up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Säljarinformation

Säljs och levereras av

Retur av beställning

360

Garmin Klocka Forerunner 245

Garmin Klocka Forerunner 245

Garmin Klocka Forerunner 245

Garmin Klocka Forerunner 245

Garmin Klocka Forerunner 245

Garmin Klocka Forerunner 245

Garmin Klocka Forerunner 245

Garmin Klocka Forerunner 245

Garmin Klocka Forerunner 245

Garmin Klocka Forerunner 245

plus
Garmin

Garmin Klocka Forerunner 245

Produktbeskrivning Garmin Klocka Forerunner 245

Garmin Forerunner 245 är en smart klocka med vilken du når dina mål . Tack vare dess avancerade funktioner kommer du att känna till indikatorer baserade på ditt tillstånd: prestationsdynamik, balans i kontakt med marken, längden på steget, bland annat.

Med användningen av Garmin Forerunner 245 får du träningsplaner eller genomför personliga träningar från Garmin Connect-plattformen . Inom mäklargemenskapen kan du dela dina data och uppmuntra dina lagkamraters framgång. Denna tekniska utrustning kan anpassas med klockskydd och applikationer.

Trackerns batterilivslängd når 24 timmar med användning av GPS och förlänger 7 dagars smartwatch-läge . Med denna klocka kommer du att förbättra ditt sätt att springa och du kommer att vara uppmärksam på aviseringarna från din mobila enhet. Från bekvämligheten av din handled kan du granska textmeddelanden, se uppdateringar från sociala nätverk, dela platsen med utvalda kontakter. Den intelligenta utrustningen har Pulse Ox-sensorn som beräknar nivån av syremättnad i blodet. Dessutom har den ett kroppsbatteri som mäter energinivåerna i kroppen.

GPS kör smartwatch med avancerade träningsfunktioner

Utvärderar din träningsstatus för att ange huruvida du skulle dra nytta av en annan session i veckan eller har överdriven det och behöver en vilodag; erbjuder ytterligare prestandaövervakningsfunktioner

Få gratis anpassningsbara träningsplaner från Garmin Coach, eller skapa egna träningspassar på vårt Garmin Connect ™ online gym

Ger avancerad kördynamik1, inklusive balansräkningstid, stridlängd, vertikalt förhållande och mer

Säkerhet och spårningsfunktioner2, som inbyggd incidentdetektering, gör det enkelt att dela din plats

Anpassa med gratis tittar ansikten, appar och mer från vårt Connect IQ ™ Store

Batterilivslängd: upp till 7 dagar i smartwatch läge; upp till 24 timmar i GPS-läge

Du gör löpningen. Forerunner 245 gör tänkandet. Denna GPS smartwatch berättar inte bara var du sprang. Det spårar din statistik, crunches numren och får veta allt om din prestanda, din löpform, din träningshistoria och till och med dina mål. Allt du behöver fokusera på är att lägga en fot framför den andra.

Avancerad prestationsanalys:

Vilken mängd träning passar dig? Forerunner 245 erbjuder personlig träning och återhämtningsinsikt för smartare träningsbeslut, vilket hjälper dig att förbereda dig för nästa race. Det håller flikar på din VO2 max och förstår hur värme och höjd påverkar din prestanda. Ju högre din VO2 max, desto högre du kan förvänta dig att utföra, vilket är exakt vad som visas av prestandaförhållandet metriska. Utbildningsstatus utvärderar din senaste träningshistorik och resultatindikatorer för att låta dig veta om du tränar produktivt, toppar eller övertäcker. Se hur dina träningspassar påverkar utvecklingen av uthållighet, hastighet och kraft med aerob och anaerob träningseffektåterkoppling. Återhämtningstid hjälper dig att maximera fördelen med dina ansträngningar genom att förutsäga när du är redo för din nästa hårda utmaning. Du kan även se din totala träningsbelastning, vilken mäter din träningsvolym från de senaste 7 dagarna och jämför den med det optimala utbudet för din träning och senaste träningshistorik.

