up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

Joma Baselag Running

plus
Joma

Joma Baselag Running

Produktbeskrivelse Joma Baselag Running

Funktioner:

T-shirt langt ærme.


Lige nu har vi tilbud på Joma Baselag Running. Kig ind i vores online tennis og padel butik, hos smashinn har vi de bedste varer, så du får det bedste ud af din træning, med det bedste tennis og padel udstyr. Vi har også varer som tennis og padel, og alt det gode fra Joma, til de bedste priser.

Funktioner Joma Baselag Running

Typer af ærmer
Lange
Farve
Hvid
Funktioner
Termiske
Produkttype
T-Shirts
Lynlås længde
Uden lynlås

Skriv en anmeldelse om dette produkt og tjen CoINNs coinns

Joma Baselag Running

God handel

-

Det var, hvad jeg forventede, kvaliteten er ikke særlig god, men heller ikke dårlig, jeg anbefaler det, tak.

Skriv en anmeldelse om dette produkt

Produktbedømmelse

Din feedback er vigtig for os, din anmeldelse af dette produkt vil blive revideret af vores eksperter og vil blive offentliggjort inden for 5 arbejdsdage. Sørg for, at din anmeldelse fokuserer på dette produkt og din oplevelse med det, dette vil hjælpe andre kunder med at træffe mere sikre beslutninger. For problemer med en ordre, bedes du kontakt os.

Jeg har læst og accepterer betingelserne i Politik om personlige oplysninger om behandling af mine data for at administrere min forespørgsel eller anmodning

clouse menu Luk
up up