up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Startsida

Nnormal

TOMIR

TOMIR

Tillbehör

Tillbehör

Tomir Waterproof

Tomir Waterproof

Kategorier

Damkläder

Herrkläder

Herrskor

Vätska

Allt( Nnormal )

Nnormal

“Dela samma värderingar var en stark motivation för att starta det här projektet. Vi överens om att vi behöver en ny sätt att tänka och agera när det gäller vår miljö och utomhusaktiviteter”, förklarar Kilian Jornet. “Vi vill vara helt ärliga när det gäller hur vi producerar utrustningen och om den roll som företaget vill spela för samhället och miljön. Det innebär transparens och att arbeta för att undvika överkonsumtion genom att bygga produkter som är hållbara. För att ha en liten miljöpåverkan behöver vi arbeta med olika material och utforska olika design. Det är en lång och svår väg men det är vad som motiverar mig och teamet att starta det här projektet.”

NNormals produkter reflekterar partnerskapets gemensamma filosofi: äkthet och nyttighet som inspirerar människor att njuta och respektera naturen - en mission som uttrycks genom tidlös utrustning som är funktionell, prestanda-orienterad och byggd för att vara hållbar. All utomhusutrustning är designad på Mallorca och testad i Norge, som antyds av märkets namn (Nor-way + Mal-lorca)

“Att bygga en ny varumärke är alltid en mycket spännande äventyr, även om vi är medvetna om de utmaningar som är involverade”, säger Miguel Fluxa, VD för Camper och medlem av företagets fjärde generations grundande familj. “Vi är kompletterande partners till NNormal. Att få möjligheten att tänka ut det med någon som Kilian är verkligen unik: att kombinera prestanda med personlig ansvarstagande stämmer starkt med vårt DNA. Han ger sitt starka produktutvecklingskunnande och unik vision av utomhusvärlden, medan Camper ger innovation, skomakarkunskap och designkunskap.”

NNormals sortiment kommer att lanseras hösten 2022 i Europa och Nordamerika via vår webbplats nnormal.com och specialistbutiker för utomhus- och löpning. Första droppen kommer att vara begränsad, med fokus på skor, kläder och tillbehör för trailrunning och vandring. Kilian Jornet - den första ambassadören för NNormals team som kommer att presenteras de kommande veckorna - kommer att bära dem under årets tävlingssäsong.

Your Path, No Trace.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Stänga