up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Startsida

Herrkläder löpning och triathlon

Herrkläder löpning och triathlon

Hitta ett brett utbud av Herrkläder-produkter för löpning och triathlon. Upptäck de bästa erbjudandena på runnerinn. Snabb leverans och säker betalning.

Utvalda produkter i Herrkläder

Märken i Herrkläder

Tips för att köpa löparkläder för män

Baslager

Baslagren är de lager av kläder som är närmast din hud, mestadels fungerar som ett andra skinn som kan behålla värme eller kyla. Baslager ger en värmekur som håller dig bekväm. Du kan köpa dem från Adidas , Salomon , Nike , Asics , New Balance , La Sportiva , Mizuno , Reebok .

Fleeces

Fleeces är fantastiska och de har så många fördelar. Den kan användas för att producera jackor, kepsar, träningsbyxor, och det finns så många roliga mönster du kan producera. Fleeces är fluffiga, känsliga och lätta att tvätta. Fleeceplagg används för att hålla dig varm på vintrarna

Jackor

Jackor är kläderna för överkroppen, som normalt förlängs under höfterna. Jackor har vanligtvis fodral och knyts framtill. En jacka är vanligtvis tunnare, åtsittande och mindre tung än en kavaj. Jackor används mest i kallt väder för att förhindra din kropp från kyliga vindar.

Byxor

Byxor är ett klädesplagg som är mycket populärt nuförtiden. Byxor täckte kroppen från midjan till ankelbenen. Byxorna täcker båda benen individuellt. Byxor används för både vardagliga och formella evenemang och bärs av både män och kvinnor. Idag blev det en modeartikel och finns i varje garderob.

Tröjor

Sweatshirts är kläder som används på vintrar för att hålla kroppen varm. En sweatshirt är ett mjukt plagg utan krage och tillverkat av tjock bomull eller bomullsblandningar. En hoodie är en tröja med en baldakin kopplad som också kan hålla en påse eller vara helt dragkedja. Huvtröjor används också för träning.

T shirts

En T shirt är en form av tygskjorta som kallas på grund av den T liknande formen på dess kropp och fodral. Vanligtvis har T shirts små fodral och en rundad halsringning, kallad crew neck. T shirts är normalt tillverkade av flexibla, lätta och rimliga grejer och är bekväma att tvätta.

Trikåer

Tights är en typ av tygplagg som vanligtvis täcker kroppen från midjan till fotspetsarna med en åtsittande passform. Tights kommer i en helt ogenomskinlig, genomskinlig, nätdesign eller en blandning. Den används också som en modeaccessoar och används även att bära under byxorna för att hålla dina ben varma på vintrarna.

Mer om herrkläder, löpning och triathlon:

Halsdamask: Den bärs runt halsen för att hålla halsen varm.
Handskar: Handskar används för att hålla händerna varma i kallt väder.
Pannband och huvudbonader: Dessa används även för att täcka huvudet på vintern.
Arm och benvärmare: Dessa används för att hålla benen och armarna varma i kyligt väder.
Mössor och balaclava: Dessa huvudbonader används mest på somrarna för att skydda huvudet från heta solstrålar.
Ansiktsmasker: Håll ditt ansikte skyddat från sjukdomar som finns i luften.
Strumpor: Används för att hålla dina fötter mysiga.
Träningsoveraller: Människor bär dem när de tränar eller springer på banor.
Tri dräkter: Tri dräkter är kläder i ett stycke som kan bäras när du simmar.
Västar: En väst är överkroppskläder utan ärmar. Det bärs normalt över en skjorta.


pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Stänga