up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Säljarinformation

Säljs och levereras av

Retur av beställning

360

Rudy project Solglasögon Spinhawk

plus
Rudy project

Rudy Project Solglasögon Spinhawk

Produktbeskrivning Rudy project Solglasögon Spinhawk

Rudy Project Spinhawk är livsstilsglasögon med ett bra sportigt utseende som också kan bäras när du slappnar av från spelområdet. De exceptionella tekniska funktionerna ger dem som bär dessa glasögon en "Tekniskt Cool" och vinnande överklagande. Spinhawk glasögon bärs av vinnare och alla som vågar vara innovativa i sitt utseende också. Spinhawk-designen är resultatet av en smart kombination av element som dras av Rudy Projects stilistiska arv, element som har säkerställt det italienska företags framgång och nya, tydliga detaljer som skapar en unik och tidlös stil.

Teknologi:

Spinhawk betyder också teknik. Denna modell använder faktiskt Multilaser Rp Optics solglasögon, utvecklad med en speciell process där linsens yta ges en extremt tunn "spegel" -behandling; Detta minskar visuell stress, erbjuder totalt skydd mot UV-strålar och garanterar ett riktigt coolt utseende. Dessa glasögon kan också vara utrustade med både ImpactRx-receptglasen, anpassade korrigeringslinser från Rudy Project-serien (fotokroma och spridda). Reduktion av visuell stress med Multilaser-speglade solglasögon 100% skydd mot skadliga UVA, UVB-strålar Finns med effektiva Polar3FX polariserade linser.


Rudy project Solglasögon Spinhawk är tillgänglig med olika egenskaper. Köp på runnerinn och ta del av alla förmåner. Dessutom har Rudy project Solglasögon Spinhawk den officiella garantin från märket Rudy project. Förutom det kan du komplettera din order med produkter från vår Kjøretøysutstyrkatalog och Solglasögon kategori.

Funktioner Rudy project Solglasögon Spinhawk

Linstyp
Polariserade
Linskategori
Kat.3 - Solig/starkt ljus
Färg
Svart
Ålder
Vuxen

Recensera den här produkten och tjäna CoINNs coinns

Bra sida kundservice och leverans

-

Leveransen var supersnabb. Solglasögonen är bra men jag hoppades att de skulle vara mörkare. Också på Rudys webbplats nämns det inte att dessa är poleraiserade och jag tror inte att de är det. Men det står här att dessa är poleraiserade

Lysande

-

Super lätta och bekväma glasögon. Stor leveransservice.

Perfekt köp

-

Utmärkt solglasögon exakt vad jag vill ha

Skriv eller ställ en fråga till vårt expertteam

Produktbetyg

Notera: din feedback är viktig för oss, din kommentar kommer att granskas av vårt expertteam och publiceras inom 5 arbetsdagar.

Jag har läst och accepterar villkoren i Integritetspolicy för behandling av mina uppgifter för att hantera min förfrågan eller begäran

 • 30 return

  30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • Pay

  100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • like or return

  100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • pice

  LÄGSTA
  PRISGARANTI

clouse menu Stänga
up up