up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Startsida

Damskor löpning och triathlon

Damskor löpning och triathlon

Hitta ett brett utbud av Damskor-produkter för löpning och triathlon. Upptäck de bästa erbjudandena på runnerinn. Snabb leverans och säker betalning.

Letar du efter löparskor?

Vi hjälper dig att hitta rätt skor

Starta

Letar du efter löparskor?

Utvalda produkter i Damskor

Märken i Damskor

Hur man väljer löparskor

Vanliga skor

Trots att vardagliga löparskor inte är speciellt utformade för löpare kan du fortfarande njuta av att gå eller springa på gatorna medan du bär dem. Vanligtvis bär fitnesstränare avslappnade skor för löpning i syfte att gå ner i vikt, träna sig för loppet eller förbättra sin övergripande kondition. De är bekväma och ger en anständig dämpning. Se till att skon du väljer sitter bra och är lätta.

Löparskor

Håll en balans mellan stabilitet, dämpning och markkänsla när du väljer en löparsko. Du måste ha några viktiga punkter i åtanke, till exempel överdelen, fotledskragen, hälkonturen, sadeln, tåboxen, mellansula, yttersulan och dämpning av hälen för att undvika skav och obehag under löpningen. En löparsko måste ha en snygg passform, bekväm att bära och lätt. Det måste vara tillverkat av högkvalitativt material och ska ha andningsfunktioner.

Löpande spikar

Löpspikar är utformade för att hjälpa dig att springa snabbare på ojämna terräng. De ger extra grepp och stöd till framfoten och förbättrar ditt steg. Den enda nackdelen med löparskor är att de bär dina skor snabbare. När du väljer löpspikar , se till att de är tillverkade av slitstarkt material och utformade för långdistanslopp.

Sandaler

Att springa i sandaler kan verka förvånande för dig, men de är din perfekta följeslagare för kraftig löpning i mångsidiga terräng, särskilt under varma sommardagar. Löpsandaler är extremt lätta, bekväma och absorberar stötar bättre än fritidsskor. Se till att du väljer rätt storlek på löpar sandalen som ger en barfota känsla när du springer utomhus.

Trail löparskor

Löparskor är bra för släta terräng, men när spåren blir ojämna, grovare och svårare att springa bör du välja löparskor. De är robusta, robusta och tyngre än vanliga löparskor. Adidas , Salomon , Nike , Asics , Altra , New Balance , Merrell , La Sportiva och New Balance är de mest populära märkena som erbjuder löparskor och sandaler av hög kvalitet för män och kvinnor.

Mer om damskor:

För en säker och smärtfri körupplevelse är det klokt att ha några löptillbehör och reservdelar i väskan. En löpare kan behöva använda dessa föremål under tiden, till exempel snören, resår, snören, innersulor, stegjärn, och så vidare. A Lace Elastic är ett bra tillbehör som är fast men flexibelt elastiskt snörband. Det gör att du enkelt kan skjuta dina skor utan att skovälet skadas.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Stänga