up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

top

Hur väljer man casual löparskor för barn?

Ett av många beslut du kommer att ha är det rätta valet av vilka skor som passar ditt barn. Eftersom barn är i växande ålder och därefter också formen och storleken på foten ändras, så oavsett om det kan vara en vardagssko för pojkar och flickor i olika mönster och färger är valet av ett perfekt par alltid absolut nödvändigt, och därmed ditt unga barn ser bedårande ut men också bekväm.
Löparskor för barn är gjorda på ett sätt för att ge dem bästa komfort och skydd, så att de kan spendera lite kvalitetstid på sport och utomhus.
Dessa skor är lätta, lätta att justera och andas, vilket ger extra komfort i varje rörelse medan de är på väg på banan eller njuter av sin tid och sport.

Ta reda på rätt passform för ditt barn

• Välj det par som måste ha rätt fotvalv och hälstöd.
• Se till att skon har tillräckligt med utrymme för tårna och att den ska vicka lätt inuti den.
• Ditt barns häl ska inte röra sig för mycket inne i paret, dock ska hälen på skon sitta tätt inuti skon men mysig.
• Se till att skon har en stötdämpande sula.
• Se till att skorna som du tittar på har ett säkert fäst mönster. Eftersom skorna som snöras eller fästs med kardborre ger extra stöd än de som dras på.

• Välj rättvisa löparskor från följande kända märken; Adidas , Nike , Altra , Reebok , Kelme .

clouse menu Stänga