Fler sätt att träna:

Running är vad du gör, så träna smartare med de verktyg som finns tillgängliga från vårt Garmin Connect-online-gym. Skapa egna träningspass, eller ladda ner gratis som synkroniseras direkt till din klocka. Eller, om du har ett specifikt mål i åtanke för din nästa 5K, kolla in Garmin Coach. Med vägledning från sakkunniga tränare och gratis träningsplaner som anpassar sig till dig och dina mål är det ett idiotiskt sätt att komma till mål. Som en del av din träningsplan kan det även hjälpa dig att förutsäga din tävlings tid. Vad sägs om när du vill byta upp det? Forerunner 245 har också aktivitetsprofiler för cykling, poolbad, inomhusrängning och även för användning av elliptiska eller trappsteg.

Analysera din löpform:

Forerunner 245 GPS smartwatch har också de verktyg du behöver för att förbättra din löpform. Klockan mäter viktiga löpande mätvärden, såsom kadens, sträcklängd, markkontakttid och balans, vertikal svängning och vertikalt förhållande. Dessa mätningar är nyckeln till att förstå din form, så du kan ta ditt bästa med varje gång och i varje race. Din Forerunner 245 kan börja spåra dessa mätvärden med tillägg av ett kompatibelt hjärtfrekvensband eller den kompakta Running Dynamics Pod som klämmer fast på ditt midjeband.

Fler sätt att anpassa:

Kolla in vår Connect IQ Store, där du kan lägga till personlighet till Forerunner 245 genom att ladda ner appar, widgets, titta på ansikten och mer. Det är enkelt och - ännu bättre - det är gratis. Nya appar läggs till varje dag, så du kan hålla flikar kvar när din Uber kommer, utmana dig själv med Strava Relative Effort-appen och använd även AccuWeather MinuteCast-appen för att ta reda på när regnet börjar.

Håll kontakten på språng:

Forerunner 245 gör det enkelt att springa utan att lämna viktiga smarta funktioner bakom. När du har parat med din kompatibla smartphone kan du ta emot textmeddelanden och se sociala medier, e-postmeddelanden och mer direkt på din handled. Nya säkerhets- och spårningsfunktioner gör det enkelt att dela din plats med utvalda kontakter om du behöver hjälp - manuellt eller automatiskt med inbyggd incidentdetektering, om det behövs. Så snör åt dina skor och ta ut lite extra sinnesro.

Dela och tävla:

Synkronisera dina aktiviteter till Garmin Connect är för mer än att bara lagra dina data. Garmin Connect är ett blomstrande online-community där människor på farten kan ansluta och tävla genom att gå med i utmaningar, uppmuntra sina framgångar och dela sina triumfer via sociala medier. Garmin Connect är gratis och tillgängligt på webben eller på din smartphone.

Wellness och avancerad sömnövervakning:

Forerunner 245 smartwatch har verktyg som hjälper till att hålla flikar på ditt övergripande välbefinnande och sömnen3 får du på natten. Dessa verktyg ger avgörande insikt som du kan använda för att maximera din träning. Det är till exempel vår första klocka för att inkludera en Pulse Ox sensor4. Denna handledsbaserade sensor uppskattar kroppens blodsyremättnad, vilket kan hjälpa till att mäta hur kroppen absorberar syre - speciellt när du sover. Och för att hjälpa dig att optimera din kropps energi använder Body Battery ™ energiövervakning samlad data för att mäta dina energireserver när som helst så att du kan planera din dag för att optimera tider för aktivitet och vila.

Specifikationer:

Allmän:

Objektivmaterial: Corning® Gorilla® glas 3

Bezelmaterial: Fiberförstärkt polymer

Quick Release Bands: Ja (20 mm, industristandard)

Remmaterial: Silikon

Fysisk storlek: 42,3 x 42,3 x 12,2 (mm); Passar handleder med en omkrets på 127 204 mm

Visningsstorlek: 1,2'' (30,4 mm) diameter

Skärmupplösning: 240 x 240 pixlar

Skärmtyp: Solljus synligt, transflektivt minne i pixel (MIP)

Vikt: 38,5 g

Batterilivslängd: Smartwatch Mode: Upp till 7 dagar; GPS-läge: Upp till 24 timmar

Vattenbetyg: Simma, 5 bankomat

Färgdisplay: Ja

Minne / historia: 200 timmar aktivitetsdata

Klockfunktioner:

