up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

360

Joma Padel Ketcher Challenge

Joma Padel Ketcher Challenge

Joma Padel Ketcher Challenge

Joma Padel Ketcher Challenge

Joma Padel Ketcher Challenge

Joma Padel Ketcher Challenge

Joma Padel Ketcher Challenge

plus
Joma

Joma Padel Ketcher Challenge

Produktbeskrivelse Joma Padel Ketcher Challenge

Indiceret for spillere, der regelmæssigt spiller Padel, og hvis største fordel er intensiteten af deres spil. Udvikl maksimal kraft i hvert spil takket være The Challenge Padel Racket. Dens dråbeform skaber en håndtagseffekt, der tillader maksimal energi at blive injiceret ved hvert slag. Det ydre lag er lavet af 3k kulfibre. 3.000 sammenflettede carbonfilamenter, der skaber en modstandsdygtig paddelketcher med ekstra kraft. Den indre kerne er bygget med Eva Pro-teknologi. Tætheden af dette materiale gør, at du får kraft og kontrol i hvert skud.


Specifikationer:

- Kerne: Eva
- Ansigt: 3k kulfiber
- Ramme: 100% kulfiber
- Vægt: 350-370g
- Tykkelse: 38 mm
Find din pris på Joma Padel Ketcher Challenge og se om den er på lager. Du kan også kigge efter Paddleketsjere tilbud og vælge det bedste tilbud. Find de nyeste tilbud på Paddleketsjere og utrolige pris nedslag! Du får altid den bedste pris hos smashinn.

Funktioner Joma Padel Ketcher Challenge

Balance
Energi
Farve
Rød
Form
Diamant
Køn
Unisex

Skriv en anmeldelse om dette produkt og tjen CoINNs coinns

Skriv en anmeldelse om dette produkt

Produktbedømmelse

Din feedback er vigtig for os, din anmeldelse af dette produkt vil blive revideret af vores eksperter og vil blive offentliggjort inden for 5 arbejdsdage. Sørg for, at din anmeldelse fokuserer på dette produkt og din oplevelse med det, dette vil hjælpe andre kunder med at træffe mere sikre beslutninger. For problemer med en ordre, bedes du kontakt os.

Jeg har læst og accepterer betingelserne i Politik om personlige oplysninger om behandling af mine data for at administrere min forespørgsel eller anmodning

clouse menu Luk
up up