up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Startsida

Saucony

HERRSKO FÖR VÄGEN

HERRSKO FÖR VÄGEN

Löparsko för damer

Löparsko för damer

Terränglöpning

Terränglöpning

Triumph samling

Triumph samling

Kinvara 14

Kinvara 14

endorphin samling

endorphin samling

Kategorier

Damskor

Herrskor

Allt( Saucony )

Nyaste

Visa alla produkter flecha

Bästsäljare

Visa alla produkter flecha

Saucony

Saucony är namnet på en högkvalitativ löpskotillverkare och -kläder. Märket tar inspiration från löpare genom att ta fram unika idéer och göra mycket bättre. Det hela startade 1989 när märket grundades i Kutztown, Pennsylvania, i USA, och huvudkontoret är i Waltham, Massachusetts. Sedan dess har märket vunnit sina konsumenters förtroende och blivit ett av de bästa märkena för att tillverka atletiska produkter som löparskor, kläder och andra relaterade accessoarer. Saucony är välkänt över hela världen för att tillverka högklassiga retroskor för att förbättra din prestanda.
Märket tror på att inspirera människor genom att servera produkter av hög kvalitet för att hjälpa dem att leva sitt liv till fullo genom att få tillgång till sitt drömlöpande och fira varje milstolpe för att göra det bättre. Saucony behåller sin arv genom att förbättra skorna på ett avancerat sätt med bättre färgval och material. Märket erbjuder stil med komfort för att springa varje spår med en klassisk sportig look.

Saucony har den bästa varieteten av skor

Saucony har den bredaste skokollektionen och perfekta atletiska skor för alla. Saucony löparskor är utan tvekan utmärkta för att göra din löpupplevelse mycket roligare. Saucony började också att infoga avancerade material som nylon eller kolfiberplattor för att öka stödet och komforten i löp- och racingskor. Märket använder en kolfiberplatta midsole i en av skorna som kallas Saucony Endorphin för att erbjuda en propulsiv och snabbare löpupplevelse. Med den studsiga mellansulan och det lätta och låga stackhöjden kan dessa skor erbjuda bättre grepp och stöd och hjälpa personen att springa snabbare och lättare.
Saucony skor för män är det bästa exemplet på att erbjuda hållbarhet och fullständig skydd för dina fötter under löpning. Liksom män är Saucony-skor för kvinnor också mycket hållbara och bekväma. Dessa är de mest dynamiska skorna som finns i flera färger för att ta din look till en ny nivå. Så desto bättre självförtroende, desto bättre prestanda. Eftersom märket fortfarande tar hand om att skapa de finaste löparskorna efter alla dessa år.
Oavsett om du vill köra till gymmet eller gå, Saucony skor kan göra dig fabulös. Saucony-turer är perfekta för några långa löpningar på grund av deras väl dämpade sula.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Stänga