Tid / datum: Ja

GPS-tidssynkronisering: Ja

Automatisk sommartid: Ja

Väckarklocka: Ja

Timer: Ja

Stoppur: Ja

Soluppgång / solnedgångstider: Ja

sensorer:

GPS: Ja

GLONASS: Ja

Galileo: Ja

Garmin Elevate ™ -hjuls pulsmätare: Ja

Kompass: Ja

Accelerometer: Ja

Pulsoxa: Ja

Dagliga smarta funktioner:

Anslutningar: Bluetooth®, ANT + ®

Anslut IQ ™ (nedladdningsbara klockytor, datafält, widgets och appar): Ja

Smarta meddelanden: Ja

Textsvar / avvisa telefonsamtal med text (endast Android ™): Ja

Kalender: Ja

Vädret: Ja

Kontrollerar smartphone-musik: Ja

Hitta min telefon: Ja

Hitta min klocka: Ja

VIRB®-kamera fjärrkontroll: Ja

Smartphone-kompatibilitet: iPhone® och Android ™

Kompatibel med Garmin Connect ™ Mobile: Ja

Säkerhet och spårningsfunktioner:

Incidentdetektion under valda aktiviteter: Ja (Smartphone krävs)

Hjälp: Ja (Smartphone krävs)

LiveTrack: Ja

Levande händelsedelning: Endast Android ™

Aktivitetsspårningsfunktioner:

Stegräknare: Ja

Flytta baren (visar på enheten efter en inaktivitetstid, gå ett par minuter för att återställa det): Ja

Automatiskt mål (lär dig din aktivitetsnivå och tilldelar ett dagligt stegmål): Ja

Sömnövervakning (övervakar total sömn och rörelseperioder eller vilsam sömn): Ja

Kalorier brända: Ja

Distans färdig: Ja

Intensitetsminuter: Ja

TrueUp ™: Ja

Flytta IQ ™: Ja

Fitnessålder: Ja (i app)

Body Battery ™ Energimonitor: Ja

Spänningsspårning hela dagen: Ja

Fitnessutrustning / gym:

Tillgängliga gymaktivitetsprofiler: Styrketräning, Cardio träning, Elliptisk träning, Trappstegning, Inomhus roping och Yoga

Kardio träning: Ja

Styrketräning: Ja

Automatisk repräkning: Ja

Utbildnings-, planerings- och analysfunktioner:

GPS-hastighet och avstånd: Ja

Skärm som kan anpassas: Ja

Anpassningsbara aktivitetsprofiler: Ja

Auto Pause®: Ja

Intervallträning: Ja

Avancerade träningspass: Ja

Nedladdningsbara träningsplaner: Ja

Auto Lap®: Ja

Manuell varv: Ja

Konfigurerbara varvtal: Ja

VO2 max: Ja

Träningsstatus (låter dig se om du tränar effektivt genom att spåra din träningshistorik och träningsnivå trend): Ja

Träningsbelastning (din totala träningsbelastning under de senaste 7 dagarna beräknad från beräknad EPOC): Ja

Träningseffekt (aerob): Ja

Utbildningseffekt (anaerob): Ja

Anpassningsbara varningar: Ja

Ljudmeddelanden: Ja

Avsluta tiden: Ja

Virtuell partner: Ja

Lopp en aktivitet: Ja

Kursvägledning: Ja

Tryck och / eller knapplås: Ja

Automatisk bläddring: Ja

Aktivitetshistorik på klockan: Ja

Physio TrueUp: Ja

Hjärtfrekvensfunktioner:

HR zoner: Ja

HR-varningar: Ja

HR kalorier: Ja

% HR max: Ja

% HRR: Ja

Återställningstid: Ja

Auto max HR: Ja

HR-sändning (sänder HR-data över ANT + ™ till parade enheter): Ja

Löpande egenskaper:

Tillgängliga körprofiler: Löpning, Löpbandslöpning, Inomhusspår, Spårväg

GPS-baserat avstånd, tid och takt: Ja

Löpdynamik: Ja (med kompatibelt tillbehör)

