy.

Med sin moderate kompresjon oppfyller X-BIONIC® ENERGIZER 4.0 PANTS MEN alle ønskene til krevende vintersportsentusiaster som ønsker å dra nytte av enestående bærekomfort og ytelsesoptimerende termoregulering på samme tid.

Den nye 4.0-generasjonen er den første som har Retina® ultra-high definition-kvalitet for unik nøyaktighet av funksjonalitet.

Resultatet er et ultratett strikket stoff som integrerer 13 svært effektive teknologier.

Funksjonssoner med temperaturkompenserende og beskyttende effekt er plassert nøyaktig og støtter ytelsen på kjølige vinterdager uten at du føler deg trang.

Det legendariske patenterte 3D Bionic Sphere®-systemet med ThermoSyphon®-teknologi er kraftigere enn noen gang: Komplekse 3D-strukturer og Y-formede elementer maksimerer luftutveksling, kjølig når du svetter, og varm når du er kald – nå raskere og mer effektiv enn noensinne.

Funksjonelle soner som Innerlap AirConditioning Zone® på innsiden av lårene og Sweat Traps® for målrettet håndtering av overflødig svette regulerer temperaturen og øker ytelsen.

ExpansionKnee i kneleddet sikrer optimal klimakomfort og gir samtidig full bevegelsesfrihet.
Akkurat nå er produktet X-BIONIC Stramt Energizer 4.0 på lager hos runnerinn. Finn ut hvilken andre løping og triathlon produkter merketX-BIONIC har i din nett løping og triathlon butikk. Gjør alle antrekk din egen med denne sesongens utvalg av Undertøy modeller. På runnerinn lager vi de nyeste stiler og design av Herreklær. Bla gjennom vårt utvalg og finne løping og triathlon artikelen som passer dine behov.

Spesifikasjoner X-BIONIC Stramt Energizer 4.0

Lengde
Lang
Farge
Svart
Funksjoner
Strekk
Produkttype
Tights

Skriv en anmeldelse om dette produktet og tjen CoINNs coinns

X-BIONIC Stramt Energizer 4.0

Bukse

-

Jeg tok størrelsen M. Høyden min er 188 cm, buksene er litt korte. Jeg liker hvordan den sitter, den kjennes ikke på kroppen, behagelige opplevelser

X-BIONIC Stramt Energizer 4.0

Fint

-

Utmerket termisk undertøy med middels kompresjon. Nesten usynlig på kroppen. Førsteinntrykk når du løper i minus 5: den transporterer fuktighet godt og holder på varmen.

X-BIONIC Stramt Energizer 4.0

Rewie

-

Veldig bra

X-BIONIC Stramt Energizer 4.0

Bra saker

-

X-Bionic overgår virkelig forventningene mine. Mykt, behagelig stoff, god kompresjon. Fantastisk lukt som er ganske rar, men hyggelig å føle. Ser frem til å prøve det mens du går på ski! Jeg fant ut størrelsen på nettstedet via skjemaet, og det passer perfekt. Dessverre tok levering 17 dager mot 7-10 dager er deklarert.

X-BIONIC Stramt Energizer 4.0

Godt produkt

-

I meg er størrelse L litt stor, og på toppen er L perfekt.

X-BIONIC Stramt Energizer 4.0

Xbionic energizer

-

Flott produkt. Erstattet eldre versjon av energigiveren, og dette er definitivt forbedret!

Skriv en anmeldelse om dette produktet

Produktvurdering

Tilbakemeldingen din er viktig for oss, anmeldelsen din om dette produktet vil bli revidert av våre eksperter og vil bli publisert innen 5 virkedager. Sørg for at anmeldelsen din fokuserer på dette produktet og din erfaring med det, dette vil hjelpe andre kunder til å ta tryggere avgjørelser. For eventuelle problemer med en bestilling, vennligst kontakt oss.

Jeg har lest og godtar vilkårene i Personlige Betingelser for behandling av dataene mine for å administrere forespørselen eller forespørselen min

clouse menu Lukk
up up