up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Hjem

Babolat

Tennisracketer

Tennisracketer

Padleketcher

Padleketcher

Herretøj

Herretøj

Tennis mænd sko

Tennis mænd sko

Padel Sko

Padel Sko

Tasker

Tasker

Afdelinger

Bolde

Børnesko

Børnetøj

Damesko

Dametøj

Herresko

Herretøj

Markedsføring

Paddleketsjere

Tasker

Tennisketsjere

Træning

Alle( Babolat )

Babolat

Babolat er et internationalt mærke, der er kendt for produktion af raket sportsgrene verden over. Mærket specialiserer sig i højkvalitets raket sportsgrene, er blevet nummer ét-mærket i USA og kommer på andenpladsen i Japan for produktion af tennisbolde. Babolat er et fransk mærke, der blev skabt i 1875 i Lyon. Det hele startede med en lille familievirksomhed, der senere blev det største eventyr inden for raket sportsgrene. Mærket er kendt blandt professionelle spillere for sine snører og tennisbolde. Mærkets tidlige succes skyldes det råmateriale, der kaldes det naturlige gedeben, der bruges til produktion af raket snører.
Ved hjælp af avancerede teknikker og innovation af sine produkter, har Babolat nu blivet valget af mestre på globalt plan. Det bruger avanceret grafit til produktion af sine produkter, som er meget mere modstandsdygtige end andre materialer. Nu, hvor tennis har blivet en global fænomen og er til stede og spilles overalt i verden, gør Babolat sig til det mest almindelige mærke i øjnene på professionelle spillere.
Babolat tennisbolden er designet til at forbedre din præstation bedst muligt, mens du nyder spillet. Disse bolde er gode muligheder for enhver spiller for at give god kontrol og kraft og give dig nok selvtillid til at vinde spillet som en pro. Mærket tilbyder et stort udvalg af bolde til mænd, kvinder og børn. Mærket er kendt for at lave moderne Babolat bolde, der fås med tre hovedlinjer at vælge imellem. Disse bolde tilbyder hurtigere sving og kan lave flere topspins med kraftige og hurtige slag.
Der er en særlig bold designet til tennis spillere. Babolat Pure Drive er officielt en af de bedst sælgende tennisbolde. Årsagen er den bedste kombination af kraft og kontrol, som spilleren har mulighed for at ramme de bedste groundstrokes. Denne bold er også et meget godt og solidt valg for begyndere, da den hjælper dem med at forbedre deres spil kraftfuldt. Den har et passende vægt, som enhver avanceret-niveau spiller leder efter i en bold.
Derudover tilbyder mærket også fodtøj og tilbehør til tennis. Babolat tennissko er designet med avancerede funktioner for at forbedre stabilitet og komfort i skoene. Det stilfulde design og innovation gør dem perfekte til krævende og pludselige bevægelser under spillet. Du kan nemt bære alle dine ejendele, mens du holder dem sikre med en Babolat tennistaske. Denne taske kan være din uadskillelige følgesvend i hver kamp, da den har tilstrækkelig plads til at holde alle dine tenniseffekter og hjælper dig med at flytte dem nemt.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Luk