Vertikal svängning och förhållande (graden av "studsa" i din löpande rörelse och kostnadsfördelningsförhållandet med steglängd): Ja (med kompatibelt tillbehör)

Jordkontakttid och balans (visar hur mycket tid, i löpande rörelse, din fot ligger på marken istället för i flygning och låter dig kontrollera din löpande symmetri): Ja (med kompatibelt tillbehör)

Sträcklängd (realtid): Ja (med kompatibelt tillbehör)

Kadens (ger realtid antal steg per minut): Ja

Prestandaförhållande (efter att ha kört 6-20 minuter, jämför din realtidskondition till din genomsnittliga träningsnivå): Ja

Kör träning: Ja

Race predictor: Ja

Fotpod möjlig: Ja

Utomhusaktiviteter:

Peka till punktnavigering: Ja

Breadcrumb spår i realtid: Ja

Tillbaka till början: Ja

TracBack®: Ja

UltraTrac-läge: Ja

Avstånd till destination: Ja

GPS koordinater:

Cykelfunktioner:

Tillgängliga cykelprofiler: Cykling, Inomhuscykel

Kurser: Ja

Lopp en aktivitet: Ja

Tid / distansvarningar (aktiverar larm när du når målet): Ja

Kompatibel med Varia Vision ™ (huvudmonterad display): Ja

Kompatibel med Varia ™ radar (bakåtvänd radar): Ja

Kompatibel med Varia ™ -ljus: Ja

Hastighets- och kadenssensorstöd (med sensor): Ja

Badkar:

Tillgängliga simprofiler: Poolbad

Pool swim metrics (längder, avstånd, takt, slagräkning / hastighet, kalorier): Ja

Stroke typ detektering (freestyle, backstroke, bröstslag, fjäril): Ja

Simmaffektivitet (SWOLF): Ja

Borrloggning: Ja

Pool swim träningspass: Ja

Anslutningar:

Smartphone-kompatibilitet: iPhone® och Android ™

I lådan:

Forerunner 245

Laddning / datakabel

Dokumentation


Gillar du Garmin Klocka Forerunner 245? Kom in i vår löpning och triathlonsektion och upptäck en stor variation av Elektronikprodukter och tillbehör som kan hjälpa dig att utföra dina fritidsaktiviteter. Vi garanterar att löpning och triathlonprodukterna är i perfekt skick. Leta inte längre! Vår kollektion av Elektronik är tillgänglig i olika färger och stilar.

Funktioner Garmin Klocka Forerunner 245

Färg
Grå
Funktioner
Daglig aktivitetsspårare
Glonass
GPS
Wrist heart rate
Accelerometer

Skriv en recension och tjäna CoINNs coinns

4.94 / 5

80 Recensioner

estrella estrella estrella estrella estrella
Skriv din recension

Du måste logga in på ditt konto för att skriva en recension.

Logga in
Garmin Klocka Forerunner 245

Bra affär

-

Utmärkt klocka. Snabb leverans

Garmin Klocka Forerunner 245

Mycket bra

-

Klockan levde upp till förväntningarna, utmärkt valuta för pengarna.

Garmin Klocka Forerunner 245

Bra valuta för pengarna

-

Titta med en vacker skärm, bra funktionalitet (GPX-ruttspårning i synnerhet), bra autonomi.

Garmin Klocka Forerunner 245

Perfekt ersättare

-

Precis vad jag letade efter efter att min gamla Forerunner 45 behövde bytas ut. En klar uppgradering och bästa valuta för pengarna Garmin.

Garmin Klocka Forerunner 245

Mycket bra

-

Utmärkt klocka för trail- och vägövningar!

Garmin Klocka Forerunner 245

Bra

-

Utmärkt .snabb service. Klockan testar jag fortfarande men den ser oklanderlig ut

Garmin Klocka Forerunner 245

Excellent

-

Paket mottaget i tid och som förväntat.

Garmin Klocka Forerunner 245

Bra köp

-

Garmin misslyckas aldrig. alltid kvalitet

Garmin Klocka Forerunner 245

Prima sporhorloge

-

Precis vad jag letade efter efter att min gamla Forerunner 235 behövde bytas ut.

