up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Säljarinformation

Säljs och levereras av

Retur av beställning

Bolle Polariserade Solglasögon Boxton

plus
Bolle

Bolle Polariserade Solglasögon Boxton

Produktbeskrivning Bolle Polariserade Solglasögon Boxton

Kvalitet i uppfattning och en lätt att bära design, klär Boxton upp för alla tillfälliga eller affärssituationer. Med den här karaktäristiska rostfria baren i ljusa färger för den dristiga eller borstat metall för en klassisk styling, kan den här neo-klassiska ramen uttrycka dig själv.

Teknologi:

Tillgänglig i förskott:

Bollé B Tunn aktiv design patenterad teknik tillåter oss att erbjuda receptglas till 99% av de som bär glasögon. Oavsett om de är hi tech, prestanda solglasögon för professionella cyklister eller helt enkelt multi-bruk, fritidssolglasögon, erbjuder Bollé B Thin aktiv design receptprogram ett högpresterande personligt svar på alla bärare av enkelvisa eller varifokala linser.

Thermo:

Templetipsen, näspuddarna och justerbar nosepiece är alla gjorda av vår proprietära Thermogrip®. Detta hydrofila material har fuktabsorberande egenskaper som håller ramarna bekvämt på plats, även vid extrema ansträngningar.

B 20,3 POLYKARBONATLENSER:

Våra polykarbonatlinser är gjorda av högkvalitativt harts, vilket resulterar i en lins som är 20 gånger mer slagfast än glas och tre gånger ljusare, med oöverträffad precision och klarhet. Finns i polariserad och icke-polariserad.


Om du letar efter en onlinebutik specialiserad på löpning och triathlonutrustning, upptäck runnerinn. Som officiell Bolleåterförsäljare, har alla våra löpning och triathlonprodukter full tillverkargaranti av Bolle. Välj en av våra Kjøretøysutstyrkategorier och upptäck alla våra Kjøretøysutstyrprodukter som vi har för att du ska kunna utöva dina favoritaktiviteter. Om du har några funderingar innan du gör din beställning, kontakta bara vårt kundserviceteam via telefon eller email. Du behöver inte vänta längre! Känner du till alla Bolle Polariserade Solglasögon Boxton funktioner?

Funktioner Bolle Polariserade Solglasögon Boxton

Linstyp
Polariserade
Linskategori
Kat.3 - Solig/starkt ljus
Färg
Brun
Ålder
Vuxen

Recensera den här produkten och tjäna CoINNs coinns

Skriv eller ställ en fråga till vårt expertteam

Produktbetyg

Notera: din feedback är viktig för oss, din kommentar kommer att granskas av vårt expertteam och publiceras inom 5 arbetsdagar.

Jag har läst och accepterar villkoren i Integritetspolicy för behandling av mina uppgifter för att hantera min förfrågan eller begäran

 • 30 return

  30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • Pay

  100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • like or return

  100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • pice

  LÄGSTA
  PRISGARANTI

clouse menu Stänga
up up