up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

360

Asics Sko Solution Speed FF 2

Asics Sko Solution Speed FF 2

Asics Sko Solution Speed FF 2

Asics Sko Solution Speed FF 2

Asics Sko Solution Speed FF 2

Asics Sko Solution Speed FF 2

Asics Sko Solution Speed FF 2

plus
Asics

Asics Sko Solution Speed FF 2

Produktbeskrivelse Asics Sko Solution Speed FF 2

Solution Speed FF 2 Shoes er en Asics tennissko til mænd lavet til at tillade mere behagelige bevægelser på banen. Denne model inkluderer polyurethan på overdelen, der hjælper med at forbedre pasformen. Derudover inkorporerer den Dynawrap-elementet, der forbedrer stabiliteten under laterale bevægelser.

Blandt de egenskaber, som du vil finde i denne model, er, at den inkluderer et dæmpningssystem med en øvre zone af støtte og forbedret fleksibilitet, især for tennisatleter. Flytefoam-teknologi tillader tilstrækkelig stødabsorbering og tilstrækkelig energiafkast.

Designet af ydersålen på Asics-sportsskoene er lavet med mærkets Ahar-element, der fremmer trækkraft og forhindrer dig i at skride ud. Dens lukning er den traditionelle med snørebånd fordelt langs vristen, så foden kan holdes. Udgaven fås i en række forskellige størrelser og farver.

Den hurtigste model i ASICS-tennisserien, vores SOLUTION SPEED™ FF 2-sko handler om at hjælpe spillere med at udvide deres territorium på banen. Ved at kombinere bedre stabilitet og en mere fleksibel pasform er denne sko et anbefalet valg til atleter, der leder efter hurtigere accelerationer for at være foran bolden.
SOLUTION SPEED™ FF 2-modellen har en PU (polyurethan) påføring på overdelen, der hjælper med at generere bedre støtte, fleksibilitet og en forbedret pasform. Denne applikation implementerer DYNAWRAP™-teknologi i øjet og hjælper med at give mere stabilitet i forfoden under bevægelser fra side til side.
TWISSTRUSS™-teknologi i mellemsålen hjælper spillere, der regelmæssigt bevæger sig fra basislinjen til nettet, ved at forbedre deres skærebevægelser og hurtige overgange. Giver en hurtigere accelerationsperiode mellem stop til fulde spurter; denne sko er fremragende til atleter, der ønsker at komme til bolden hurtigt og have mere tid til at planlægge deres skud med masser af tempo.
I erkendelse af, at det første trin normalt er det vigtigste trin under et punkt, har vi også støbt et nyt ydersåldesign, der giver bedre greb i hælen, forfoden og tåsektionen for at hjælpe med at levere hurtigere fremadgående overgange.
Ved at kombinere et responsivt dæmpningssystem med en mere støttende overdel og forbedret fleksibilitet er SOLUTION SPEED™ FF 2-skoen et fremragende valg for tennisatleter, der ønsker at udvide deres territorium.


Funktioner:

Dynawrap™-teknologien forbedrer stabiliteten
Flytefoam™ teknologi dæmpning
Flytefoam™ fremdrivningsteknologi-dæmpning øger stødabsorberingen og reaktionsevnen
Twisstruss™-teknologi forbedrer hurtighed og skærebevægelser
Asicsgrip™-teknologi forbedrer trækkraften på banen
Rearfoot GEL™ teknologi dæmpning
Ahar™ gummi forbedrer holdbarheden
Asics Sko Solution Speed FF 2 findes i forskelligere varianter, med forskellige muligheder. Find det du lige står og mangler nu, bestil det og modtag det i løbet af få dage. Udover det du finder i online tennis og padel butikken, Asics Sko Solution Speed FF 2 lignende produkter. Vores udvalg i Kondisko produkter er kun det bedste, lige meget hvor hård din træning eller sport er.

Funktioner Asics Sko Solution Speed FF 2

Retten typen
hårdt domstol
Farve
Sort

Skriv en anmeldelse om dette produkt og tjen CoINNs coinns

Asics Sko Solution Speed FF 2

Overlegen kvalitet

-

Fremragende produkt...!!! Topkvalitetsmaterialer...!!

Asics Sko Solution Speed FF 2

Godt design

-

Det tog 22 dage at ankomme; Det kunne skyldes toldprocedurer.Jeg anmodede også om forsendelsen med almindelig post, ikke mærkebud. De føles behagelige og håndværket er af god kvalitet. De var til en meget god kampagnepris.

Asics Sko Solution Speed FF 2

Gode sko

-

Meget let og behagelig. Giver dig mulighed for at føle dig hurtig på banen. Der er nogle sko med mere støtte.

Asics Sko Solution Speed FF 2

Det bedste!!

-

Jeg er meget tilfreds med disse sko, perfekt pasform. godt greb på underlaget og giver stor komfort og fart på grund af sin lethed fra første øjeblik. dette produkt anbefales stærkt.

Asics Sko Solution Speed FF 2

Asics zapatillas opløsning speed ff 2

-

De er utrolige, det bedste ASICS har til tennis, meget fleksible, bløde, fremragende dæmpning, fuldstændig forstærkede og på samme tid fleksible, hvilken fremragende kombination

Asics Sko Solution Speed FF 2

Godt produkt asics ff 2

-

God kundeservice, produkt leveret inden for de frister, der står på hjemmesiden. Jeg anbefaler Asics Solution Speed FF 2, meget gode sko

Asics Sko Solution Speed FF 2

Store!

-

Komfortabel, let, smuk, lille størrelse som alle asics

Asics Sko Solution Speed FF 2

Store sko!

-

Et par flotte indendørs banesko. Passer efter asics størrelse. Højt anbefalet!

Asics Sko Solution Speed FF 2

Asics ff 2 hard court

-

Denne sko føles fantastisk på benet. Det giver stabilitet og komfort på banen. Jeg spillede dem et par gange, og fra det første øjeblik, jeg bærer dem, er filten fantastisk. Jeg brugte størrelsesguiden på Asics hjemmeside, og den passer perfekt. Jeg anbefaler skoen

Skriv en anmeldelse om dette produkt

Produktbedømmelse

Din feedback er vigtig for os, din anmeldelse af dette produkt vil blive revideret af vores eksperter og vil blive offentliggjort inden for 5 arbejdsdage. Sørg for, at din anmeldelse fokuserer på dette produkt og din oplevelse med det, dette vil hjælpe andre kunder med at træffe mere sikre beslutninger. For problemer med en ordre, bedes du kontakt os.

Jeg har læst og accepterer betingelserne i Politik om personlige oplysninger om behandling af mine data for at administrere min forespørgsel eller anmodning

Relaterede produkter

clouse menu Luk
up up