up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Säljarinformation

Säljs och levereras av

Retur av beställning

360

Oakley Solglasögon Jawbreaker Polished Fotokromisk

plus
Oakley

Oakley Solglasögon Jawbreaker Polished Fotokromisk

Produktbeskrivning Oakley Solglasögon Jawbreaker Polished Fotokromisk

Jawbreaker är den ultimata sportdesign svara på kraven från världsklass idrottare med en 40 år arv kompromisslös kvalitet. Oakley innovation har nått höjdpunkten av prestanda genom att erbjuda allt från spännings portar för kylning luftflödet till Unobtainium komponenter för en behagligt säker passform och med trassel lins byte av Switch teknik för synen optimering i alla miljöer.

Funktioner:

Oakley HDPolarized linser filtrerar bort 99% av reflekterat bländning utan diset och optisk distorsion som kan komma med traditionella polariserade linser.

Utökad synfält i den övre perifera regionen för att optimera för cykling

Unobtanium earsocks och näsdynorna hålla glasögonen på plats, vilket ökar greppet trots svett

Switch utbytbara objektiv teknik gör lins byter objektiv snabb och säker

Patenterad High Definition Optics (HDO) ger överlägsen optisk klarhet och knivskarp syn vid varje vinkel

Ljustransmission 10%

Ljus villkor Bright Light

Kontrast Neutral

Fit standard

Specifikationer:

Rama Fit Standard Fit:

1 Linsbredd 131 mm

2 Bridge Bredd 0 mm

3 Glasets höjd 53 mm

4 Temple Arm Längd 121 mm

Teknik:

Switch:

För att göra processen för lins förändras snabbt, enkelt och problemfri, använder denna teknik en enkel switch mekanism för att frigöra den monterade linsen så en ny kan låsas i omedelbart. Det låter idrottare anpassa sin vision och hålla jämna steg med skiftande ljus.

Oakley HDPolarized:

Ökad säkerhet, komfort och prestanda, Oakley HDPolarized linser filtrerar bort 99% av reflekterat bländning utan diset och optisk distorsion som kan komma med polariserade linser gjorda med konventionella tillverkningstekniker.

High Definition Optics:

High Definition Optics (HDO) är en samling patenterade teknik som gör Oakley glasögon att möta eller överträffa provningsstandarderna i American National Standards Institute för optisk klarhet, visuell trohet och slagtålighet.


Oakley Solglasögon Jawbreaker Polished Fotokromisk är tillgänglig med olika egenskaper. Köp på runnerinn och ta del av alla förmåner. Dessutom har Oakley Solglasögon Jawbreaker Polished Fotokromisk den officiella garantin från märket Oakley. Förutom det kan du komplettera din order med produkter från vår Kjøretøysutstyrkatalog och Solglasögon kategori.

Funktioner Oakley Solglasögon Jawbreaker Polished Fotokromisk

Linstyp
Fotokromatiska
Färg
Svart
Kön
Unisex
Ålder
Vuxen
Skyddsomfång
Ospecifierad

Skriv en recension och tjäna CoINNs coinns

Bästa allrounders

-

Dessa är fantastiska allroundglasögon som du kan ta på dig före solnedgången och ta av dig efter solnedgången. De är lika bekväma i molnigt och soligt väder. Plus att de är väldigt snygga och vackra.

Grymt bra

-

Mycket bra för att åka speciellt MTB. Det skyddar ögat.

Bomba

-

Glasögonen är bara jättefina! Jag råder alla!

Bra produkt

-

Bra produkt Jag fick den i tid, den kom ytterligare från ett nässtöd, jag är nöjd med min Oakley, för att njuta av åkarna.

Häftiga linser

-

Helt enkelt utmärkt, jag brukar gå ut på vägen från 5 på morgonen och det är lite ljus, men många buggar. Och när det klarar sig var jag tvungen att sluta för att sätta på mig glasögonen. Nu glömmer jag bort det, jag glömmer till och med att jag bär dessa glasögon. Jag kan till och med gå i staden på natten utan problem.

Spektakulär!

-

Mycket nöjd med den produkt som har kvaliteten på alla Oakley-produkter men också att den är fotokrom innebär att jag kan gå ut klockan 6 på morgonen med vita glasögon och att de har blivit solglasögon när han kom hem. Jag rekommenderar utan tvekan!

Oakley fotokrom jawbreaker

-

För mig, den fotokroma versionen utan att tveka! Ett enda glasögon för alla slags väder. Mycket bekväm att bära, lätt, justerbar, optimal ventilation, toppen !!

Oakley fotokromiska cykelglasögon

-

Bärkomfort: perfekt! Visa: anpassar sig perfekt till ljusets förekomst. Rekommenderas starkt!

Nöjd

-

Jag har cyklat i en vecka på mountainbikes med, mycket ljusa bekväma solglasögon glöms snabbt, ganska snabb färgförändring när solen kommer kort: Jag rekommenderar dem

Estupenas

-

Mycket bra Gad för ventilerad sport och cykling

.

-

Originalglasögon, i perfekt skick

Skriv en recension om denna produkt

Produktbetyg

Din feedback är viktig för oss, din recension om denna produkt kommer att revideras av våra experter och publiceras inom 5 arbetsdagar. Se till att din recension fokuserar på den här produkten och din erfarenhet av den, detta kommer att hjälpa andra kunder att fatta säkrare beslut. För eventuella problem med en beställning, vänligen kontakta oss.

Jag har läst och accepterar villkoren i Integritetspolicy för behandling av mina uppgifter för att hantera min förfrågan eller begäran

 • 30 return

  30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • Pay

  100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • like or return

  100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • pice

  LÄGSTA
  PRISGARANTI

Relaterade produkter

clouse menu Stänga
up up