up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Hjem

Dametøj tennis og padel

Dametøj tennis og padel

Find et bredt udvalg af Dametøj-produkter til tennis og padel. Oplev de bedste tilbud hos smashinn. Hurtig levering og sikker betaling.

Fremhævede produkter i Dametøj

Mærker for Dametøj

Hvordan vælger man dametøj til at spille tennis?

Baselag

Baselaget er den slags indre beklædning, der leverer varme, mens det på det nøjagtige tidspunkt transporterer din sved for at bevare din afslapning.

Hovedbeklædning

Kasketter er et tøj, der bruges til at beskytte dit hoved mod hårdt vejr og solstråler og også beskytte mod enhver skade.

Jakker

Jakkerne er de beklædningsgenstande, der bruges til at bære på dit tøj for at holde din krop varm i det kolde vejr.

Bukser og strømpebukser

Bukser og strømpebukser er den slags tøj, der normalt bruges til at dyrke sport, og det holder dig også varm om vinteren.

Hættetrøjer

Sweatshirten bruges som overdel til kroppen for at beskytte kroppen mod kulde om vinteren.

T shirts og poloshirts

T shirts og poloshirts er de skjorter, der bruges af sportskvinder til at spille forskellige spil såsom tennis eller polo, normalt er de kortærmede.

Træningsdragt

Træningsdragten inkluderer en buks og en jakke med lynlås og bruges til at bære af sportsfolk. Det føles mere behageligt end andet tøj.

Mere om dametøj:

Mere om dametøj omfatter veste, armbånd, håndklæder, nakkegamacher, ansigtsmasker, sokker, arme og benvarmere. Du kan købe disse beklædningsgenstande fra Babolat , Lacoste , Asics , Nox og Adidas .

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Luk