up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Säljarinformation

Säljs och levereras av

Retur av beställning

Oakley Linser Flak Jacket Polarized

plus
Oakley

Oakley Linser Flak Jacket Polarized

Produktbeskrivning Oakley Linser Flak Jacket Polarized

Anpassa utseendet på din Fives Squared glasögon och få bästa optiska prestanda för där du använder den mest. Alla ersättningslinser har oslagbar tydlighet, slagtålighet och 100% UV-filtrering av Oakleys HIGH DEFINITION OPTICS (HDO). Linser passar Fives Squared och Fives 3,0 (Asian Fit) ramar.

Viktigt: Ersättnings linser kan inte returneras om de har monterats eller repad. Asiatiska Fit linser kan inte installeras i standardstorlek glasögonbågar.

Detaljer

Linsform standard

Linsfärg svart iridium polariserad

TECHNOLOGIES:

High Definition Optics

Oakley HDPolarized


Är du intresserad av Oakley Linser Flak Jacket Polarized? Produkten finns just nu i lager hos oss på runnerinn, din löpning och triathlonbutik online. På runnerinn kan du hitta fler löpning och triathlon produkter från märket Oakley. Vänta inte längre, utan njut av Oakley Linser Flak Jacket Polarized inom bara några klick. Upptäck runnerinns breda urval av löpning och triathlonprylar nu.

Funktioner Oakley Linser Flak Jacket Polarized

Linstyp
Standard
Linskategori
Kat.3 - Solig/starkt ljus
Färg
Grå
Underkategori
Glasögon
Produkttyp
Linser

Skriv en recension och tjäna CoINNs coinns

Skriv en recension om denna produkt

Produktbetyg

Din feedback är viktig för oss, din recension om denna produkt kommer att revideras av våra experter och publiceras inom 5 arbetsdagar. Se till att din recension fokuserar på den här produkten och din erfarenhet av den, detta kommer att hjälpa andra kunder att fatta säkrare beslut. För eventuella problem med en beställning, vänligen kontakta oss.

Jag har läst och accepterar villkoren i Integritetspolicy för behandling av mina uppgifter för att hantera min förfrågan eller begäran

 • 30 return

  30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • Pay

  100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • like or return

  100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • pice

  LÄGSTA
  PRISGARANTI

clouse menu Stänga
up up