up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Säljarinformation

Säljs och levereras av

Retur av beställning

360

Bliz Solglasögon Breeze

plus
Bliz

Bliz Solglasögon Breeze

Produktbeskrivning Bliz Solglasögon Breeze

Välj en sport. Välj en aktivitet. Vår lätta modell Breeze håller dig säker. Ett par tekniskt avancerade glasögon som passar perfekt till alla typer av sport och aktiviteter. Ultra låg vikt matchad med avancerade glasögon specifikationer ger dig oändliga möjligheter i din dagliga träning. Ta bort toppstången, fäst ditt huvudrem, byt linsen, justera dina tippspetsar och nosstycke. Du har alla verktyg du behöver för resan framåt.


Funktioner:

Generella egenskaper:
Avancerat, men ändå lätt att använda. Lika mångsidig och pålitlig. Det är Breeze. En lätt modell som är en bra vän för alla äventyr, med specifikationer som matchar de bästa. Om du letar efter ett par för dig med många behov kan Breeze passa bra. Utbytbart objektiv, avtagbar toppstång och ett val att använda huvudbandet istället. Breeze är ett perfekt val för alla med många intressen och ett hektiskt schema.

Linsegenskaper:
Breeze levereras med Hydro Lens Technology ™, som ger dig fri sikt under olika väderförhållanden. Linsen är tillverkad av en hållbar X -dator och har ett komplett UV -skydd, anti -repor, minimal brytning och har också hydrofoba egenskaper.

Material:
Breeze har en ram tillverkad av TR90. Detta material är starkt och säkert, samtidigt som det är lågt och ger utmärkt flexibilitet. TR90 är väl lämpad för glasögon, eftersom det är lika bekvämt i både höga och låga temperaturer.

Justeringsmöjligheter:
Vill du ha justeringar? Det är här du hittar dem! Det är inte lätt att tänka på en aktivitet där Breeze inte får plats. Justera tappspetsarna och nässtycket för bästa komfort - men det är bara början. Byt de vanliga ramarna för ett huvudband, lägg till eller ta bort toppstången som du tycker passar och byt objektiv när väderförhållandena ändras.


Teknologi:

CE -standard:
Alla Bliz Active -produkter är CE -märkta vilket innebär att vi följer de grundläggande hälso- och säkerhetskrav som finns i EU -direktiven. Du hittar den här bruksanvisningen i produktförpackningen.

100% UV -skydd:
Bliz Active Eyewear skyddar dina ögon effektivt mot skadliga UVA- och UVB -strålar.

Obrytbart polykarbonatlins:
Linserna är tillverkade av Unbreakable Polycarbonate som är 10 gånger mer slagfasta än plast- eller glaslinser och erbjuder den högsta graden av skydd.

Grilamid TR90:
Detta mycket flexibla högteknologiska material ger mycket låg vikt och utmärkt prestanda i alla väderförhållanden.

Hydro Lens System ™:
Bliz Hydro Lens Technology ™ Ett objektiv som levererar Perfect Curve, Max UV -skydd, X PC Shatter Proof, Hydrofobiskt, Anti Scratch och när så önskas Multicoating eller Polarized i ett fantastiskt objektiv.

Gummikabel:
Stenarna i Rubber Wire Core gör att du kan justera glasögonen för en tätare passform runt ditt huvud.

Justerbar näsplatta:
Näsplattan är justerbar för en bekvämare och optimal passform runt näsan.
Om det du behöver är Bliz Solglasögon Breeze, finns det just här och till bästa pris. runnerinn har den här och andra löpning och triathlonprodukter som du letar efter och till bästa kvalitet. Låt inte möjligheten passera utan utrusta dig själv för att kunna utöva dina favoritsporter i bästa möjliga förhållanden. Med vårt utbud av Solglasögonprodukter, kan du hitta allt du behöver på ett ställe.

Funktioner Bliz Solglasögon Breeze

Linstyp
Standard
Linskategori
Kat.3 - Solig/starkt ljus
Kat.2 - Grumlig/svagt ljus
Färg
Blå
Svart
Kön
Unisex
Ålder
Vuxen

Skriv en recension och tjäna CoINNs coinns

Bliz Solglasögon Breeze

Coola och ljusa nyanser

-

Väl packat och snabb leverans. Glasögonen sitter bra. Lätt och solid. Tydligheten är inte så stor jämfört med andra högre linser men för priset tycker jag är tillräckligt bra. Att byta objektiv är lite utmanande. Coola glasögon för cyklister.

Bliz Solglasögon Breeze

Bliz glasögon

-

Perfekt produkt och enligt beskrivning. Lätt och mycket bekväm.

Bliz Solglasögon Breeze

Som förväntat. bra kvalitet

-

Som förväntat. Bra kvalitet

Skriv en recension om denna produkt

Produktbetyg

Din feedback är viktig för oss, din recension om denna produkt kommer att revideras av våra experter och publiceras inom 5 arbetsdagar. Se till att din recension fokuserar på den här produkten och din erfarenhet av den, detta kommer att hjälpa andra kunder att fatta säkrare beslut. För eventuella problem med en beställning, vänligen kontakta oss.

Jag har läst och accepterar villkoren i Integritetspolicy för behandling av mina uppgifter för att hantera min förfrågan eller begäran

 • 30 return

  30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • Pay

  100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • like or return

  100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • pice

  LÄGSTA
  PRISGARANTI

clouse menu Stänga
up up