up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Startsida

Joma

herrskor

herrskor

herrkläder

herrkläder

T-shirts för män

T-shirts för män

damskor

damskor

Damkläder

Damkläder

T-shirts för kvinnor

T-shirts för kvinnor

Kategorier

Bagar och Väskor

Barnkläder

Barnskor

Damkläder

Damskor

Herrkläder

Herrskor

Kjøretøysutstyr

Vätska

Allt( Joma )

Joma

Joma är beläget i Spanien och har serverat världen sedan 1965. Märket har vunnit popularitet genom att erbjuda bästa sportkläderna och bryta gränserna. De gör sina produkter med stor omsorg och kvalitet och förenar sin stil med innovation för att utveckla de bästa produkterna. Detta varumärke har levererat unika och nödvändiga produkter i över fem decennier. Teamet strävar efter att kombinera funktion med mode för dem som vill förbättra sin personlighet. Det har nu utvecklats från en liten verksamhet till ett varumärke som är känt över hela världen.
Runnerinn har visat alla samlingar av löpande produkter från Joma som omfattar andens anda. Deras samling innehåller herrskor och damskor, herr- och damkläder samt andra tillbehör. Dessa produkter fångar uppmärksamheten hos excellence och perfektion av märkets arv. Dessa produkter kommer att förbättra din prestanda och öka din stil.

Jomas samling av löpkläder och skor

Joma löpning samling innehåller skor och kläder för män, kvinnor och barn. Skorna har Tundra Trail skor, Kubor Trial skor, Victory löparskor och många fler. Joma löparskor har båge stöd eller stabilitetsfunktioner. Dessa skor ger bra ventilation för att hålla dina fötter torra snabbt under löpning. Joma löparshorts är lätta, andningsbara och gjorda av mjuka tyger. Dessa funktioner garanterar komfort för löpare. Dessa shorts har fickor för att bära nödvändigheter som energi geler, nycklar och din telefon. Joma kvinnors t-shirts för löpning har fukttransporterande material som hjälper dig att hålla dig torr och bekväm under din löpning. Tyger som polyesterblandningar, nylon och några typer av merinoull är populära alternativ.
Joma mäns t-shirts för löpning har flatlock sömmar som minskar irritation och gnidning under långa löpningar. Vissa skjortor har reflekterande element som kommer att förbättra din synlighet.
Joma löpkläder för män finns med olika lageralternativ, särskilt för en kyligare klimat. Baslager med fukttransporterande egenskaper reglerar din temperatur. Dessa kläder kan övergå mellan olika väderförhållanden. Joma löpkläder för kvinnor har olika färger och mönster som kommer att passa din stil och få dig att känna dig motiverad och självsäker. Det finns ljusa färger för låg ljusförhållanden, och du kan enkelt välja kläder enligt din oro och personliga intresse.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Stänga