up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Startsida

Asics

Kvinno skor

Kvinno skor

Herrskor

Herrskor

Tillbehör

Tillbehör

Damkläder

Damkläder

Herrkläder

Herrkläder

Barnskor

Barnskor

Kategorier

Bagar och Väskor

Barnskor

Damkläder

Damskor

Herrkläder

Herrskor

Kjøretøysutstyr

Vätska

Allt( Asics )

Asics

Asics är välkänt världen över som en av de bästa märkena av löparskor. Det är ett japanskt märke som föddes 1949. Han startade företaget med en filosofi om en hälsosam sinne och hälsosam kropp för att näringa nationens ungdom med sport. Han började sin resa genom att tillverka basketbollskor i sin hemstad Kobe. Han tar sin startup-verksamhet till en ny världsklassig skotillverkare.
Han skapade de bästa Asics-löparskorna med potentiella behov hos en löpare i åtanke. Skorna är gjorda av högkvalitativt material och avancerad teknik för att möta förväntningarna hos alla löpare. Dess gelteknik hjälper spelaren att undvika sjukdomar medan man löper och hoppar snabbt på asfalten. Ändå jobbar märket hårdare för att ta fram mer innovation och de mest avancerade teknikerna för att göra skorna mer hållbara än någonsin. Av den anledningen har det blivit det ledande märket när det gäller att erbjuda högkvalitativa löparskor med maximal komfort.

Asics löparskor uppfyller allas förväntningar

Förbättra din löpupplevelse med Asics löparskor för män och kvinnorRunnerinn. Med Asics skor finns det inget utmaning som du inte kan möta i ditt liv. Välj Asics löparskor för män för en kraftfull träning. De är bäst för alla, oavsett om du är en professionell maratonlöpare eller föredrar en avslappnad morgonpromenad. Dess otroliga funktioner gör det lätt att springa på asfalt och på en stig eller löparbana. De kommer att ge dig rätt stöd, grepp och komfort för fötterna, men de kommer också att göra dig cool och stilig med sina moderna design.
Asics löparskor för kvinnor är också designade med alla bekvämlighets- och stödfunktioner. Dessutom är de gjorda mycket färgglada och de ikoniska designerna hjälper dig att få en stilig look genom att matcha dem med vilken som helst kläder. De är perfekta för långdistanslopp på grund av sin lätthet och maximal grepp på dina fötter. Dess lätta och strukturella design gör att ytterligare friktion minskas.
Asics trailrunning-skor är det bästa alternativet för att springa på steniga eller ojämna ytor. Till skillnad från andra löparskor stöder dina fötter med sina styva mellansulor. Vissa trailrunning-skor skyddar dig också från vassa föremål eller stenar genom att lägga till rockplattor på mellansulor och yttersulor. Så de skyddar dig väl utan att ta bort känslan av trailrunning. Det erbjuder också ett stort utbud av Asics barnskor. Den extra nivån av komfort, lätthet och stor stöd hjälper barnen att inte snubbla eller halka medan de springer.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Stänga