up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Startsida

Asics

Kvinno skor

Kvinno skor

Herrskor

Herrskor

Ta reda på vilka skor som passar bäst

Ta reda på vilka skor som passar bäst

Damkläder

Damkläder

Herrkläder

Herrkläder

Barnskor

Barnskor

Kategorier

Bagar Och Väskor

Barnkläder

Barnskor

Damkläder

Damskor

Herrkläder

Herrskor

Kjøretøysutstyr

Vätska

Allt( Asics )

Nyaste

Visa alla produkter flecha

Bästsäljare

Visa alla produkter flecha

Asics

När vi pratar om löparskor är ASICS det första märket som kommer att tänka på för en löpare. Grundaren av det populära märket, Mr. Kihachiro Onitsuka, gjorde dessa skor till det perfekta valet för alla typer av löpare, eftersom de är gjorda med högkvalitativa komponenter och material och teknologi. ASICS-skor ger hållbarhet, stabilitet och bra komfort. Tack vare den dämpning som erbjuds, speciellt på hårda ytor där stötarna är mer aggressiva, mjukar de upp slagen och ger större komfort.


Och de erbjuder inte bara kvalitet, utan de har också modern design för att möta ögonblickets behov. Med ASICS löparskor för män och kvinnor finns det inget hinder som du inte kan övervinna. ASICS gel Nimbus 23 löparskor ger oklanderlig dämpning med sin aerodynamiskt designade GEL-teknik. Asics Gel Cumulus löparskor erbjuder en mjuk gång med minskad påverkan. Och om du, förutom att ha en lätt sula, vill ha en design med ett mycket modernt flerfärgat tryck, välj ASICS Noosa löparskor.

clouse menu Stänga