up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Hjem

Damesko tennis og padel

Damesko tennis og padel

Find et bredt udvalg af Damesko-produkter til tennis og padel. Oplev de bedste tilbud hos smashinn. Hurtig levering og sikker betaling.

Fremhævede produkter i Damesko

Mærker for Damesko

Hvordan vælger man tennissko til kvinder?

Klipklapper

Når det er varmt udendørs, kan flip flops se ud som det ideelle par fodtøj at tage på. Flip flops er generelt blødere og mere tilpasningsdygtige end almindelige sko, og det er derfor, de kan levere passende svangstøtte. Flip flops leverer passende dæmpning for at lindre stress på foden, og derfor foretrækkes det af både børn og voksne.

Indendørs sneakers

Indendørs sneakers har en robust ensfarvet bund. Denne bund er ideel til tennisbaneoverflader, der bruges til at spille tennis og mange andre sportsgrene. Indendørs sneakers har en blødere profilpasform og fungerer som lette sneakers, så du kan endda bruge disse sko til at have på afslappet på gaden. De indendørs sneakers er meget populære blandt kvinder, der kan lide at spille tennis og er lavet med syntetiske fibre eller kunstlæder. Du kan købe disse sko fra Babolat , Nox , Lacoste , og Asics .

Padel sko

Padelsko har zig zag formede aftryk, der er mere dybtgående end på en almindelig tennissko. Hvis du ønsker at genskabe sportsgrene som tennis såvel som padel og ønsker en tilpasningsdygtig sko, som du enten kan købe, så vælg padelskoen. Padelskoene har tilstrækkelig ankelstøtte og har mere buffering, der hjælper dig med at dyrke sporten meget nemt, og du kan derfor øge din spillepræstation samt holde din fod afslappet, mens du spiller.

Sneakers

Sneakers repræsenterer unikhed og gør identitet som fodtøj bedst til sport mere end nogen anden form for sko. I dag kan sneakeren komme i forskellige stilarter, og en uendelig mængde fordele for forbrugeren, der kan lide at deltage i sport. Sneakersene kan bruges hver dag af sportsudøverne til leg eller træning. Sneakeren har haft en særlig position i sportsverdenen som værende en trigger for bekvem mode for folket.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Luk