Garmin Klocka Forerunner 245

Jag gillade

-

fortfarande i ett tidigt skede, utmärkt klocka för dess egenskaper och för de aktiviteter jag utövar.

Garmin Klocka Forerunner 245

Föregångare 245

-

Den bästa löparklockan för priset. Diskret design, lång batteritid. Jag använder inte hörlurar, så för mig var det ingen mening med musikversionen, dessutom är dessa klockor billigare.

Garmin Klocka Forerunner 245

Garmin forerunner 245

-

Skickar väldigt snabbt och jag testar det fortfarande, men det ser bra ut

Garmin Klocka Forerunner 245

Jättebra klocka

-

Mycket snabb leverans, mycket bra kvalitet och mycket data.

Garmin Klocka Forerunner 245

Den bästa produkten

-

Nöjd med köpet och frakten utan problem.

Garmin Klocka Forerunner 245

Lita på garmin

-

Den kom i perfekt skick och som annonserats köper jag alltid på denna sida, den verkar helt pålitlig och säker... Klockan är av utmärkt kvalitet och jag är nöjd.

Garmin Klocka Forerunner 245

Gemytlig

-

Det är en idealisk klocka för olika sporter.

Garmin Klocka Forerunner 245

Bra grundläggande klocka

-

Mjuk rem. Klockan är väldigt lätt, känns inte på handen. Funktionaliteten räcker för amatörsporter.

Garmin Klocka Forerunner 245

Att fortsätta

-

Testning vid mottagande. Möter förväntningarna. Lättare och mer komplett än den gamla föregångaren 235.

Garmin Klocka Forerunner 245

Garmin forunner 245

-

Jag fick klockan igår, jag testar den fortfarande.

Garmin Klocka Forerunner 245

Jag testar det fortfarande, men jag gillar det.

-

Frakten var utan problem. Mottaget på utsatta datum. Jag testar fortfarande Forerunner, men att bara öppna upp den har gett mig en bra känsla. När jag har fler kriterier kommer jag att uppdatera denna åsikt. Det var i alla fall det billigaste stället jag hittade det.

Garmin Klocka Forerunner 245

Garmin forerunner 245

-

Allt kom supersnabbt. Jag är supernöjd

Garmin Klocka Forerunner 245

Garmin forerunner 245

-

Mycket bra produkt. Utmärkt pris/kvalitet.

Garmin Klocka Forerunner 245

Mottagen

-

Den kom i perfekt skick och som annonserat köper jag alltid på den här sidan, jag tycker att den är helt pålitlig och säker... Klockan är av utmärkt kvalitet och jag är nöjd.

Garmin Klocka Forerunner 245

Allt är bra.

-

Titta mottaget i förväg om prognosen och utmärkt produkt. Nöjd med köpet och specialpriset...

Garmin Klocka Forerunner 245

Utmärkt klocka

-

Mycket fin och precision klocka

Garmin Klocka Forerunner 245

Glad

-

Utmärkt produkt. Mycket nöjd med köpet.

Garmin Klocka Forerunner 245

100% rekommenderas

-

Bekväm, lätt att använda och pålitlig.

Garmin Klocka Forerunner 245

Mycket bra träningshjälp

-

Jag har bara haft klockan i en månad och jag har bara goda ord: bekväm, med många funktioner (som jag inte använder för tillfället) och en stor hjälp för att kontrollera vissa träningsparametrar. Väldigt nöjd så här långt.

Garmin Klocka Forerunner 245

Forerunner 245 prisvärd och perfekt fungerande

-

denna forerunner 245 är mycket lämplig för en som har en snäv budget men vill ha nästan full funktion som löpare..bikeinn erbjuder mycket bra pris

Garmin Klocka Forerunner 245

Fantastisk

-

Superenkel beställning, bra pris och supersnabb leverans! Rekommenderar 100%!

Garmin Klocka Forerunner 245

Utmärkt klocka

-

Klockan är utmärkt! Fraktservicen var snabb! Utmärkt upplevelse!

Garmin Klocka Forerunner 245

Garmin forerunner 245

-

Utmärkt produkt som jag redan känner till och använder i flera år även i tidigare versioner. Köpt för en fantastisk present, superkonkurrenskraftigt pris och framför allt mycket snabb leverans i Italien. Rekommenderad sida

Garmin Klocka Forerunner 245

Jättebra klocka.

