up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

top
Hjem

Herretøj

Poloer - Farve: Sort

()
load

Hvilket materiale er bedst til en tennispoloshirt?

Tag et kig nedenfor på mulighederne for tennispolomaterialer:

Imperial strik er det klassiske polo strikmateriale, der ligner en "vaffel" eller "honningkage" tekstur. Imperial strikkede tennispoloer er lige så attraktive, som de er funktionelle. På trods af den tunge vægt har de en tendens til at svede mindre, takket være de små huller, der holder disse poloshirts åndbare.

Jersey er en af de bedste materialer til tennispoloshirts. Trøjen er let, rynker mindre og strækker sig mere, føles behagelig på huden, glat og blød at røre ved, hvilket gør den til det ideelle valg til at spille tennis. Mens den langærmede herrepoloshirt anses for at være en fremragende mulighed for sport med meget fysisk aktivitet, er den også velegnet til vintersportsaktiviteter, da den er varmere.

Tennis poloshirts lavet af bomuld er normalt den dyreste mulighed, der findes. De er fugttransporterende, åndbare, komfortable, holdbare og har et klassisk look. Kortærmede mænds poloshirts er også tilgængelige fra Babolat , Nox , Lacoste og Asics i en række forskellige materialer og blandinger, lige fra silke og uld til polyester og rayon.

Performance tennis poloshirts er i en anden kategori end traditionelle 100 % polyester poloshirts. Performance tennis poloshirts er lavet med det atletiske behov i tankerne. De har fremragende svedtransporterende egenskaber og er ofte blandet med polyester og andre lette stoffer som spandex. Sport tennis poloshirts er lette, pletafvisende og komfortable.

clouse menu Luk