Vänligen fyll i din epostadress så skickar vi en länk för att återställa ditt lösenord via epost omedelbart. 

Startsida

Solglasögon

()

Sortera

Vilken typ av solglasögon är bättre för löpning?

En av nyckelfaktorerna för att utmärka sig i prestanda är din förmåga att se saker med dina ögon. Visst är verkligen värdefullt. Nästan alla idrottare skulle bestämt tro att att kunna se klart är en av de bästa tillgångarna de har. Eftersom löpning anses vara en populär aktivitet över hela världen som utövas av många jämfört med andra fysiska aktiviteter, är vikten av att ha en levande syn en viktig del i löpning.
Löpande solglasögon är vad varje löpare letar efter för att hålla koll på banan och hålla synen skyddad från skadliga UV strålar.
Bästa löpande solglasögon är gjorda på ett sätt som hjälper till att skydda din syn på många sätt och under olika förhållanden. Det hjälper till att skydda dig mot olika ögoninfektioner som kan uppstå på grund av kontinuerlig droppande svett i ögonen och därefter gnugga dem.
Dina ögon kan bli offer för smuts och damm när du är på språng, men löpande solglasögon kommer emellan som en sköld och skyddar dina ögon mot alla dessa irriterande faktorer.
Nedan följer några av de bästa löpglasögonen som du kan välja när du går mot ditt nästa köp.

Zeal Boone Running Solglasögon

Dessa är lätta, slitstarka och bekväma löpglasögon. De är hållbara i en utsträckning som du inte behöver bry dig om du tappar dem.

Julbo Aero Running Solglasögon

Dessa glasögon har en ventil i toppen som ger enkel ventilation och hjälper till att undvika dimma genom att hålla luftflödet förbi mellan linsen och ramen.

ROKA Halsey solglasögon

Detta är mer känt för att vara otroligt lätt och ge mode ett nytt utseende. Detta kommer med mångriktad GEKO vadderingsteknik som fastnar i ansiktet även om du svettas kraftigt. Några av de mest kända märkena som erbjuder de bästa solglasögonen för löpning nämns för din referens; Nike , Oakley , Julbo , Zone3 , Cebe .

top