-

Frakten från Spanien till Tyskland gick smidigt och snabbt. Priset var mycket billigt. Själva klockan är perfekt för löpning och passar även smala kvinnors handleder. Jag kan rekommendera produkten, och det gör Bikeinn också! :)

Garmin Klocka Forerunner 245

Perfekt

-

Mycket snabb leverans Produkt i perfekt skick Behöver bara använda den

Garmin Klocka Forerunner 245

Allt perfekt!!

-

Beställd och mottagen inom 3 dagar. Allt perfekt till ett topppris! Jag rekommenderar alla att köpa på denna sida

Garmin Klocka Forerunner 245

Bra produkt!

-

Bra produkt! En av de bästa inköpspriserna på marknaden. Snabb och billig frakt. Fantastisk upplevelse.

Garmin Klocka Forerunner 245

Fantastisk klocka

-

Många funktioner och lätt att installera. Snabb leverans och bra erbjudande för denna klocka.

Garmin Klocka Forerunner 245

Super klocka

-

Klockan är super. Köpt för att styra avstånd och puls. GPS fångar mycket snabbare än telefonen, kopplad till POLAR H10 utan problem. allt är intuitivt, jag läser instruktionerna efter att jag ställt klockan (för information). också praktiskt är alternativet i navigeringen att återgå till tidigare sparade koordinater (svampplockare, jägare). rekommendera

Garmin Klocka Forerunner 245

Åtgärder

-

Vad är måttet i cm av höjd X bredd X djup?

Garmin Klocka Forerunner 245

Bra val för löpning

-

Bra klocka till ett bra pris. Tack.

Garmin Klocka Forerunner 245

Garmin föregångare 245

-

Bra service, bra klocka, bra pris

Garmin Klocka Forerunner 245

Bra valuta för pengarna

-

Produkten tog 1 dag längre tid att komma fram än förväntat (mrw), jag tyckte det var rimligt med 3 arbetsdagar i julsäsongen. Jag har inte provat det särskilt bra än, men till en början är balansen ganska positiv. Det står alla indikatorer som intresserade mig, oavsett om det är på cykel, löpning eller funktionell träning. Det är väldigt snyggt, lätt att använda och rimligt prissatt för vad som finns på marknaden.

Garmin Klocka Forerunner 245

Garmin forerunner 245

-

Första förnimmelser, utan att gå ut för att prova det, mycket lätt, intuitiv, mycket fin linje och bekväm

Garmin Klocka Forerunner 245

Garmin fore 245

-

Всім раджу даний годиник, дуже легкий och має повністю весь набір метрик для бігу!!! Дуже вдала моделька

Garmin Klocka Forerunner 245

Precis vad jag ville

-

Klockan är precis vad jag ville ha. Frakten var supersnabb och jag visste exakt var klockan var tills jag hämtade den :-) Detta är inte första gången jag köper i bikeinn - jag rekommenderar dem starkt!

Garmin Klocka Forerunner 245

Utmärkt produkt

-

Bra service, utmärkt klocka och leverans i perfekt skick.

Garmin Klocka Forerunner 245

Garmin forerunner 245

-

En bra klocka för löpning och bara för ett aktivt liv, för människor som bryr sig om sin hälsa. Massor av aktivitetsalternativ, massor av motivation för att förbättra dina resultat. Mätningar av puls, stressnivå, antal andetag och mycket mer. Garmin Connect-appen har lättanvända poängsammanfattningar och grafer. Garmin IQ låter dig välja urtavla, datafält och mer.

Garmin Klocka Forerunner 245

Bra klocka och snabb leverans

-

Försändelsen från Spanien till Italien var mycket snabb (3 arbetsdagar). För tillfället har jag använt klockan i 6 dagar och den är fortfarande 48% laddad. Jag försökte köra med GPS och uppgifterna är realistiska. Jag är nöjd med köpet.

Garmin Klocka Forerunner 245

Mottagen

-

Jag konstaterar att jag inte har öppnat den, det är en julklapp till min son. Just nu bra pris, snabb leverans. Jag hoppas att allt är ok, vid öppningen.

