up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Hjemmeside

Xero Shoes

Trekking

Trekking

flip flops

flip flops

Alpint

Alpint

Running

Running

Training

Training

Urban

Urban

Avdelinger

Barnesko

Damesko

Herresko

Allt( Xero Shoes )

Nyeste

Se alle produkter flecha

Bestselgere

Se alle produkter flecha

Xero shoes

Xero Shoes er et pionermerke som harmonerer komfort og ytelse innenfor fottøy. Med vekt på fri bevegelse og nærhet til bakken, har Xero Shoes revolusjonert måten folk oppfatter og opplever fottøy. Historien om Xero Shoes begynte med en enkel, men dyptgående idé – at skoene skal la føttene bevege seg naturlig, og gjenskape følelsen av å gå barbeint, samtidig som de gir nødvendig beskyttelse. Merket ble grunnlagt av Steven Sashen og Lena Phoenix i 2009, drevet av deres lidenskap for sunn livsstil og aktive livsstiler.
Med inspirasjon fra Tarahumara-indianerne i Mexico, kjent for deres utholdenhet løping i sandaler, gikk grunnleggerne ut på en reise for å utvikle fottøy som ville gjøre det mulig for brukere å dra nytte av sin indre biomekanikk. Denne reisen ledet til skapelsen av en rekke fottøy som feirer gleden av bevegelse. Med en rik historie som er rotfestet i ønsket om å frigjøre det fulle potensialet av menneskelig bevegelse, fortsetter Xero Shoes å gi idrettsutøvere og entusiaster i alle aldre muligheten til å omfavne sin naturlige strid mens de nyter komfort og ytelse av nøye utformet fottøy. Uansett om det er løping, terrengløping eller hverdagseventyr, gir Xero Shoes en plattform for brukere til å knytte seg til omgivelsene gjennom føttene.

Der komfort møter ytelse

Xero Shoes tilbyr et variert sortiment som er utformet for å tilfredsstille menn, kvinner og barn. Xero shoes for menn har et bredt utvalg av alternativer, fra løpesko som gir en nesten ikke-følelse til terrengløpesko bygget for tøffe terreng. Kvinner kan velge mellom et utvalg av stilfulle og funksjonelle sko fra Xero Shoes for kvinner, enten de er på turer eller utforsker bymiljøer. I tillegg sikrer Xero Shoes at de yngste eventyrer ikke blir igjen, med et utvalg av Xero Shoes for barn som prioriterer komfort og vekst. Xero Shoes Running har utviklet et bredt utvalg av innovative alternativer som fremmer en naturlig strid for løpeentusiaster. Løpeskoene er utformet med et minimalistisk tilnærming, som oppmuntrer til riktig form og forbedrer forbindelsen mellom løperen og bakken. Xero Shoes Trail running kan glede seg over de spesialiserte terrengskoene som tilbyr robust holdbarhet, utmerket grep og fleksibilitet som trengs for å møte varierende terreng med tillit. Xero Shoes sin forpliktelse til komfort og bevegelse strekker seg til sandalsamlingen. Disse sandalene kapsler inn merkets filosofi om å gi et «nesten barbeint»-opplevelse. Uansett om det er en spasertur på stranden, navigering gjennom vannaktiviteter eller bare nyte utendørs, tilbyr Xero Shoes sandaler fleksibilitet, pusteevne og en sikker passform.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Lukk