up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Säljarinformation

Säljs och levereras av

Retur av beställning

360

Salming Löparskor Enroute

Salming Löparskor Enroute

Salming Löparskor Enroute

Salming Löparskor Enroute

Salming Löparskor Enroute

plus
Salming

Salming Löparskor Enroute

Produktbeskrivning Salming Löparskor Enroute

EnRoute till ditt personliga bästa! EnRoutes utvecklingsprocess har baserats på Salmings Natural Running Support Systemtrade NRSStrade, ett holistiskt tillvägagångssätt som underlättar för varje löpare att hitta och stanna i sin naturliga springstrid.

EnRoute har snabbt blivit en Salming-ikon en löpande sko som kommer att stå tidstestet, så att du kan springa oavsett vilken fotstrejk eller löpform.

I andra generationens Enroute 2 har de helt integrerade ExoSkeletontradehas raffinerats och optimerats för att förbättra flexibilitetsegenskaperna hos den främre foten övre.

Detta har möjliggjorts genom att hela ExoSkeletontradeunit flyttas tillbaka.

Naturlig Running Support SystemtradeNRSStrade


Vill du ha mer löpning och triathlonprodukter från märket Salming? På runnerinn, din löpning och triathlonbutik online, hittar du ett brett utbud av löpning och triathlonprodukter relaterade till Salming Löparskor Enroute. Just nu finns Salming Löparskor Enroute i lager. Våra kunders behov kommer alltid i första hand och vi väljer ut varje löpning och triathlonvara med stor uppmärksamhet på varje detalj.

Funktioner Salming Löparskor Enroute

Tramp
Neutral
Drop
5-8 mm
Färg
Grå
Skovikt
Under 200 g
Skobredd
Standard

Letar du efter löparskor?

Letar du efter löparskor?

Vi hjälper dig att hitta rätt skor

Starta

Skriv en recension och tjäna CoINNs coinns

Skriv en recension om denna produkt

Produktbetyg

Din feedback är viktig för oss, din recension om denna produkt kommer att revideras av våra experter och publiceras inom 5 arbetsdagar. Se till att din recension fokuserar på den här produkten och din erfarenhet av den, detta kommer att hjälpa andra kunder att fatta säkrare beslut. För eventuella problem med en beställning, vänligen kontakta oss.

Jag har läst och accepterar villkoren i Integritetspolicy för behandling av mina uppgifter för att hantera min förfrågan eller begäran

 • 30 return

  30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • Pay

  100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • like or return

  100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • pice

  LÄGSTA
  PRISGARANTI

clouse menu Stänga
up up