up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

360

Drop shot Padel Ketcher Pro Shadow

Drop shot Padel Ketcher Pro Shadow

Drop shot Padel Ketcher Pro Shadow

Drop shot Padel Ketcher Pro Shadow

plus
Drop shot

Drop Shot Padel Ketcher Pro Shadow

Produktbeskrivelse Drop shot Padel Ketcher Pro Shadow

Pro Shadow er en kraftig ketcher med en lettere vægt på 350-370 GRS. Denne ketcher har en carbonramme og en glasfiberflade. Dens kerne eva pro 13-15 og tear drop form vil give en lav balance og kontrol over bolden på banen for at hjælpe med at imponere din modstander.


Funktioner:

- Metaldekaler
- 3D ansigt
- Carbon Face Design


Specifikationer:

- Carbon Ramme: Fiber Glas Face
- Drop: 350-370 GRS
- 38 MM
Vent ikke med at købe din Drop shot Padel Ketcher Pro Shadow! Hos smashinn alle vores Paddleketsjere produktor, er med fabriksgaranti fra Drop shot. Køber du i vores online tennis og padel butik, modtager du masser af fordele, du får adgang til vores tennis og padel fællesskab. Bestil dine Drop shot Padel Ketcher Pro Shadow nu og modtag dem hurtigst muligt.

Funktioner Drop shot Padel Ketcher Pro Shadow

Balance
Tweener
Farve
Søvfarvet
Form
Rund
Køn
Unisex

Skriv en anmeldelse om dette produkt og tjen CoINNs coinns

Drop shot Padel Ketcher Pro Shadow

Store

-

Fremragende Jeg stoler altid meget på dette mærke

Skriv en anmeldelse om dette produkt

Produktbedømmelse

Din feedback er vigtig for os, din anmeldelse af dette produkt vil blive revideret af vores eksperter og vil blive offentliggjort inden for 5 arbejdsdage. Sørg for, at din anmeldelse fokuserer på dette produkt og din oplevelse med det, dette vil hjælpe andre kunder med at træffe mere sikre beslutninger. For problemer med en ordre, bedes du kontakt os.

Jeg har læst og accepterer betingelserne i Politik om personlige oplysninger om behandling af mine data for at administrere min forespørgsel eller anmodning

clouse menu Luk
up up