up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

top

Vilka typer av t shirts finns det för löpning?

Vad du har på dig under ditt träningspass eller löpning är värt att fråga. Löparkläder är en kombination av olika kläder inklusive byxor, strumpbyxor, shorts, skjortor, västar och jackor etcetera. Upplevelsen av att springa blir mer förtjusande när du väljer att bära den perfekta uppsättningen kläder som ger dig komfort samtidigt som du håller dig varm och ordentligt ventilerad.
Löpar t shirts är en integrerad del av ditt träningspass. De är mest kända som lätta t shirts och har inslaget av att hålla dig varm eller kall beroende på vädersändningen. I varmt och soligt väder är användbarheten av löpar t shirts optimerad eftersom det så småningom kommer att skydda din kropp från direkta solstrålar och få din hud att kännas sval.

Tyg som används i deras tillverkning

Löpar t shirts finns i en rad tyger som inkluderar följande;

Löpart shirts i bomull är mjuka, bekväma och andas och känns skonsamma mot huden.
Calico är ett mjukt tyg och även känt som en undertyp av bomull.
MicroFiber består av små trådfibrer. Detta är dyrt jämfört med andra. Ofta används det i märkesvaror.
Spandex har en hög töjbarhet som gör den bekväm att bära.
Syntetmaterial andas och görs på ett sätt som snabbt absorberar svett.
Polyester är ett lättviktigt tyg, långvarigt, skrynkelfritt och andas.
Nylon liknar silke och torkar mycket snabbt. Det hjälper till att snabbt absorbera svett. Det är bekvämt och stretchigt också.

Några av de mest kända varumärkena som erbjuder de bästa löpartröjorna finns nedan för din referens: Adidas , Salomon , Nike , Asics , New Balance .

clouse menu Stänga