up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Säljarinformation

Säljs och levereras av

Retur av beställning

Oakley Racing Jacket Prizm Trail

Oakley Racing Jacket Prizm Trail

plus
Oakley

Oakley Racing Jacket Prizm Trail

Produktbeskrivning Oakley Racing Jacket Prizm Trail

Vi konstruerade Racing Jacket för att vara ett vapen mot några ljusa förhållanden som hotar din visuella prestanda. Nu är det dags att armera det. Lås och ladda ditt val av tillbehörslinser. Du har ett brett utbud att välja mellan, och varje set är konstruerad med High Definition Optics® (HDO®) för att maximera synen med rakhyvlar. Vi gör alla våra linser med ren Plutonite® för att filtrera ut 100% av all UV.

Specifikationer

Ljusöverföring: 36%

Ljusförhållanden: Medium Ljus

Kontrast: Ökad

Teknologi:

PRIZM TRAIL:

Prizm ™ är en revolution i linsoptik byggd på årtionden av färgforskning. Prizm ™ -linserna ger oöverträffad kontroll över ljusöverföring vilket resulterar i färger som är justerade för att maximera kontrast och förbättra synligheten.


Hitta Oakley Racing Jacket Prizm Trail i lager till bästa pris. Kolla också in våra Kjøretøysutstyr reor och välj de bästa erbjudandena. Hitta de senast sänkta priserna och upptäck alla våra reor på Reservdelarprodukter till otroliga priser! Allt detta för att försäkra dig om att du alltid får de billigaste och bästa erbjudandena hos runnerinn.

Funktioner Oakley Racing Jacket Prizm Trail

Linstyp
Standard
Linskategori
Kat.2 - Grumlig/svagt ljus
Färg
Lila
Underkategori
Glasögon
Produkttyp
Linser

Skriv en recension och tjäna CoINNs coinns

Skriv en recension om denna produkt

Produktbetyg

Din feedback är viktig för oss, din recension om denna produkt kommer att revideras av våra experter och publiceras inom 5 arbetsdagar. Se till att din recension fokuserar på den här produkten och din erfarenhet av den, detta kommer att hjälpa andra kunder att fatta säkrare beslut. För eventuella problem med en beställning, vänligen kontakta oss.

Jag har läst och accepterar villkoren i Integritetspolicy för behandling av mina uppgifter för att hantera min förfrågan eller begäran

 • 30 return

  30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • Pay

  100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • like or return

  100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • pice

  LÄGSTA
  PRISGARANTI

clouse menu Stänga
up up