up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

top

Tips för att välja löparskor

Här är de viktigaste tipsen för att hitta en sko som passar och känns bra för löpning:

Vart vill du springa?

Besluta först var du planerar att springa. Slår du mest på grunderna och grusvägarna eller gillar att springa av vägen? Därefter kan du välja bland dem som är löparskor, terränglöpnings eller cross träningsskor.

• Löparskor för vägar är idealiska för trottoarer och till och med ytor som gator, vägar och packade ytor.
Löparskor är idealiska för terrängvägar med lera, rötter, stenar eller andra hinder.
• Cross träningsskor är perfekta för cross training, gymträning eller någon balansaktivitet.

Hur mycket dämpning behöver du?

Kvaliteten på en bra löparsko bestäms av två aspekter av dämpning. Först tjockleken på skomaterialet och för det andra skumets fasthet.
Från maximalt dämpade mellansulor till sådana utan dämpning, du har ett överflöd av val. Den bästa idén är att prova olika skor och välja det som passar dig.

• Maximal kudde
• Måttlig kudde
• Minimal kudde
• Barfota skor

De flesta löpare är bekväma i en neutral sko. Men du måste bestämma om du ska välja en sko som kan ge en specifik typ av stöd för din gång eller inte. Adidas , Salomon , Nike , Asics och Altra är kända varumärken som tillverkar löparskor av hög kvalitet.

clouse menu Stänga