up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

Joma Padel Ketcher Open

plus
Joma

Joma Padel Ketcher Open

Produktbeskrivelse Joma Padel Ketcher Open

For spillere, der lige er startet i Padel Tennis og har brug for at få den bedste kontrol over bolden. På grund af sin dråbeform letter den åbne ketcher boldhåndtering, giver mere sikkerhed, når du laver skud og større evne til at ramme mere komfortabelt og præcist. Det ydre lag er lavet af glasfiber. Glasfilamenterne skaber en meget behagelig ketcher til spilleren, mindre stivhed i slaget og god fleksibilitet. Den indre kerne er bygget med Eva Soft-teknologi. Tætheden af dette materiale gør, at du får magt og kontrol i hvert slag.


Funktioner:

- Lomme: Ingen lommer
- Logo: Broderet ´´J´´. ´´Joma´´ Skærmtrykt
- Karakteristika: Kontrastpaneler på skuldre og ærmer. Rib ved hals, manchetter og nederste del af taljen


Specifikationer:

- Rækkevidde: Begyndere
- Form: Rund
- Kerne: Eva
- Ansigt: Glasfiber
- Ramme: 100% kulfiber
- Vægt: 360-380 G
- Tykkelse: 38 mm
- Kontrol: 50% kontrol
- Effekt: 50%.
- Balance: Medium
- Uden dæksel
Find Joma Padel Ketcher Open på lager og til den absolut bedste pris. Besøg smashinn, din online butik, med tennis og padel udstyr. Masser af gode tilbud, direkte til dig. Med sikker betaling og mulighed for at følge din pakke. Bestil dine Joma Padel Ketcher Open her! Så du kan få det meste ud af din træning eller anden sport.

Funktioner Joma Padel Ketcher Open

Balance
Tweener
Farve
Søvfarvet
Form
Rund
Køn
Unisex

Skriv en anmeldelse om dette produkt og tjen CoINNs coinns

Skriv en anmeldelse om dette produkt

Produktbedømmelse

Din feedback er vigtig for os, din anmeldelse af dette produkt vil blive revideret af vores eksperter og vil blive offentliggjort inden for 5 arbejdsdage. Sørg for, at din anmeldelse fokuserer på dette produkt og din oplevelse med det, dette vil hjælpe andre kunder med at træffe mere sikre beslutninger. For problemer med en ordre, bedes du kontakt os.

Jeg har læst og accepterer betingelserne i Politik om personlige oplysninger om behandling af mine data for at administrere min forespørgsel eller anmodning

clouse menu Luk
up up