Vänligen fyll i din epostadress så skickar vi en länk för att återställa ditt lösenord via epost omedelbart. 

Startsida

Damkläder

Damkläder löpning och triathlon

Hitta ett brett utbud av Damkläder-produkter för löpning och triathlon. Upptäck de bästa erbjudandena på runnerinn. Snabb leverans och säker betalning.

Utvalda produkter i Damkläder

Märken i Damkläder

Vad ska man ha på sig för att springa?

Baslager och t shirts

Baslager och t shirts är tillbehör för löpning. Baslagren är omslagen till plagg som är mest överhängande för huden som håller dig varm på vintrarna. En T shirt är en typ av tygskjorta som vanligtvis är byggd av stretchiga, lätta och kvalitetsgrejer som används vid löpning. Du kan köpa baslager och t shirts från Adidas , Salomon , Nike , Asics , New Balance , La Sportiva , Mizuno , Reebok och Raidlight .

Jackor

Jackorna är plaggen för den översta kroppen, vanligtvis utsträckta under höftbenen. Jackor har normalt fulla ärmar och har dragkedjor framtill eller ofta på sidan. En jacka är vanligtvis platt, tätt och mindre skrymmande än en kappa. Jackor används endast i kallt väder för att skydda dig från vindar.

Byxor och kjolar

Byxor och kjolar är de kläder som är i trend nu. Byxor täckte kroppen från midjan till fotleden. Kjolar täcker kroppen från midjan till knäna. Byxor och kjolar bärs för både informella och klädsamma evenemang. Idag har dessa blivit ett modeuttalande och ingår i varje garderob. Tröjor och huvtröjor Tröjor och huvtröjor är plagg som används under vintern för att hålla kroppen mysig. En tröja är en känslig skjorta utan halsband och tillverkad av ren bomull eller bomullsblandat tyg. En luvtröja är en tröja med en hatt på som kan innehålla en ficka eller vara helt dragkedja. Tröjor och huvtröjor används också för löpning.

Träningsdräkter

Träningsdräkter var tidigare utformade för användning i löpning, främst för proffs att använda överloppsdräkt och för att kliva av innan tävling. Vid nuvarande tillfällen har den också blivit regelbundet klädd i andra omständigheter.

Tri kostymer

Tri dräkterna är de föremål du kan använda under hela körningen. Tri dräkterna finns i olika mode: en i en och två delar. Dessa hjälpmedel gör dräkten mer lämplig för simning. Efter dyket rinner den svaga fyllningen ut snabbt och verkar inte som tung, våt klädsel på cykeln.

Västar

Att springa med västar kan förbättra din löpning. Det kan också hjälpa dig att öka din aktivitet. En blygsam undersökning av långdistansracers registrerade en topphastighetsförbättring på 2,9 procent efter att ha använt västar för löpning. Västar tjänar genom att höja din kropp för att utöva mer kraft för att springa under träningskurser.

Mer om kläder och löptriatlon:

Mössor och balaklavor: Mössor och balaklavor täcker huvudet och håller huvudet varmt.
Ansiktsmasker: Ansiktsmasker används för att skydda dig från föroreningar.
Handskar: Handskar håller handen varm på vintern.
Pannband: Pannband används för att binda håret på plats.
Huvudbonader: Huvudbonader inkluderar hattar och kepsar.
Strumpor: Strumpor är skodon och håller fötterna varma.
Sport behåar: Sport behåar bärs av kvinnor under sport.
Nackgummi: Nackbyxor håller nacken mysig.
Arm och benvärmare: Arm och benvärmare används på vintern för att hålla armarna och benen varma.
Tights: Tights hjälper dig att springa snabbare och förhindrar att du blir kall.