up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

top

Vad är en tri suit?

Tri dräkten är en hel kostym som normalt används vid simning, löpning, cykling och liknande sporter.
Tri Suits är tillverkade av ett tekniskt tyg som hjälper till att hålla kroppen ventilerad och bekväm.
Tri kostymer hjälper till på många andra sätt då de torkar snabbt, är töjbara som ger dig rörelsefrihet och andas, vilket ger dig en trevlig känsla när du är på språng. Tri kostymer ger också kompression till kroppen vilket hjälper till att hålla trycket på musklerna som skyddar mot skador och förbättrar blodflödet.

Tri dräkter är kända för att vara den bästa dräkten för tävlingar eftersom de gör att du kan utnyttja förhållandena på bästa sätt under din löptur.

Fördelar med att ha en tri suit

Skydd mot solen: En av de främsta fördelarna med att bära en triangel är att det hjälper dig att skydda UV solstrålarna som kan infektera huden.
Close Fit: De passar som andra till huden vilket hjälper dig att känna en låg drag motstånd upplevelse när du rör dig.
Bärfickor: Förvaringsdelen är viktig eftersom den hjälper dig att hålla dina väsentligheter nära dig och spara.
Förhindrar gnidning: Tri kostymer kommer med en kudde som får dig att känna dig bekväm och rädda dig från att gnugga medan du sitter på cykeln.
Några av de mest kända märkena som ger de bästa Tri dräkterna finns tillgängliga enligt följande: 2XU , Zoot , Zone3 , Kilpi , Sailfish .

clouse menu Stänga