up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Säljarinformation

Säljs och levereras av

Retur av beställning

Oakley Ersättningslins Flak 2.0 XL

plus
Oakley

Oakley Ersättningslins Flak 2.0 XL

Produktbeskrivning Oakley Ersättningslins Flak 2.0 XL

Anpassa utseendet på din FLAK 2,0 XL glasögon och få bästa optiska prestanda för där du använder den mest. Alla ersättningslinser har oslagbar tydlighet, slagtålighet och 100% UV-filtrering av Oakleys HIGH DEFINITION OPTICS (HDO).

Viktigt: Ersättnings linser kan inte returneras om de har monterats eller repad. Asiatiska Fit linser kan inte installeras i standardstorlek glasögonbågar.

Detaljer

Linsfärg svart iridium

Fit standard

TECHNOLOGIES:

High Definition Optics


Oakley Ersättningslins Flak 2.0 XL är den perfekta produkten för att nå dina löpning och triathlonmål. Komplettera din order med andra relaterade Reservdelarprodukter och njut av ditt liv som du aldrig gjort förr. Några av våra Kjøretøysutstyrprodukter har ett specjalerbjudande. Hitta dem på runnerinn! Vi erbjuder ett brett urval av produkter från Oakley som är känt för sin användning av material av högsta kvalitet, de misslyckas aldrig med att leverera.

Funktioner Oakley Ersättningslins Flak 2.0 XL

Linstyp
Standard
Linskategori
Kat.3 - Solig/starkt ljus
Färg
Svart
Underkategori
Glasögon
Produkttyp
Linser

Skriv en recension och tjäna CoINNs coinns

Oakley Ersättningslins Flak 2.0 XL

Uppfyller mina förväntningar

-

Produkten motsvarar mina förväntningar och levererades snabbt

Skriv en recension om denna produkt

Produktbetyg

Din feedback är viktig för oss, din recension om denna produkt kommer att revideras av våra experter och publiceras inom 5 arbetsdagar. Se till att din recension fokuserar på den här produkten och din erfarenhet av den, detta kommer att hjälpa andra kunder att fatta säkrare beslut. För eventuella problem med en beställning, vänligen kontakta oss.

Jag har läst och accepterar villkoren i Integritetspolicy för behandling av mina uppgifter för att hantera min förfrågan eller begäran

 • 30 return

  30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • Pay

  100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • like or return

  100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • pice

  LÄGSTA
  PRISGARANTI

Relaterade produkter

clouse menu Stänga
up up