up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

360

Joma Padel Ketcher Stadium

Joma Padel Ketcher Stadium

Joma Padel Ketcher Stadium

Joma Padel Ketcher Stadium

plus
Joma

Joma Padel Ketcher Stadium

Produktbeskrivelse Joma Padel Ketcher Stadium

Funktioner:

- Tåreform


Specifikationer:

Kulstof 12k:
- Det ydre lag er lavet af 12k kulfibre. 12.000 sammenflettede carbonfilamenter, der skaber en modstandsdygtig og mere fleksibel ketcher sammenlignet med glasfiber, der giver stor kraft i skud.

Eva Soft:
Kerne lavet af flere Eva-lag tilpasset hver ketchers egenskaber. Dens hovedtræk er den ekstra komfort, som spilleren oplever i hvert slag. Hjælper spillere, der starter i Padel eller ønsker at forbedre deres spil.

Power Action:
- Vores fremragende kvalitetsharpikser giver maksimal reaktion af materialerne i hvert slag.

Tubular Tech:
- Alle vores ketchere er fremstillet med dobbeltrørformede kulstofstoffer belagt med harpiks for maksimal holdbarhed, hvilket giver stivhed i alle områder af ansigtet.
Leder du efter gode kvalitets Paddleketsjere, så vil vores udvalg i Paddleketsjere, leve fuldt op til dine forventninger. Vi anbefaler Joma Padel Ketcher Stadium, til kun 155.99 $ og på lager. smashinn er det bedste sted at købe tennis og padel udstyr, til de bedste priser. Hvis du finder Joma Padel Ketcher Stadium, til en bedre pris end vores, tilbyder vi den samme Pris.

Funktioner Joma Padel Ketcher Stadium

Balance
Kontrol
Farve
Sort
Form
Dråbeformet
Køn
Mand

Skriv en anmeldelse om dette produkt og tjen CoINNs coinns

Skriv en anmeldelse om dette produkt

Produktbedømmelse

Din feedback er vigtig for os, din anmeldelse af dette produkt vil blive revideret af vores eksperter og vil blive offentliggjort inden for 5 arbejdsdage. Sørg for, at din anmeldelse fokuserer på dette produkt og din oplevelse med det, dette vil hjælpe andre kunder med at træffe mere sikre beslutninger. For problemer med en ordre, bedes du kontakt os.

Jeg har læst og accepterer betingelserne i Politik om personlige oplysninger om behandling af mine data for at administrere min forespørgsel eller anmodning

clouse menu Luk
up up