up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

top
Hjem

Herretøj

T-Shirts - Typer af ærmer: Lange

()
load

Hvad er det bedste materiale til en paddle tennis t shirt?

At slå banen med det rigtige udstyr er lige så vigtigt som at lære det grundlæggende i sporten. Det påvirker spillerens præstation og komfort, mens du spiller kampen.
At spille tennis eller padeltennis kræver meget koncentration. Der er en bred vifte af specialiseret udstyr såsom tennissko, shorts, sokker og absolut en tennisskjorte af god kvalitet. Når du leder efter den bedste tennistrøje, bør du være opmærksom på størrelse, komfort, kvalitet, pasform, farve og design. Det handler om at se godt ud og føle sig godt.
Tennistrøjer er lavet med de nyeste teknologier, der sikrer, at overskydende fugt fjernes fra huden. Disse t shirts er lavet af mikrofiber hybrid polyestermateriale specielt designet til at transportere kropssveden væk. Sved fra tøjets overflade fordamper hurtigt, hvilket hjælper huden med at forblive tør og kølig.

Adidas har også introduceret mange avancerede stofkonstruktionsteknologier i sportstrøjer, der hjælper atleter med at præstere deres bedste uden at bekymre sig om sved og fugt. Adidas er afhængig af konstrueret stof til at designe tennisskjorter til mænd, der holder spillerne tørre, kølige og komfortable. Materialets fibre er kombineret med mesh lignende mikrofibre og vævet med små aluminiums og sølvprikker, der holder sveden væk fra kroppen, hvilket resulterer i en kølende fornemmelse. Du kan købe padel jersey i topkvalitet fra populære producenter som Babolat , Nox , Lacoste , Asics og Adidas .

clouse menu Luk