up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Säljarinformation

Säljs och levereras av

Retur av beställning

360

Salming Löparskor Greyhound

Salming Löparskor Greyhound

Salming Löparskor Greyhound

Salming Löparskor Greyhound

Salming Löparskor Greyhound

plus
Salming

Salming Löparskor Greyhound

Produktbeskrivning Salming Löparskor Greyhound

Utformad för hård yta löser släppa Greyhound i dig! Salming senaste tillägget till vägsegmentet är en vägkrigare en sko skräddarsydd för hård yta och de krafter som följer med den. Yttersål Den Greyhound yttersålen är utvecklad tillsammans med Vibram och har XS Trek-förening som är 25% mer hållbar jämfört med vår vanliga lättviktiga yttersula. Detta är Salmings mest slitstarka yttersula material hittills. Den har en rakliknande design med minimerat yttersula för utmärkt dragkraft på torra och våta, hårda ytor, såsom asfalt, asfalt och betong. Midsole Recoil PLUS ger en otrolig 20% högre energianvändning, vilket gör det till Salmings mest reaktiva förening hittills! (Jämfört med Salming standardmaterial) UpperLess är mer Greyhound-överdelen har en avancerad enkelhet, både visuellt och prestationsvis. Huvudkroppen övre innehåller en lättvikts-3-lags konstruktion som håller foten på plats, ger bra andningsförmåga och snygg passform. Tungkonstruktionen har en gussetkonstruktion för att lägga till den bekväma omslutningen och snören är rasa tunna.

Vill du ha mer löpning och triathlonprodukter från märket Salming? På runnerinn, din löpning och triathlonbutik online, hittar du ett brett utbud av löpning och triathlonprodukter relaterade till Salming Löparskor Greyhound. Just nu finns Salming Löparskor Greyhound i lager. Våra kunders behov kommer alltid i första hand och vi väljer ut varje löpning och triathlonvara med stor uppmärksamhet på varje detalj.

Funktioner Salming Löparskor Greyhound

Tramp
Neutral
Drop
5-8 mm
Färg
Grå
Skovikt
Från 250 g till 300 g
Skobredd
Standard

Letar du efter löparskor?

Letar du efter löparskor?

Vi hjälper dig att hitta rätt skor

Starta

Skriv en recension och tjäna CoINNs coinns

Skriv en recension om denna produkt

Produktbetyg

Din feedback är viktig för oss, din recension om denna produkt kommer att revideras av våra experter och publiceras inom 5 arbetsdagar. Se till att din recension fokuserar på den här produkten och din erfarenhet av den, detta kommer att hjälpa andra kunder att fatta säkrare beslut. För eventuella problem med en beställning, vänligen kontakta oss.

Jag har läst och accepterar villkoren i Integritetspolicy för behandling av mina uppgifter för att hantera min förfrågan eller begäran

 • 30 return

  30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • Pay

  100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • like or return

  100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • pice

  LÄGSTA
  PRISGARANTI

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Stänga
up up