up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

Gymstick 700ml

plus
Gymstick

Gymstick 700ml

Produktbeskrivelse Gymstick 700ml

Kvalitetsfremstillet vandflaske lækker ikke og holder din tørst væk.

Ergonomisk designet flaske giver et godt greb.

700 ml.

Oprindelsesland: Taiwan.

Produkt (cm): 20,5x7,5x7,5.

Produkt (kg): 0,05.

MATERIALE: PP.
Gymstick 700ml findes i mange størrelser og endnu flere farver. Hvis du er på udkig efter en Gymstick 700ml fra vores store online tennis og padel lager smashinn, tvivl ikke mere, du kan bestille det her og modtage det indenfor få dage. Hos smashinn er der pris garanti på alt tennis og padel udstyr fra Gymstick.

Funktioner Gymstick 700ml

Farve
Sort
Produkttype
Flaske
Kapacitet
501ml-1L

Skriv en anmeldelse om dette produkt og tjen CoINNs coinns

Skriv en anmeldelse om dette produkt

Produktbedømmelse

Din feedback er vigtig for os, din anmeldelse af dette produkt vil blive revideret af vores eksperter og vil blive offentliggjort inden for 5 arbejdsdage. Sørg for, at din anmeldelse fokuserer på dette produkt og din oplevelse med det, dette vil hjælpe andre kunder med at træffe mere sikre beslutninger. For problemer med en ordre, bedes du kontakt os.

Jeg har læst og accepterer betingelserne i Politik om personlige oplysninger om behandling af mine data for at administrere min forespørgsel eller anmodning

clouse menu Luk
up up