Garmin Klocka Forerunner 245

Garmin är alltid toppen

-

Levererade nyligen, men du kan se kvaliteten på produkten och de olika funktioner de har introducerat jämfört med den tidigare modellen. Nu kan han inte vänta med att jogga med min nya 245.

Garmin Klocka Forerunner 245

Underbar!

-

Bra service, bra pris och bra produkt!

Garmin Klocka Forerunner 245

Utmärkt leverans

-

Bra service, utmärkt klocka och leverans i perfekt skick.

Garmin Klocka Forerunner 245

Garmin forerunner 245

-

Perfekt leverans och perfekt produkt. Okej!!

Garmin Klocka Forerunner 245

Excellent

-

Föregångaren 245 är mycket komplett, lätt att ansluta med strava och wikiloc. Det markerar de klättrade vägarna bra för dig och med en vibration indikerar det svängar Skärmen är lite liten för min smak men för allt annat tio

Garmin Klocka Forerunner 245

Stor och lätt

-

Förutom att det är väldigt lätt, har det fantastiska ytor (ögat är av plast men av hög kvalitet). Det är mycket praktiskt och intuitivt. GPS: n kopplar direkt och visar mycket aktivitetsinformation. Jag gillade också hur konfigurerbart det är.

Garmin Klocka Forerunner 245

Väldigt nöjd

-

Snabbt köp, produkten mottogs som förväntat. Utmärkt upplevelse för det första köpet, jag rekommenderar starkt att shoppa i den här onlinebutiken :) När det gäller klockan, superkomfortabel, den har ett batteri som aldrig tar slut, jag var rädd för knapparna men det är något väldigt praktiskt och snabbt att vänja sig vid .

Garmin Klocka Forerunner 245

Garmin forerunner 245

-

Mycket nöjd med den här klockan. Ville återvända till Garmin efter att ha använt Polar, polarklockan var ok men appen släppte verkligen ner det. Klockan var mycket enkel att starta och synkronisera med telefonen / datorn och tillbehör. Mycket bekväm passform och ganska lätt att använda. Enda bekymret är noggrannheten i handledens HR -monitor. Gjorde lite zwifting där bröstbandet har registrerat Highs på 170+ och klockskärmen har spelat in det på 130-140.

Garmin Klocka Forerunner 245

Fantastisk klocka

-

Bra klocka för dessa pengar, och bikeinn är alltid 5 stjärnor!!!

Garmin Klocka Forerunner 245

Bra produkt

-

Det kom från en Fitbit Charge HR och det finns ingen färg, i Garmin fungerar allt underbart. Under inköpsprocessen gick allt bra utan problem.

Garmin Klocka Forerunner 245

Utmärkt produkt

-

Utmärkt köp, i linje med förväntningarna. Utmärkt förpackning och förpackning (det var en gåva). Perfekt funktionalitet. För älskare av löpare, långa promenader, försök men också för simning i poolen. Även estetiskt vackert.

Garmin Klocka Forerunner 245

Väldigt snabb leverans

-

Bra service, snabb leverans och bra priser.

Garmin Klocka Forerunner 245

Garmin 245

-

Glad över inköp, utmärkt produkt som ser fram emot många miles av happy miles, och får all statistik som Garmin har att ge, utmärkt service också

Garmin Klocka Forerunner 245

Helnöjd

-

Jag är helt nöjd med köpet av denna produkt. Frakt till Sverige gick relativt snabbt, inga konstigheter. Klockan i sig är precis vad min sambo behöver. Enormt bra vibration i klockan, så det går inte missa en avisering!

Garmin Klocka Forerunner 245

Väldigt nöjd

-

Bra produkt, bra pris och mycket snabb leverans. Tack!

Garmin Klocka Forerunner 245

Väldigt nöjd!

-

Fantastisk produkt, vacker, lätt vikt, perfekt förpackning och tillräckligt snabb frakt. GLS så-så. Fortfarande mycket nöjd.

Garmin Klocka Forerunner 245

Allt bra

-

Möter förväntningarna. Mycket bekväm och rekommenderas.

