up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Säljarinformation

Säljs och levereras av

Retur av beställning

Oakley Jawbreaker

Oakley Jawbreaker

Oakley Jawbreaker

Oakley Jawbreaker

plus
Oakley

Oakley Jawbreaker

Produktbeskrivning Oakley Jawbreaker

Anpassa utseendet på ditt Oakley-glasögon och få bästa optiska prestanda för var du använder det mest. Alla ersättningslinser har oslagbar klarhet, slagmotstånd och 100% UV-filtrering av Oakley's High Definition Optics® (HDO®).

Funktioner:

Ljusöverföring: 93%

Ljusförhållanden: Lågt ljus

Kontrast: Neutral

Specifikationer:

Passar: Standard


Ska du köpa Oakley Jawbreaker? Alla produkter från Oakley är av bästa kvalitet så att du kan njuta va dina aktiviteter utan komplikationer. Beställ din Oakley Jawbreaker nu och få den levererad till dig inom några få dagar. Vårt mål på runnerinn är att våra erbjudanden når ut till alla. Vi har ett stort utbud av löpning och triathlonutrustning och unika livsstilsprylar.

Funktioner Oakley Jawbreaker

Linstyp
Standard
Linskategori
Kat.0 - Transparent
Färg
Durchsichtig
Underkategori
Glasögon
Produkttyp
Linser

Skriv en recension och tjäna CoINNs coinns

Oakley Jawbreaker

Bra kvalitet

-

Ersättning av bra kvalitet, lätt att ta på glasögon

Oakley Jawbreaker

Perfekt transaktion

-

Produkten kom snabbt, otroligt väl förpackad. Definitivt äkta Oakley-produkt

Oakley Jawbreaker

Produkt som beskrivs

-

Fin och snabb leverans. INGEN anpassade uppgifter så mer än lycklig också. Förpackningen var exceptionell. Produkten är som beskrivits och Oakley behöver ingen introduktion. Dessa är de klara linserna och passar för indiska vägförhållanden för tidigt på morgonturer, eftersom det är mindre ljus och himlen inte är klar för det mesta.

Skriv en recension om denna produkt

Produktbetyg

Din feedback är viktig för oss, din recension om denna produkt kommer att revideras av våra experter och publiceras inom 5 arbetsdagar. Se till att din recension fokuserar på den här produkten och din erfarenhet av den, detta kommer att hjälpa andra kunder att fatta säkrare beslut. För eventuella problem med en beställning, vänligen kontakta oss.

Jag har läst och accepterar villkoren i Integritetspolicy för behandling av mina uppgifter för att hantera min förfrågan eller begäran

 • 30 return

  30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • Pay

  100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • like or return

  100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • pice

  LÄGSTA
  PRISGARANTI

Relaterade produkter

clouse menu Stänga
up up