up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Säljarinformation

Säljs och levereras av

Retur av beställning

Oakley Half Jacket 2.0 XL Replacement Lens

plus
Oakley

Oakley Half Jacket 2.0 XL Replacement Lens

Produktbeskrivning Oakley Half Jacket 2.0 XL Replacement Lens

Anpassa Look Of Your Half Jacket 2.0 Glasögon och få den bästa optiska prestanda för var du använder den mest.

All Replacementllenses Feature Den oslagbara klarheten, slagmotstånd och 100% UV-filtrering av Oakleys High Definition Optics (Hdo). Speciellt för Half Jacket 2.0 och kommer inte att passa Original Half Jacket Framesdetails Linseform Standard Golf Fit'Standard.

Technologies: High Definition Optics.Älskar du löpning och triathlon? Få din Oakley Half Jacket 2.0 XL Replacement Lens och njut av dina fritidsaktiviteter med den säkerhet och det förtroendet som Oakley ger dig. Glöm inte att vi har ett brett utbud av Kjøretøysutstyr för alla storlekar och väderförhållanden. För att kunna ge dig de mest effektiva löpning och triathlonmodellerna som möjligt, har de flesta av våra Reservdelarvaror designats i samarbete med proffsen!

Funktioner Oakley Half Jacket 2.0 XL Replacement Lens

Linstyp
Standard
Linskategori
Kat.2 - Grumlig/svagt ljus
Färg
Grå
Underkategori
Glasögon
Produkttyp
Linser

Skriv en recension och tjäna CoINNs coinns

Skriv en recension om denna produkt

Produktbetyg

Din feedback är viktig för oss, din recension om denna produkt kommer att revideras av våra experter och publiceras inom 5 arbetsdagar. Se till att din recension fokuserar på den här produkten och din erfarenhet av den, detta kommer att hjälpa andra kunder att fatta säkrare beslut. För eventuella problem med en beställning, vänligen kontakta oss.

Jag har läst och accepterar villkoren i Integritetspolicy för behandling av mina uppgifter för att hantera min förfrågan eller begäran

 • 30 return

  30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • Pay

  100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • like or return

  100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • pice

  LÄGSTA
  PRISGARANTI

Relaterade produkter

clouse menu Stänga
up up