Garmin Klocka Forerunner 245

Som meddelat

-

Snabb att komma fram och gör allt som annonserat.

Garmin Klocka Forerunner 245

Perfekt!!!!!!!!

-

Detta är den tredje klockan av denna typ som jag använder, och för tillfället uppfyller den mina förväntningar.

Garmin Klocka Forerunner 245

245 garmin

-

Från maj 2018 till juni 2020 använde 935:e Garmin. Jag läste om all tillgänglig information om nya produkter och köpte 245 "Garmin". Utmärkt modell, jag rekommenderar.

Garmin Klocka Forerunner 245

Fantastisk produkt!

-

Produktkvalitet, inga klagomål. Jag hade redan en 405 föregångare i 11 år. Garmin-klockor är verkligen på topp. På leveranssidan var det lite länge för en produkt som förmodligen finns i lager. Beställde den 04/21 och levereras den 7 maj. Med tanke på det nuvarande sammanhanget kan detta vara förståeligt.

Garmin Klocka Forerunner 245

Nöjd

-

Snabb leverans. fantastisk produkt

Garmin Klocka Forerunner 245

Garmin föregångare 245

-

Fantastisk klocka väldigt lätt och väldigt bekväm, hur man inte ska ha det, utmärkt app för att hantera det.

Garmin Klocka Forerunner 245

Fantásticp

-

kom på 2 dagar. Vacker, lätt och gör allt som den säger. Jag är superglad

Garmin Klocka Forerunner 245

Garmin föregångare 245

-

Det kom ganska snabbt och priset var det lägsta. Mycket komplett klocka (kvalitet / pris).

Garmin Klocka Forerunner 245

Garmin 245

-

Mycket bra och mycket komplett! Högsta kvalitet / pris förhållande ...

Garmin Klocka Forerunner 245

Super cardio klocka

-

Med Forerunner 230 tidigare ville jag byta till armbandsur. Jag är väldigt glad, vi kan hitta massor av data relaterade till hjärtfrekvensen. Det är verkligen intressant för idrottare som är nyfikna på träningens effekter. Jag rekommenderar denna klocka med många möjligheter!

Garmin Klocka Forerunner 245

Bra val

-

Mycket komplett det bästa pris / förmånsvalet

Garmin Klocka Forerunner 245

..

-

Snabb beställning, samma leverans. Mycket bra produkt, mer diskret och lätt än 235. Bättre ergonomi och mer funktionalitet för sport. Jag validerar.

Garmin Klocka Forerunner 245

Perfekt

-

Som ägare av Forerunner 310XT kan jag bara säga att förbättringarna som finns där är användbara och viktiga, pulsmätning med pulssensor är en stor hjälp i din träning utan obehag med en pulsmätare. Då lägger vi också till meddelandefunktionen, perfekt.

Garmin Klocka Forerunner 245

Uppgradera från fr235

-

Jag har uppgraderat till 245 från 235. Klockan är mindre skrymmande trots att den har en större skärm. menyerna är intuitiva och renare men de flesta av förändringarna är uteslutande estetiska. den nya utbildningsstatusen är användbar om du gör din egen träningsplan. vad gäller hälsostatistiken (stress och kroppsbatteri) är de trevliga att ha men känner sig lite opålitliga. Jag kan rekommendera den här klockan om du känner att din 235 ser föråldrad ut eller letar efter en ny klocka och inte bry dig om att spendera de extra € 100 för ett nyare utseende. vad gäller funktionaliteterna är kärnan i princip samma som 235.

Skriv en recension om denna produkt

Produktbetyg

Din feedback är viktig för oss, din recension om denna produkt kommer att revideras av våra experter och publiceras inom 5 arbetsdagar. Se till att din recension fokuserar på den här produkten och din erfarenhet av den, detta kommer att hjälpa andra kunder att fatta säkrare beslut. För eventuella problem med en beställning, vänligen kontakta oss.

Jag har läst och accepterar villkoren i Integritetspolicy för behandling av mina uppgifter för att hantera min förfrågan eller begäran

 • 30 return

  30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • Pay

  100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • like or return

  100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • pice

  LÄGSTA
  PRISGARANTI

Relaterade produkter

clouse menu Stänga
up up