up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Säljarinformation

Säljs och levereras av

Retur av beställning

Kelme Löparskor Traveller

plus
Kelme

Kelme Löparskor Traveller

Produktbeskrivning Kelme Löparskor Traveller

Ny sko till KELME löparfamiljen, en sko designad för resenären som behöver bekväma skor med alla egenskaper hos en löparsko. Traveller utmärker sig för sin öppna design, dess bas är byggd på ett tekniskt nät som underlättar insläppet av luft och håller foten vid en stabil temperatur. Ovandel byggd med värmeförseglade bitar som gör den väldigt lätt då de inte har sömmar, vi hittar även en snörningsregulator i textilplösen för att justera skon hela tiden, KELME custom sula med en ny blandning i senaste generationen Phylon, som absorberar mer slag i h ste sula monterad i EVA och sydd i Estrobel.


Specifikationer:

- Sammansättning: textil och syntetlöpning och triathlon butiken, runnerinn, kan du hitta olika storlekar på Kelme Löparskor Traveller och i många olika färger. Förutom det kan du också komplettera din beställning med produkter relaterade till Kelme Löparskor Traveller som kategorin Damskor från vår löpning och triathlonbutik online. Läs våra experters råd och guidning angående löpning och triathlonutrustning och även Kelme Löparskor Traveller omdömen.

Funktioner Kelme Löparskor Traveller

Tramp
Neutral
Drop
9-12 mm
Färg
Blå
Skovikt
Över 300 g
Skobredd
Standard

Letar du efter löparskor?

Letar du efter löparskor?

Vi hjälper dig att hitta rätt skor

Starta

Skriv en recension och tjäna CoINNs coinns

Skriv en recension om denna produkt

Produktbetyg

Din feedback är viktig för oss, din recension om denna produkt kommer att revideras av våra experter och publiceras inom 5 arbetsdagar. Se till att din recension fokuserar på den här produkten och din erfarenhet av den, detta kommer att hjälpa andra kunder att fatta säkrare beslut. För eventuella problem med en beställning, vänligen kontakta oss.

Jag har läst och accepterar villkoren i Integritetspolicy för behandling av mina uppgifter för att hantera min förfrågan eller begäran

 • 30 return

  30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • Pay

  100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • like or return

  100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • pice

  LÄGSTA
  PRISGARANTI

clouse menu Stänga
up up