up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

Carlton Badminton Sæt Tournament

plus
Carlton

Carlton Badminton Sæt Tournament

Produktbeskrivelse Carlton Badminton Sæt Tournament

Badminton sæt med 4 stålrackete med stålaksler, 1 net, 2 stolper og stakes, 3 syntetiske penduler og 1 racketpose.Er du på udkig efter Carlton Badminton Sæt Tournament? Alle Carlton er af bedste kvalitet, så du får mest ud af dit træningsudstyr. Bestil dine varer hos Carlton Badminton Sæt Tournament og modtag dem inden for få dage. Vores mål hos smashinn, er at finde de bedste tilbud til dig. Vi har et kæmpe udvalg i tennis og padel udstyr, lige det du står og mangler.

Funktioner Carlton Badminton Sæt Tournament

Balance
Kontrol
Farve
Flerfarvet
Alder
Voksne
Snor
Ikke opstrengt ketcher

Skriv en anmeldelse om dette produkt og tjen CoINNs coinns

Carlton Badminton Sæt Tournament

Flot sæt

-

Det er et meget flot sæt, god kvalitet. alle dens stykker kommer til fantastiske øjeblikke med sjov

Skriv en anmeldelse om dette produkt

Produktbedømmelse

Din feedback er vigtig for os, din anmeldelse af dette produkt vil blive revideret af vores eksperter og vil blive offentliggjort inden for 5 arbejdsdage. Sørg for, at din anmeldelse fokuserer på dette produkt og din oplevelse med det, dette vil hjælpe andre kunder med at træffe mere sikre beslutninger. For problemer med en ordre, bedes du kontakt os.

Jeg har læst og accepterer betingelserne i Politik om personlige oplysninger om behandling af mine data for at administrere min forespørgsel eller anmodning

clouse menu Luk
up up