up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Startsida

Herrskor löpning och triathlon

Herrskor löpning och triathlon

Hitta ett brett utbud av Herrskor-produkter för löpning och triathlon. Upptäck de bästa erbjudandena på runnerinn. Snabb leverans och säker betalning.

Letar du efter löparskor?

Vi hjälper dig att hitta rätt skor

Starta

Letar du efter löparskor?

Utvalda produkter i Herrskor

Märken i Herrskor

Hur man väljer löparskor

Med betoning på dämpning och stabilitet har vi flera alternativ inom löparskor. Ta en titt nedan på olika typer av skor som passar för olika behov hos löpare;

Tillfällig

Fritids eller vardagslöparskor bärs av nybörjare för att träna, träna, gå ner i vikt eller förbättra sin övergripande aeroba kondition. Casual skor måste erbjuda en anständig mängd flexibilitet, dämpning, stöd och andningsförmåga till löparen.
Se till att din vardagssko för löpning sitter bra och känns bekväm. Casual löparskor är vanligtvis lätta och erbjuder mindre dämpning än löparskor.

Löparskor

Att springa i fel skor kan leda till allvarliga katastrofer. Därför är det klokt att välja perfekta löparskor beroende på vart du är på väg. Se till att löparskorna du väljer är bekväma och väldämpade. Adidas , Salomon , Nike , Asics , Altra , New Balance , La Sportiva , Merrell , och Mizuno är välkända varumärken som erbjuder högkvalitativa löparskor.

Sandaler

Förutom löparskor blir löparsandaler mycket populärare nu för tiden. De är lätta och lätta att springa i, har en tuff klättringsrem och specialiserad sulgreppsteknik. Dessa löparsandaler är hållbara tack vare EVA+ naturgummi Vibram vattentät sula. Du kan hitta ett stort utbud av löparsandaler för män, kvinnor och barn.

Spårskor

Sprintspikar har en styv platta under hela foten som kommer att stödja löpning på tårna för att ge maximal rörelse framåt under löpningen.
Kortdistans och mellandistansskor har en tunn häl och ger minimal dämpning till foten; därför är de inte lämpliga för långdistanslopp.

Trail löparskor

När du väljer traillöparskor, tänk på att de är robustare, mer robusta och därför tyngre än vanliga löparskor. Trailrunningskor är också ofta vattentäta, vanligtvis med Gore Tex och lädermaterial.
För att skydda mot stenar, pinnar och andra hinder som du kan stöta på i oländig terräng erbjuder dessa skor slitstarka sulor.

Herrskor löpning och triathlon

Triathlonskor liknar andra typer av löparskor som används i racing, med automatiska bindande klossar. De har bara en eller två remmar för att lätta att fästa snarare än snören eller spännen som finns i andra typer av löparskor. Löpar och triathlonskor för män har en sömlös inredning som är designad för att hålla dina bara fötter bekvämt.

Tillbehör och reservdelar

För en säker och problemfri löpupplevelse måste en löpare ha några tillbehör i sin väska. Till exempel är resår, skosnören, reflekterande resårer, innersulor och stegjärn de få viktiga tillbehör och reservdelar för löparskor som du bör överväga att ha i din löparväska.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Stänga